“Op dit moment gaat er niets veranderen, maar vanaf volgend jaar ...”

demiroren2
Yıldırım Demirören, de voorzitter van de TFF heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan.
“De buitenlanderregel geldt tot 2019. Op dit moment gaat er niets wijzigen, maar vanaf volgend jaar kunnen wij het aantal buitenlanders wat op de reservebank mag zitten verlagen. Jullie weten allemaal dat president Recep Tayyip Erdoğan zijn mening hierover heeft gezegd. Wij nemen zijn mening serieus. Wij willen het aantal Turkse spelers verhogen in Turkije.”
Artikel delen met vrienden:
Reacties (9) 


+: 957
-: 0
R: 1830
Level 5

Neem gewoon ontslag, sinds wanneer word er geluisterd naar een politicus over voetbal? Maak dan Fener kampioen want dat is uiteindelijk ook wat fanatieke Fenerli Erdogan wilt.


+: 3874
-: 0
R: 5358
Level 5

La hee laa


+: 1527
-: 0
R: 3018
Level 5

Istese kaç kere olmuştuk met als eerst: 2012+: 7929
-: 0
R: 10709
Level 5

Niets tegen Erdogan, maar sokarim onun görüsüne. Turkije staat op de grens van een oorlog, houd je daar maar mee bezig en laat het voetbal over aan anderen. Waarom zegt Erdogan niks over de buitenlanderreg el bij het basketballen? Onze nationale elftal daar doet het toch ook niet goed? Bij het basketballen staan er toch ook bijna alleen maar buitenlanders op het veld? Is het alleen ok als Fenerbahce goed presteert?

Misschien wel de helft van onze atleten is van buitenlandse afkomst. Laatst deed iemand mee op het WK sprinten voor Turkije, zijn achternaam was Escobar. Dat zit Erdogan en Binali Yildirim niet dwars? Als we het gaan veranderen omdat Erdogan er wat over zegt, waarom hebben we een minister van Sport? Waarom hebben we een bondsvoorzitter ? Voetbal is 1 ding waar je je niet mee moet bemoeien in Turkije als politicus, want je kan zomaar een hoop stemmen verliezen als je de verkeerde snaar raakt.


+: 1974
-: 0
R: 4443
Level 5

Erdogan bey is fenerli onunda zoruna gidiyor dat het slecht gaat met fener en goed gaat met Besiktas.


+: 268
-: 0
R: 672
Level 4

Ze mogen blij zijn dat Buitenlanders voor Turkije willen uitkomen anders was Turkije nergens op het gebied van sport, onze Milli takim is fking slecht u21 speelt gelijk thuis tegen hongarije en u17 staat laatste in de poule en kreeg jantje van Mali endan beweren mensen dat Turkije talenten heeft leuk en aardig dat Altinordu etc maar ik zie geen talenten enigste speler die het ver gaat schoppen is Emre mor en hij is niet eens in Turkije geboren.


+: 7929
-: 0
R: 10709
Level 5

Altinordu heeft nu al Cengiz Ünder en Caglar Söyüncü voortgebracht, twee internationals die beide in een topcompetitie spelen. Berke Özer gaat waarschijnlijk ook de transfer naar het buitenland maken. Hoezo zie jij geen talenten? Naast deze 3 hebben ze nog een stuk of 3-4 talenten die goede spelers kunnen worden.


+: 1974
-: 0
R: 4443
Level 5

Tuurlijk Tayyip Erdogana gore hareket edin, laat die gast die kk politiek en economie runnen man sinds die gast EVET oyu heeft gewonnen gotu kalkmis her boka karisiyor. [****] git amk herkes kendi seyini yonetsin, Demiroren moet ook op[****]en laat iemand komen die in de voetbalwereld zit man.
Dit is toch ongelooflijk dat een tupcu turkse voetbal runt terwijl zijn vader zelfs heeft laten op[****]en van hun bedrijf.


+: 92
-: 0
R: 83
Level 2

Yavas deli yurek. De man is president, isterse siki kalksin.

Bende kinderen. Yildirim is de rotte mongool. Adamin kafaya bak, oc oldugu tipinden belli.

Kesin shemale sikiyodur bu.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen