Tweededivisionist is tweemaal te sterk voor Fenerbahçe


ayewo
De ploeg van Ersun Yanal verloor donderdagavond met 0-1 van Umraniyespor, nadat de tweededivisionist een week geleden al met 1-0 had gewonnen in eigen huis. Zodoende gaat Umraniyespor naar de kwartfinale en blameert de dolende grootmacht zich opnieuw.

Martin Skrtel werd na een uur spelen van het veld gestuurd wegens een rode kaart, waarna de bezoekers vlak voor tijd nog een doelpunt maakten.
 
Leandrinho maakte een minuut voor tijd de malaise compleet voor de thuisploeg, die het ook in de Turkse competitie nog altijd moeilijk heeft. 
 
De laatste drie duels werden allen gelijkgespeeld, waardoor het inmiddels wel op de veilig vijftiende plaats staat. Maar erg overtuigend of uit de gevarenzone is Fenerbahçe allesbehalve, getuige ook de pijnlijke uitschakeling in de beker.
 
Zie doelpunt hieronder!
 
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen