Lucescu: “Ik heb nog niemand afgeschreven”

lucescu3a
Mircea Lucescu, de bondscoach van Turkije heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan.
“Wij zijn bezig om een nieuwe generatie aan voetballers te creëren voor het Turks elftal. Het is niet gemakkelijk. Daarom heb ik ook ervaren spelers uitgenodigd. Ik heb nog niemand afgeschreven. Ik heb een aantal spelers niet opgeroepen vanwege hun blessures. Als ik ze weer nodig heb, zal ik ze weer uitnodigen. Ik ben heel tevreden over Atilla Turan, Kenan Karaman en Baris Yardimci. Ze zijn voor het eerst opgeroepen. Wij hebben 4 spelers die 20 jaar zijn. De gemiddelde leeftijd zit tussen 22-25 jaar. Toen ik succesvol was bij Galatasaray speelden er 8 spelers in het Turks elftal. Dat is nu niet het geval. Het is gemakkelijk om iets omver te gooien, maar heel erg moeilijk om iets nieuws te creëren.”
Artikel delen met vrienden:
Reacties (3) 


+: 268
-: 0
R: 672
Level 4

Gare opstellingen heeft deze man met zijn Ozan op Rb, en Kenan karaman? Hij is fking slecht scoort niks bij Hannover inplaats van hem kon je Serdar gurler oproepen die doet het 10x beter


+: 7929
-: 0
R: 10709
Level 5

Nieuw generatie voetballers bouw je niet met een nietsnut als Selcuk Inan die voor een tegengoal zorgt omdat hij zit te janken om een vrije trap. Een speler hoeft niet 30+ te zijn om als ervaren gezien te kunnen worden.

Ik had gehoopt dat Ömer Toprak, Olcay Sahan, Gökhan Gönül, etc. de ervaren groepje zou vormen, Nuri eigenlijk ook maar die lijkt er geen zin in te hebben.


+: 1974
-: 0
R: 4445
Level 5

Oprotten met Lucescu, Demiroren is zo zielig en connectieloos dat die gwn heletijd bezig is met oude shit waarmee die heeft samengewerkt en overal heeft geneukt.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen