Rıdvan Dilmen: “Ze hebben het Turks elftal helemaal de grond in geboord”

ridvan
Rıdvan Dilmen, de geliefde sportcommentator van NTV heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan.
“Albanië staat op de 73e plaats van de wereldranglijst en ze hebben een groot gedeelte van de wedstrijd met 10 man gespeeld. Je kunt niet eens gelijkspelen tegen zo’n ploeg. Wij kunnen niet eens meer huilen om het Turks elftal vandaar dat wij lachen. De spelers weten volgens mij niet eens waar zij spelen. Vooral de laatste 30 minuten. Vandaag spelen Zweden en Italië tegen elkaar. Iedereen weet hoe ze spelen, want ze hebben en systeem. Elke team hoort een systeem te hebben. Het maakt niet uit of je wint of verliest. Ik wil niet iedereen onder vuur nemen, want iedereen is nu boos, vandaar dat ik het rustig aan doe. Mensen kijken niet eens meer naar de wedstrijden van het Turks elftal. Ze kijken liever naar series. Een speler die bij Elazığ, Hatay, Kocaeli Birlik heeft gespeeld en daarna in de tweede divisie van Nederland 10-12 wedstrijden heeft gespeeld wordt opgeroepen. Hebben ze Erol Alkan maar 1 keer bekeken? Wie heeft hem bekeken? Wie heeft hem voorgesteld? Was het Lucescu? Was het Tayfur Havutcu? Zover ik het weet zijn deze heren niet eens in de buurt gekomen van het stadion. Ze zeggen dat Abdullah Ercan hem heeft voorgesteld. Een bondscoach van het Turks elftal kan niet zomaar zonder dat hij de speler zelf heeft bekeken een speler uitnodigen. Ze moeten met bewijzen komen, ze moeten een vliegticket laten zien. Ze hebben het Turks elftal helemaal de grond in geboord. Als je dit gepland zou willen doen, zou het je nooit lukken. Het Turks elftal zal nu 10 maanden geen wedstrijden spelen. Lucescu wordt volgend jaar 73 jaar. Als wij de eindronde halen wordt hij 75 jaar. Geen 1 land is met een buitenlandse trainer wereldkampioen geworden. Alleen Rehhagel is destijds met Griekenland Europees kampioen geworden.”
Artikel delen met vrienden:
Reacties (5) 


+: 1194
-: 10
R: 2037
Level 5

Woorden kunnen niet beschrijven hoe erg ik het nationale elftal verafschuw


+: 295
-: 10
R: 204
Level 3

Ik vind dat Demirören verantwoordelij k is voor deze slechte resultaten.
Amk derdin ne bu serefsizlere prim veriyon. Je ontslaat Fatih Terim en neemt een 72-jarige coach aan die alleen maar is gekomen om zijn zakken te vullen. Utanmaz wilde hij ook nog eens zijn zoon meenemen. Die pezevenk zit alleen maar te klagen over buitenlandersli miet, Böyle bir serefsiz hic gördünüz mü?
Demirören moet oprotten en neem Lucescu met je mee. Türk futbol katili Demirören.


+: 7712
-: 0
R: 10045
Level 5
+1

Zou me niks verbazen als het echt Abdullah Ercan was die hem heeft voorgesteld, hij bakt er ook helemaal niks van bij Jong Turkije. Maar dit allemaal betekent niet dat Ridvan de kans moet krijgen, want daar zit die bijna om te smeken.+: 584
-: 10
R: 1102
Level 5

Fatih Terim had enigszins nog een toegevoegde waarde voor het Turkse elftal, vooral als er gekeken wordt naar hoe Lucescu het (momenteel) doet.. de mentaliteit en kwaliteit van het nationale team gaat steeds bergafwaarts.. waar het aan ligt mag joost weten, maar hier moet wel snel verandering in komen, wil Turkije zich nog kunnen vertonen aan de rest van de wereld..


+: 1137
-: 20
R: 1678
Level 5

Ik denk dat jij het boek van Pirlo moet lezen met je Fatih Terim.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen