VS, VK en Frankrijk bombarderen Syrië: Rusland dreigt met tegenaanval!

sondakika
De Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk en Frankrijk hebben zaterdagochtend vroeg een aantal doelen aangevallen in Syrië.
Het bombardement van de Verenigde Staten, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk aanval volgt een week na de aanval op Douma, waarbij gifgas zou zijn gebruikt. Westerse landen hadden al eerder aangekondigd die vermoedelijke inzet te gaan vergelden. In totaal hebben VS, VK en Frankrijk 103 raketten afgevuurd vanaf onderzeeboten, marineschepen en vliegtuigen. Het Russische leger zegt dat het Syrische luchtafweersysteem 71 van de 103 raketten heeft neergehaald. Het is opvallend dat de raketten allemaal rond de grens met Israel zijn gevallen. Meer info volgt ..
Artikel delen met vrienden:
Reacties (63) 


+: 279
-: 20
R: 237
Level 3
+4

Ok... M'n comment is verwijderd. Laat ik het wat lichter zeggen. Rusland dreigt niet met een tegenaanval beste lezers. Staat ook niet in dit artikel.

Ze zullen misschien een diplomatieke tegenaanval voeren, maar that's it. Jammer genoeg wordt er heer sensationalisti sch over gedaan.

De raketten waren trouwens eenmalig en gericht op fabrieken en opslagplaatsen die gebruikt werden voor gifgas enzo.

Ik zeg niks over dat jullie hier zo nodig over willen praten op een voetbalsite TV.net, wou alleen dat men niet verkeerd geïnformeerd zou worden. Vond dat verkeerd.


+: 4269
-: 0
R: 5971
Level 5

Je hebt gelijk, aanvallen waren op fabrieken en opslagplaatsen gericht. Ik weet niet hoe waar het is, maar blijkbaar ook 4 civilian casualties.

Ik denk niet dat Rusland ineens terug raketten gaat vuren, dit waren geen aanvallen op Syrie of Assad, maar op de fabrieken voor dat gifgas die ze produceren.


+: 473
-: 0
R: 1054
Level 5

Bron van 4 civilian casualties?

Ik las daar niks over op nu/nos etc+: 451
-: 0
R: 1224
Level 5

Wie zegt dat nos/nu t waarheid vertellen? 99%van wat hun zeggen is een leugen en een uitspraak van Amerika en die pennelikkers schrijven dat op en vertellen t!


+: 451
-: 0
R: 1224
Level 5

Der werd gisteren nog gezegd dat t gisgaf nieuws nepwas en wat moet men met syrie bombaderen, amerika heeft heel die land verneukt der zijn turkse legers in syrie en proberen ze daarmee hun bang te maken.

Maar ze weten dat turke niet bang zijn en hun aanval doorzetten in syrie en rusland weet ook wel dat t 100% niet voor syrie is die bommen en rusland weet t ook dat die gifgasnieuws allemaal nep is, en ze zeiden zelf nog "als t echt is waar is t bewijs dan" en amerika, engeland en frankrijk hebben geen enkel ding gezegd waar er bewijs op zit over t gifgas.

Siz de gidip inanmayin ayni su bok avrupalar gibi.

Prof Dr. Necmetin Erbakan " Bir gün mesele Suriye olursa, biliniz ki HEDEF TÜRKIYE'dir...! "


+: 4269
-: 0
R: 5971
Level 5

Ben inandigim dan degil, mijn reactie bestaat uit alles wat ik heb gelezen. Of ik gelijk heb of ongelijk weet ik niet. Mijn reactie is gewoon wat ik denk. Ik geloof niet dat Putin ineens de VS gaat bombarderen, omdat ze fabrieken hebben opgeblazen die waarvan beweert wordt dat ze gifgassen produceren.


+: 451
-: 0
R: 1224
Level 5

Tmm, ama tek sana demiyon cok kiziler varda onlarda her bogu inanyorlar ondan onu dedim sana demedim ;-)


+: 4269
-: 0
R: 5971
Level 5

Er zijn foto's van Amerikaanse soldaten met een als terreurgroep erkende terreurgroep. En nog is Amerika de heilige blijkbaar.


+: 451
-: 0
R: 1224
Level 5

Voor Europa is Amerika tuurlijk heilig, Als Amerika iets zegt dan is t 100% waarheid voor Zuid-Amerika Europa en als Azie iets zegt dan is t 10%waarheid en als Turkiye iets zegt is t een enal leugen....


+: 499
-: 10
R: 999
Level 4

Wie krijgt uiteindelijk de olie?

Geloof en nationalisme is afleiding, olie/geld is het uiteindelijke doel


+: 451
-: 0
R: 1224
Level 5

Dostlar Turk Askeri bunu soylediler "onlarin vurdu hedefleri bosdu" ... :tok:


+: 1141
-: 0
R: 2375
Level 5

Als het klopt dat de doelwitten opslagplaatsen/ fabrieken waren waarin chemische wapens werden geproduceerd/op geslagen, is deze aanval te aanvaarden.


+: 1082
-: 0
R: 2965
Level 5

Die russen zijn monsters.
Iran zijn monsters
China zijn monsters.


The United States
France
The United Kingdom
Deze landen horen wij te steunen


+: 451
-: 0
R: 1224
Level 5
+1

Ben jij een mongool?
China Rusland Iran zijn de enigste landen die aan de kant van Turkije staan, en Turkije staat ook aan hun kant ze zijn niks voor niks 1groep geworden got.
Rusland, China en Iran haten Amerika ook Turkije ook+nu staat Kim Jong Un ook aan onze kant hij zei zelfs nog "als Amerika iets doet tegen Turkije doe ik hun wat aan" en Trump weet dat NKorea sterker is dan Amerika zelf. En Turkije wilt niks voor niks uit de NAVO gaan maar als ze nu zelf eruit gaan moeten ze veel geld betalen aan de NAVO, drm wacht Turkije dat NAVO hun uit de groep gooit dat hun aan Turkije veel geld moeten betalen en kan Turkije verder met zijn eigen groepje.

Mja dat gaat moelijk als de NAVO Turkije erniet uit haalt want hun weten hoe sterk die groep is en wat ze Europa Amerika gaan aandoen

Dat jij alles gelooft in wat Trump zegt mag je vanmij verhuizen naar Amerika.


+: 1082
-: 0
R: 2965
Level 5

Enigste die aan Turkije staan?

500% cahilsn.

Toen onze luchtruim werd geschonden door de Russen wie namen het voor ons Politiek en militair op?
United States
United Kingdom
France
Ze zijden wij staan achter Turkije.
En zullen haar verdedigen tegen Rusland.

Wie hadden onze piloten neergeschoten? Juist ja Rusland met achteraf sorry.

Je begrijpt niet wat voor bond wij met het westen hebben.

Laat Rusland dan is in het eurasie vereniging ? Nee

Rusland die de ergste dictators assad helpen weet je wel hoeveel kinderen zoals jij zijn uitgeroeid?

Turkije is een natie met normen en waarden we gaan niet in bed met assad of hezbola putin of kom jong un diens vader en opa miljoenen heeft uitgeroeid.


+: 1082
-: 0
R: 2965
Level 5

Dus Iran houdt van Turkije eey cahil.
Iran destabiliseren de regio zoals yemen irak libanon.

Al wanneer de Ottomaanse leger naar het westen wou gaan...iran de safefids waren de eerste om Baghdad aan te vallen.

Iraanse militairen nasil seviniyordu toen feto een coup pleegde ze zijn slangen gencler


+: 1082
-: 0
R: 2965
Level 5

Noord Korea sterker dan wie? VS?

Het VS heeft 30.000 militairen kampen waaronder trabzon adana.

Noird Korea heeft een bevolking die sterft van de honger diens bevolking die kritiek heeft zit in een militaire kamp.
Geen vrijheid olm ga maar maar barbecuen met Kim jong un assad en putin en eet die mensen vlees van je moslim broeders ook maar op!

Tfoe yuzunu tukureyim zijn dit de klein kinderen van de otomanen schande


+: 2852
-: 0
R: 2239
Level 5
+3

Deze erow zei dat ik dom was in een reactie waar die mij nauwelijks begreep, nu dit..

Hmm, noem gelijk Israel ook dan erow, bi o kalmis in je rijtje eksik olan..


+: 451
-: 0
R: 1224
Level 5

Erow trumpun ogludur :P


+: 1082
-: 0
R: 2965
Level 5

Hoezo moet ik een tereurstaat isreal in mijn lijst nemen?
Moeten we een voorbeeld van hen hen nemen dan?


+: 36
-: 0
R: 34
Level 1
+2

Hahahahah wat een domme reactie man ik heb er zelfs een ss van gemaakt. Gooi je kont AUB weg rare jood deze reactie slaat nergens op je bent 100% een jood


+: 2852
-: 0
R: 2239
Level 5
+1

Ze proberen 'gözdagi' te geven omdat Rusland en Turkije voornamelijk goede banden met elkaar hebben, ona birde Iran eklendi. FSA vecht zij aan zij met Turkije, terreur in de regio wordt opgeklaard, dit staat gelijk aan minder invloed van vs in die regio. Nu zetten ze nieuwe toneel op inde media om terreur extra te kunnen financieren zodat invloed van het Westerse landen niet afneemt in die regio. De wapenhandel lobby (vs) van de grote wapenhandel bedrijven stemmen natuurlijk in voor meer oorlog, met steeds meer steun van de arabieren (financieel) in regio Syrië voor de PKK/YPG/PYD/DAE SH en co.. er wacht ons op spannende tijden..

Maar, daha önceki topic'te belirttigim gibi, savas mavas tussen deze 3 landen (fr,vk,vs) en Rusland/Syrie olmaz, da Esed'i umarim Trump'in tehditleri siker, want Putin's enige kant die mij irriteert is met zijn Assad sletje..


+: 4195
-: 0
R: 4609
Level 5

Als Rusland met China en Iran samen werkt is het gedaan met Amerika.


+: 451
-: 0
R: 1224
Level 5

Dat willen ze ook doen maar ze wachten op Turkiye


+: 451
-: 0
R: 1224
Level 5
+1

@erow vallaha billaha jij bent de grootste schandalige turk die ik ooit heb gezien, je bent gwn zieliger dan die kut koerden vallaha :zzz

Aml cocugu NoordKorea is 100% sterker dat honger gedoe boeit niet, t leger is veel sterker en ze hebben betere wapens. Als dat niet zo is he leg me dan uit hoe Vietnam heeft gewonnen van Amerika toen Vietnam amper wapens hadden soyle bi.

Sinds wanneer stond Frankrijk Amerika enal aan de kant van Turkije? Gewoon letterlijk nooit, ze waren altijd tegen Turkije.

En je zegt wel "zijn dit de kleine kinderen van de otomanen" okuz als ottomaanse rijk der niet was bestonden wij niet, jij bent 10000% een orospu chpli serieus. Senin yuzunden utaniyorum sen Turksun diye


+: 1082
-: 0
R: 2965
Level 5

doe niet alsof je niet weet dat ik etnisch een koerd ben''

als ik een schande Turk bent?> Adnan menderes die jouw volk in het NAVO had gestopt was ook een schande zeker,

Toen Turkije 2 jaar geleden om hulp vroeg van de NAVO=VS VS frankrijk omdat jouw vrienden de russen Turkije gingen bedreigen'' waren de Turken dan geen schande?


+: 1082
-: 0
R: 2965
Level 5

het VS ging een guerila oorlog voeren en dat kan NIEMAND WINNEN AMK cocugu''
het sovyet uni verloor ook van afganistan omdat afganistan sterker was? want het was een guerila oorlog''
Turkije voert al een halfe eeuw de strijd tegen de PKK waarom winnen ze niet tegen 15.000 terroristen? want ze voeren een guerila oorlog AMK cocugu'

als je praat over regel rechte oorlog tabiki zal het VS Vietnam uitroeien,
senin kafani sikim.


+: 451
-: 0
R: 1224
Level 5
+1

15duizend teroristen? Dat zeg jij maar als je ff ziet wat Amerika Engeland Israel doen hun brengen meer mannen naar al die terrosistische groepen amk cocugu. Der is zelfs nog gistere bekend gemaakt dat aldie wapens van Amerika en Engeland kwam. Maar ik vroeg over t oorlog van Amerika en Vietnam niet van Afghanistan die nu totaal geneukt word door Amerika en IS wat van "ons" is volgens de Amerikanen terwijl t een groep is van Amerika&Israel


+: 1082
-: 0
R: 2965
Level 5

al sana bewijs het HOOGSTE GENERAAL VAN HET NAVO ZIJ ZULLEN TURKIJE VERDEDIGEN TEGEN RUSLAND

The guardian

Nato ready to 'defend' Turkey as Russia strikes SyriaAlliance’s secretary general, Jens Stoltenberg, makes comment after violations of Turkish airspace by Russian jets conducting airstrikes in Syria


theguardian.com/.../...


+: 451
-: 0
R: 1224
Level 5
+1

Ik weet niet van welke kk nieuws pagina jij dat hebt gelezen Turkije probeert al tijden uit de NAVO te komen okuz maar gaat moelijk he als hun dat niet doen omdat ze weten wat Turkije zal doen met die groep mal. NAVO heeft Turkije niet geholpen met de coup ze hebben Turkije niet geholpen met die ene dag in Rotterdam toen ze die Turkse vrouw niet doorlitten!!


+: 1082
-: 0
R: 2965
Level 5

die olay van Rotterdam was een kat en muis spel,
heeft Nederland zoals jouw vriend Turken dood gemaakt?
wat moet het NAVO doen? niemand is doodgeschoten of gewond,
het was een politieke crisis tussen 2 landen.


+: 451
-: 0
R: 1224
Level 5
+1

Dat zeggen ze op t nieuwsblad/tv om te laten lijken dat ze Turkije helpen maar Turkije wordt kk hard genaaid door hun aptal. Sen git Trumplan Chplen Fetolan Alevlerin sik yatakta met de COUP deed niemand iets, hun zeiden der niks over ze wouden dat Turkije net als Syrie zal beeindigen ama olamadi


+: 1082
-: 0
R: 2965
Level 5

de Otomanen waren serefli insanlar,
ze gingen niet moorden uitroeien genocide plegen etnische minderheden uitroeien,
jij aan de andere kant bent klaar om je bed te delen met putin assad kim jong un,

liever een CHPli die een voorbeeld neemt van zijn grootvaders de Otomanen,
dan een gestoorde rechts radicale genocide geile gek net als jouw.


+: 451
-: 0
R: 1224
Level 5
+1

Vallaha tam bir okuz, die kk Chpli haat de OttomaanseRijk hoezo zei die dan live op tv "Hoezo zijn jullie blij met de Ottomaanse rijk". Klaar Chp is geen eens een Turke partij amk dats een partij wat wordt vegroot door Amerika a.k.a Feto&door alle Alevi aptalar.

AKP&MHP zijn de beste partijen van Turkije kk Chpli kontelikkertje


+: 451
-: 0
R: 1224
Level 5

K deel me bed lekker met Putin&KimJongUn
Dan dat ik me bed deel met een kk feto of dkor trump of door alevleri CHPli


+: 451
-: 0
R: 1224
Level 5
+1

En je zegt wel dat de Russe Turkse piloten hebben beschoten enzo, maar Turkije heeft zelf ook
gevechstvliegtu igen van Rusland neergehaald en der kwam een kleine conflict tussen Rusland&Turkije daarna wou Putin oorlog, daarna zei Putin nee hoeft nie meer we gaan t weer goedmaken en gaan we samen verder


+: 1082
-: 0
R: 2965
Level 5

putins vliegtuigen zijn over NL al zovaak geweest Nederlanders deden niks,
over Japanse geweest niks,
over noorwegen VK niks,
over de Turk sikeriz,
maar goed is jouw vriend tabi mag niet


+: 451
-: 0
R: 1224
Level 5

NL kan niks doen zaten, Japan wist erover Noorwegen wist erover VK wist erover. Ama Turkije wist die dag niet dat ze over Turkije vlogen wat voor reden, toen besloten ze t om die vliegtuig neer te halen


+: 451
-: 0
R: 1224
Level 5

Een Rus heeft dit gezegd.

"30 yil sonra 150 milyon Türk olacak, ama bizde 100 milyon olacak Iran 150 milyon olacak ama biz 100 milyon. Afghanistan ve Pakistan 200 milyon olacak... bu 500 milyonluk bir islam ülkesi demektir. Dini bir birliktir. Bu Sovyetlerin ideolojisi değil, Lenin'le Marx'in düşüncelerini esasen. Bu dindir, dünyeviliktir. Onlar Ermenistan'i ezecekler.! Azerbaycan'la birleşerek tamamiyla ezeckler.! Iran'la merkezi Asya"da savaşcaklar. Büyük Türk Cumhuriyeti TURAN'i kuracaklar.!! ve Iran'la birlikte büyük Islam Cumhuriyeti.!! Düşünmeliyiz ki onlar bize karşi da birleşeceklerdi r.. biz Hristiyaniz, ama onlarim hepsi Müslüman. Onlari birleştiren birşey daha var, onlari dilleri birleştiriyor, Türk dili.. bu Azerbaycan'in dildid, Türkmenlerin, Özbeklerin, Kirgizlarin, Kazaklarin, Tatarlarin, Başkurtlarin dilidir. Peki kim orada Rusla konuşur?!


+: 815
-: 0
R: 1500
Level 5

Mensen die zeggen dat Iran goed is met Turkije. Laat mij niet lachen. Hebben ze daarom de grenzen open gegooid zodat een groot aantal afghanen naar ons land kan vluchten? Eerst araplar nu hun.


+: 451
-: 0
R: 1224
Level 5

Afghanen of Syriers? :tok:


+: 815
-: 0
R: 1500
Level 5

Afghanen ja. Of dacht je nou dat zij een bloeiend land hebben? Idioot. Je praat nog over oorlogen, maar hebt kennelijk geen idee dat een land economisch sterk moet zijn om een oorlog te kunnen doorstaan. Klein kind.


+: 451
-: 0
R: 1224
Level 5

Heb ik dat dan gezegd? Nee yani bos konusma ayni su Trump gibi, ik zie meer Syriers vluchten dan Afghanen naar Turkije al die Afghanen vluchten naar Europese landen of naar een half gare land in Azie.
+Turkije is bezig met al die vluchtelingen weg te halen omdat Nederland zich niet heeft gehouden aan zijn contract die ze samen hebben gemaakt met Turkije over de verblijving van die vluchtelingen


+: 451
-: 0
R: 1224
Level 5

@erow ik ga niemeer in gesprek met jou.
Jij bent echt een kind van Trump, jij bent een verschutte turk die allws gelooft wat Europa/Amerika op tv zegt beli zaten je bent gewoon een grote oc van Chp je bent zeker ook een alevli of ben je een fetocu. Neyse hayirli gunler ne yapiyorsan yap git Chpin gotunu yala sonra git geber Trumpun yaninda


+: 1082
-: 0
R: 2965
Level 5

als ik als moslim zeg dat ik laats op het AKP heb gestemd, dan hoor jij mij te geloven,
zal ik zweren?
en nee ik ben een soenie,,
wel vind ik het vreselijk dat jij aleviler zo erg haat, ideologisch heb ik ook niets met hun,
maar om je eigen landgenoten zo erg te haten is belachelijk,
dat jij CHP allemaal oc is triest,, dus 30% van de Turken zijn OC lar,
aferim sana


+: 451
-: 0
R: 1224
Level 5

Aksjsjakajsksls o amk orospu ocugu.
Chpli zijn feto+israel kodumu cocugu ja en 30%zijn orospu [****] niet elke turk is t zelfde. De Turkse mensheid is in de afgelopen jaren verneukt door kk Chp&Hdp en Feto en aleviler zijn voormij ook gewoon mongolen ja, ga je met muziek namaz doen? Tovbe Tovbe.
Der wordt door 80%van Turkije gezegd dat Chp geen Turk partisi meer is

Ik moest hierop reageren doorjou kk domheid. Vallah hierna zeg ik niks meer tegen jou oc


+: 499
-: 10
R: 999
Level 4

@alikoc: jouw erdogan is de allergrootste fetocu van Turkije, maar hij hoeft niet naar de gevangenis.

Millet ayakta uyuyor

Kandirildik diyor

Hapise girenlerde kandirildi ozaman


:facpal:


+: 4
-: 0
R: 20
Level 1

Alikoc1907 sen önce got arastir wat alevilik is . Alevilik is hz.Ali r.a een voorbeeld te nemen zn weg te volgen. En dat is 5 vakit namaz . Ik bn zelf alevi en ik bid gewoon zoals ieder normaal moslim. Dus ga niet zomaar praten als je niks weet.


+: 451
-: 0
R: 1224
Level 5

Ulan boktan cikan cocugu, iedereen heeft een ander mening wat ze van aleviler vinden mal niet iedereen denkt t zelfde. Meeste aleviler haten AKP&MHP de meeste aleviler zijn de kinderen van chp


+: 451
-: 0
R: 1224
Level 5

En voordat je weer een comment komt plaatsen, niet elke alevi is t zelfde niet elke turk is t zelfde niet elke moslim is t zelfde.
Bide kocum siz alevleri bunu diyorsunuz "bizde namaz yoktur" aisajajahakaj


+: 4
-: 0
R: 20
Level 1

Alikoc1907 hahahahahaha zulke fascisten als jij moet je niet eens serieus nemen. Dat een groep aleviler dat zegt betekent niet dat dat zo is. He bide sen gelecek secimlere bak iyi parti geliyor akp gidiyor :lol:


+: 451
-: 0
R: 1224
Level 5

Akp gidiyorsa Mhp geliyor bebis


+: 4
-: 0
R: 20
Level 1

Ikiside gidiyor boşboşuna ittifak yapmadilar. Korkularindan ittifak yaptilar.Birden bi cumhurbaskanini z bozkurt işaret yapmaya basladi . Korkunun ecele vaydasi yoktur


+: 451
-: 0
R: 1224
Level 5

MHP ALCAK, amk baska kim alcak chp mi alcak? Hdpi mi alcak? Yoksa su soktumu kucuk partileri??


+: 499
-: 10
R: 999
Level 4
+2

mooiste scenario voor de fascisten onder ons:

alle alevieten moeten weg, alle koerden moeten weg, alle armeniers moeten weg, alle georgiers moeten weg, alle grieken moeten weg, alle christenen moeten weg, alle suryani's moeten weg, alle yezidi's moeten weg.....

maar wel huilen wanneer Wilders zo praat. Wat zijn jullie beter dan?


+: 4
-: 0
R: 20
Level 1
+1

Madida wallah jij begrijpt mij. Als wilders praat gaan ze allemaal (fascisten niet voor andere bedoeld) maar als ze zelf zo doen is het goed.


+: 451
-: 0
R: 1224
Level 5

Jij zegt goedzo maar jij bent der zelf 1van :-| :-*


+: 595
-: 0
R: 587
Level 4

Volgens jou moet Erdogan ook weg omdat het geen Turk is toch, wat bereik je met je reactie nu? Net als Nederland die jaarlijks voor de verkiezingen de nooit gebeurde Armeense genocide kwestie tevoorschijn haalt om zieltjes te winnen, doe jij nu exact hetzelfde om zieltjes te winnen?

Je bent een fascist nummer 1 die nu fascisten logica aankaart?

Wanneer Erdogan wijsmaakt dat afkomst geen pre is, maar religie wel, komen schapen net als jij opmaken dat hij anti-Turks is (en dat hij zelfs religie misbruikt), maar wanneer je zelf dankbaarheid aan Allah moet tonen aankaart en dus afkomst achterwege laat, ben je een goede voorbeeld onder de Turken?

Seni sokakta görsem yüzüne tükürürüm.


+: 499
-: 10
R: 999
Level 4

herseyi gotunlen okursan, boyle anlarsin.

Erdogan bir konusmasinda gurcu olduguna ifade ediyor. Bir konusmasindada inkar ediyor ve Gurcu veya Ermeni olmak ayip/kotu birseymis gibi anlatiyor.

Ik haat mensen die zich anders voor doen dan ze zijn. Als je jood bent, dan moet je niet doen alsof je moslim bent.

Snap je mijn punt nu?

Van mij mag elk EERLIJK persoon aan de macht komen. Afkomst boeit me niet.


+: 595
-: 0
R: 587
Level 4

Volgens mij is lezen moeilijk voor jou, Erdogan maakt zelf wijs dat afkomst geen pre is, hem boeit het zelf niet of hij wel/niet Georgiër is, hij is trots op zijn geloof en dat telt. Maar jij bent degene die een kwestie maakte van zijn afkomst als Georgiër zijnde en dat het geen Turk is. Terwijl Georgië zelf deels bij het Ottomaanse rijk aangesloten was net als Senalik van toen. Als een persoon uit Selanik vader des Turken kan zijn, mag het niet uitmaken of Erdogan, leider van nu, afkomstig is uit Batum (Georgië).

Oh en jij bent ook degene die claimt dat Erdogan geloof misbruikt, zowel zijn afkomst en geloof is een gelogen spelletje voor jou. Jij bent één en al gevuld met vooroordelen jegens Erdogan waardoor je niks objectief wilt bekijken. Eenmaal iets aangenomen, andermaal andere dingen verweren. Çapulcu zihniyetli.

Met mijn beperkte aanwezigheid hier weet ik heel goed wat jij toen gezegd had.


+: 4
-: 0
R: 20
Level 1

Vertel mij alsjeblieft hoezo ik volgens jou een fascist ben?


+: 595
-: 0
R: 587
Level 4

Alikoc onu bence fascist madida'ya dedi. Kendisi kaç defa reis-i cumhur'a hakaretler yardirdi met kendisi Türk degil Gürcü, dit noemen ze hypocrisie. Want je betrekt zelf ras erbij met nog eens hele vieze oordelen over hem.

Kendisi bok atinca birsey yok, baskalari birsey deyince Wilders voorbeeld zoals altijd. Ik lees altijd alles mee, geef vaak likes en reageer niet, maar als ik halvegare schijnheilige reacties zie, kom ik wel reageren.

Madida is een fascist die zijn woorden op een hele schijnheilige wijze gebruikt heb ik heel goed opgemerkt. En kap met je domme Wilders vergelijking, je bent zelf geen haar beter dan Wilders vieze neppe Turk die je bent.


+: 499
-: 10
R: 999
Level 4

Je papegaait het woord capulcu. Herseyin brainwash ezbere.

Je leest alles met je anus.

Juistem, jouw leider zegt in een eerder toespraak dat afkomst niet uitmaakt.

In een ander toespraak kleineert hij de minderheden. Deze minderheden zijn ook door Allah geschapen.

m.youtube.com/.../

Hij ontkent dat hij georgier is. Waarom?? Amaci ne?

Ayip birsey mi?

Millete enayi yerine koyuyor resmen

Achterlijk kind dat je bent. Achter toetsenbord typen dat je op mn gezicht zou tuffen. Moet je een keer proberen. Ik stop je weer terug van waar je uit bent gekomen

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen