Messi 3 maanden geschorst voor kritiek op arbitrage


ammesok
Lionel Messi heeft een schorsing van drie maanden gekregen voor wedstrijden van het Argentijnse nationale elftal vanwege zijn uitlatingen over de Zuid-Amerikaanse voetbalbond CONMEBOL.

De aanvaller van FC Barcelona kreeg de schorsing opgelegd omdat hij zich tijdens de afgelopen Copa América zeer negatief uitliet over de arbitrage op het toernooi.

De 32-jarige Messi uitte na de verloren halve finale tegen Brazilië (2-0) en de gewonnen troostfinale tegen Chili (2-1) stevige kritiek op de scheidsrechters, die hij onder meer corrupt noemde. Tegen Chili werd Messi met rood van het veld gestuurd.

"Zoals ik eerder al eens heb gezegd: er is helaas veel corruptie onder scheidsrechters", zei de aanvoerder van Argentinië toen. "We hadden na die wedstrijd (tegen Brazilië, red.) het gevoel dat we niet in de eindstrijd móchten staan van de arbitrage. Maar als je dat uitspreekt, gebeuren zulke dingen."
Artikel delen met vrienden:


Reacties (9) 


+: 164
-: 0
R: 646
Level 4

Lekker toch biraz adam olsun artik, elke mislukte avontuur bij Argentinië krijgen andere de schuld, hij moet keer in de spiegel kijken, wanneer bij Argentinië alleen om hem gaat draait het elftal niet, terwijl ze genoeg goede spelers hebben rond lopen


+: 0
-: 0
R: 6
Nieuw

@winproducts jij bent overduidelijk een Ronaldo p*jper haal die l*l van hem uit je mond. Ken de feiten daarna spreken want dit is de eerste keer dat Messi klaagt over de arbitrage hij is niet net als jou Fatih Hoca/Imparator die na elke verlies gaat klagen over de arbitrage. Xxx de groeten van GorkemO+: 645
-: 0
R: 1228
Level 5

Wordt echt zat van het ‘gegeil’ op Messi en haat op Ronaldo.

De scheidsrechter was die wedstrijd niet partijdig.

Geen medaille pakken omdat je geen onderdeel van corruptie wil zijn, maar wel de CL medaille van 2009 pakken.


Ik wil wel weten war hij zou zeggen als hij tijdens gs-bjk stond te spelen voor bjk, dan wist hij pas wat corruptie is.

Dit is gewoon niet kunnen omgaan met je verlies.


+: 0
-: 0
R: 6
Nieuw

@3YILDIZBJK Jij hebt zo te zien die wedstrijd niet gezien ( nee je hoeft niet te liegen dat je hem wel hebt gezien ) Messi heeft onterecht rood gekregen die wedstrijd door die kleine rat medel.


+: 645
-: 0
R: 1228
Level 5

Kijk, tegen Chili was geel op zijn plaats ipv rood. Maar tegen Brazilië vond ik de scheidsrechter gewoon goed fluiten


+: 1183
-: 10
R: 2217
Level 5

En nog penetreert die inworp 70 meter van het doel jullie zo diep... Jullie bjklilar zouden jullie eigen dochter nog weggeven om te bewijzen dat GS corrupt zou zijn. :facpal:+: 645
-: 0
R: 1228
Level 5

@ Alex Telles

Zonder die inworp ging de wedstrijd waarschijnlijk met 0-0 de rust in. Dan had de wedstrijd heel anders kunnen lopen.

En iedereen heeft de beelden gezien en zag dat de bal Caner niet raakte.

Waarom heeft Bülent Yildirim op een cruciaal moment van de wedstrijd (zelfs de hele competitie) niks gedaan?

Ohja.. (het zou héél, héél misschien wel corruptie zijn)

instagram.com/.../...


+: 1183
-: 10
R: 2217
Level 5

Pas na slow-motion beelden wordt het duidelijk ja. Op het eerste zicht zie je Caner de bal gewoon raken. Hoe kan de scheids dit goed gezien hebben? Hij is niet alziend ofzo. Wat had hij moeten doen? Naar de VAR gaan? In grote competities verklaren ze je hier gek voor, als je voor zoiets naar de VAR gaat; De inworp werd 70 (!!!!) meter van het doel genomen.


+: 48
-: 100
R: 304
Level 3

Moderator: Alle reacties van deze gebruiker zijn geblokkeerd, omdat hij 100 of meer strafpunten heeft!

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen