Turkije verliest oefenduel van Albanië

alecu
Een paar dagen terug verloor Turkije kansloos met 2-0 van Roemenië.

In eigen land is Turkije weer onderuit gegaan. De formatie van bondscoach Lucescu verloor vandaag een vriendschappelijke wedstrijd in Antalya tegen Albanië. In Antalya werd het 3-2 voor de uitploeg.
 
Albanië was voor de Turkse publiek in de eerste helft de betere ploeg en werd daarvoor ook beloond in de vorm van twee doelpunten van Sadiku.  Hij zette de Albaniërs in de 24ste minuut op een 1-0 voorsprong. Slechts vijftien minuten later stond er 0-2 op het scorebord. De Turken wisten de schade in de tweede helft bijna te herstellen met doelpunten van Cengiz Under en Emre Akbaba, maar de wedstrijd bleef in een 2-3 voordeel voor de Albanezen dankzij de winnende treffer van Eros Grezda in de 55e min.
 
Artikel delen met vrienden:
Reacties (14) 


+: 621
-: 0
R: 1660
Level 5

Deze mensen moeten zich kapot hard schamen. Lucescu neem aub ontslag want er zit verdomme geen plezier en geen tactiek in jou spel. Oprotten allemaal hepiniz rezil siniz


+: 183
-: 0
R: 328
Level 3

Het is niet allemaal zijn schuld.
Met een voorzitter zoals Demiroren gaan we nooit iets bereiken. Nu gaan ze ook nog klagen dat de buitenlandersre gel moet komen...


+: 3930
-: 0
R: 6683
Level 5

Misschien moeten we de volgende keer oefenen tegen San Marino, Gibralta of Faroer Eilanden. Albanie is te sterk voor ons.+: 621
-: 0
R: 1660
Level 5
+1

Even serieus he hoe krijgen we Demiroren van de troon? Kunnen we niet iets starten ofzo een soort website waarbij mensen kunnen stemmen voor ontslag Demiroren en Co


+: 183
-: 0
R: 328
Level 3

We moeten een petitie starten.
Terwijl we bezig zijn met hem, kunnen we ook meneer aziz wegdoen.


+: 247
-: 0
R: 631
Level 4

Denk niet dat dit aan lucescu ligt.... en als hij weg gaat krijgen we weer een coach die het turkse voetbal niet begrijpt. Laat hem maar lekker experimenteren, de weg naar ek is nog verweg..


+: 2019
-: 0
R: 6292
Level 5

Jullie zijn trainer voor 1 seconde! Je ploeg verliest 0-2 thuis tegen X land. Wat ga jij doen?


Ik zeg je wat lucescu gaat doen 3 verdedigende spelers wisselen voor 3 verdedigende spelers in de rust alleen. Ik wens lucescu de aller slechtse toe! Je verliest 2-0 overtuigend tegen roemoenie en selecteert bijna dezelfde basiselftal! Emre akbab, deniz turuc, enes unal waarom heb je ze opgeroepen? You piece of shit!


+: 7937
-: 0
R: 10731
Level 5

De volgende keer dat Lucescu over het buitenlanders limiet begint, moet iemand hem bewusteloos slaan. Je verliest kansloos van Oekraine en Ijsland, je wint met heel veel geluk van Kroatie, je speelt gelijk tegen Finland, en vervolgens verlies je beide oefenwedstrijde n tegen Roemenie en Albanie. Wat moet er nog meer gebeuren voordat je iemand ontslaat?

Ten eerste stel ik voor dat we een voorbeeld nemen aan Albanie. Die hebben heel veel internationals die in Italie voetballen en hun huidige bondscoach is een Italiaan, Panucci. Dat lijkt me geen toeval. Meer dan de helft van onze internationals zijn Europese Turken, merendeel Duits, en daarnaast zijn er nog een paar die de transfer naar Europa hebben gemaakt als 'echte' Turken. Ze hebben een andere mentaliteit dan de meeste Turkse spelers en ze spreken meerdere talen, ik denk dat het tijd is voor een Duitse bondscoach. In de tijd van Hiddink had je misschien 4 of 5 Europese Turken, ik denk dat dat ook een rol speelde.

Ten tweede moeten we er echt over nadenken om met 3 centrale verdedigers te gaan spelen, want als dit onze backs moeten voorstellen, hebben we een probleem. We klagen over Sener, Ismail, HAK, Caner, maar die twee gasten van vandaag kunnen er echt niks van. Grote landen als Duitsland en Engeland experimenteren daar mee, net zoals heel veel clubtrainers, dus het is het proberen waard. Slechter dan dit wordt het toch niet.


+: 1025
-: 0
R: 2126
Level 5

Bi sik degismicine göre, heeft het geen zin om aandacht te besteden aan het nationale team. Wees realistisch en regelrecht: waardeloos en schandalig.


+: 128
-: 0
R: 463
Level 3
+1

Ja jullie wilden zogenaamd Fatih terim weg nu krijg je dit hij verloor van de 25 wedstrijden maar 4


+: 377
-: 100
R: 277
Level 3

Moderator: Alle reacties van deze gebruiker zijn geblokkeerd, omdat hij 100 of meer strafpunten heeft!


+: 48
-: 0
R: 229
Level 3

Valla milli takim anca totoya yarior quote 1.6 iken yatirdim arnavutlara. Aferin milli takim boyle devam cebimiz gulsun biraz yuzumuz gulmeyecegine gore.


+: 691
-: 0
R: 1374
Level 5

Schandalig.. nu ben ik wel blij dat we niet deelnemen aan WK's en EK's.. als je al verliest van een landje als Albanië..


+: 276
-: 20
R: 812
Level 4

Typisch dat alleen Gsliler Terim goed praten :facpal:

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen