Turk die omhaal probeert te doen met ballon al 3 weken vermist

omhaal
Een Turkse man had waarschijnlijk iets schitterends in gedachten, maar kon dat al snel weer vergeten.
Deze man dacht in het winkelcentrum wel even een omhaal te doen met een ballon. Dat liep net even anders. Güray Başak, de winkeleigenaar die de camerabeelden heeft gedeeld heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan tegenover İhlas Haber Ajansı.
“Het gebeurde op zaterdag rond 11:25 uur. Toen ik buiten iets had gehoord, ben ik naar buiten gegaan. Een man lang op de grond. Wij dachten eerst dat hij was uitgegleden en daarom op de grond lag. Een van onze vrienden zei dat hij een omhaal probeerde te doen met een ballon en dat hij daarom op de grond lag. Hierna hebben wij de camerabeelden bekeken. Wij waren verrast, maar wij moesten wel lachen en daarom hebben wij het gedeeld. Even later heeft iemand uit Kahramanmaraş mij gebeld en zei dat zijn broer 3 weken vermist was en dat ze hem zochten en heeft mij verzocht om hem te bellen als ik hem weer zag. Hierna hebben deze man niet meer gezien.”
 
 
Artikel delen met vrienden:
Reacties (1) 


+: 14
-: 100
R: 114
Nieuw

Moderator: Alle reacties van deze gebruiker zijn geblokkeerd, omdat hij 100 of meer strafpunten heeft!

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen