Video: Gestoorde voorzitter PAOK komt met pistool veld op

wapen
De wedstrijd tussen PAOK Saloniki en AEK Athene is zondagavond in de 89e minuut gestaakt.
Boze supporters kwamen na een omstreden afgekeurde goal massaal het veld op. Ivan Savvidis, de voorzitter van PAOK was ook niet helemaal eens met de beslissingen van de scheidsrechter tijdens het duel tussen PAOK Saloniki – AEK Athene, dus kwam hij ook het veld maar op met een pistool. Hij beval de spelers van PAOK van het veld te gaan.
 
 
 
Artikel delen met vrienden:
Reacties (4) 


+: 4036
-: 0
R: 5676
Level 5

Beyaz Futbol van gister was zo grappig, en deze Ertem he hij en zijn onzin talk altijd, alles wat hij zegt klopt gewoon niet.


+: 15749
-: 0
R: 15876
Level 6

Aziz Yildirim be like 1 dag voor de verkiezingen met een afgekeurde doelpunt voor Fener waardoor ze uit de titelrace kunnen raken


+: 378
-: 10
R: 813
Level 4

voorzitter van Paok is fan van fenefbahce.

Yarak hasan, wat wil je met die gun doen?+: 21
-: 0
R: 133
Level 3

A** abart aziz yildirim da silahlan gelmes

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen