Galatasaray wint en boekt goede uitgangspositie voor return tegen Keçiörengücü


atyy
Galatasaray heeft met jonge spelers voor een verrassing gezorgd door een overwinning te boeken op Keçiörengücü. Daardoor heeft de ploeg van Fatih Terim zich een goede uitgangspositie verschaft voor de return in de Turkse beker.

Bij Galasaray was er een basisplaats ingeruimd voor veel jonge spelers zoals Atalay. Galatasaray begon uitstekend aan het duel en kwam al in de 33e minuut op voorsprong via een treffer van Atalay:0-1. De Turkse topc  was in de eerste en tweede helft heer en meester op het veld.
 
In de tweede helft besloot Keçiörengücü van speelwijze te veranderen en ging het loeren op een tegenaanval. Daardoor maakte het Galatasaray sterker in de wedstrijd. Al snel kwam de 0-2 via Martin Linnes in de 51e minuut. Enkele minuten maakte Ziya de 1-2 voor de thuisclub. Galatasaray spelers kregen de beste kansen tijdens het duel en de wedstrijd eindigde in een 2-1 overwinning voor Galatasaray.
 
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen