Chinese voetbalbond haalt Turkse scheidsrechter binnen

deniz
De Chinese voetbalbond kampt met een groot tekort aan goede scheidsrechters en daarom zijn ze een actie gestart om buitenlandse scheidsrechters binnen te halen.
Volgens het nieuws van Sporx hebben ze een akkoord bereikt met Deniz Aytekin om 2 wedstrijden te fluiten. De Turkse scheidsrechter zal de wedstrijden tussen Chongqing Dangdai Lifan - Shanghai Shenhua en Beijing Guoan - Chongqing Dangdai Lifan fluiten. Deniz Aytekin is een Duitse/Turkse scheidsrechter die in de Bundesliga fluit.
Artikel delen met vrienden:
Reacties (8) 


+: 10228
-: 0
R: 9821
Level 5
+2

Neem alle Turkse scheidsrechters mee aub.


+: 2694
-: 0
R: 2099
Level 5

Ik hoop echt dat zoiets ook uitgevoerd gaat worden in Turkije. Heb het hier nog toevallig in de ochtend over gehad in een andere topic voordat deze geplaatst werd. Maar ja, Turkije is best een corrupt land als het vooral over voetbal gaat dus kans is zowat nihil..

Als overheid neusje wilt steken in voetbal mogen ze best met zulke oplossingen komen ipv bemoeien met buitenlanders limiet..


+: 1856
-: 0
R: 1875
Level 5

Laten we gelijk ook alle Turkse voetballers aan ze geven dan zijn we ook van ze af. Dan kunnen we ons meer concentreren op olie worstelen.

:P :P+: 957
-: 0
R: 1830
Level 5

Wij Turken doen alsof onze Turkse scheidsrechters de slechtste van de wereld zijn terwijl ik de scheidsrechters van Duitsland en Frankrijk veel erger vind.


+: 32
-: 0
R: 115
Level 3

Ali Palabiyik A.U.B


+: 211
-: 0
R: 368
Level 3

Liever niet
Ik weet niet waarom, maar ik heb hem altijd een sympathieke scheids gevonden.


+: 2694
-: 0
R: 2099
Level 5
+1

Is niet gek ook dat je hem een sympathieke scheidsrechter kan vinden. Ik vind hem een antipathiek personage..


+: 211
-: 0
R: 368
Level 3

Wow, da was de grap Dutchturk61

En het is trouwens onsympathiek ipv "antipathiek"

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen