Lucescu: “Ik heb met de voorzitter gesproken en wij hebben ….”

lucescu
Mircea Lucescu, de bondscoach van Turkije heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan.
“Ik heb met de voorzitter gesproken en wij hebben besloten dat wij verder gaan met ons project. Wij hebben een nieuwe start nodig. Hiernaast gaan wij op 10 of 14 november een oefenwedstrijd spelen tegen Roemenië.”
Artikel delen met vrienden:
Reacties (4) 


+: 1214
-: 0
R: 2625
Level 5
+1

Met de voorzitter praten is niet iets goeds, maar Lucescu is er pas net ik denk dat er meer speelt. Ik denk dat de assistent trainers, hem hebben ''geholpen'' bij het maken van de selectie.

Verder zou ik bouwen op dit team:

Harun

Ayhan Caglar Toprak Caner

Oguzhan Nuri

Under Hakan Mor/Ömur

Cenk


+: 7937
-: 0
R: 10731
Level 5

Zolang hij blijft zeuren dat er geen Turkse spelers zijn die hij op kan roepen, maakt het niet uit wie hem helpen. En zolang dat groepje waar Arda de leider van is niet opdondert, maakt het niet uit wie ze aanstellen als bondscoach.


+: 3897
-: 0
R: 5403
Level 5

Alle jongen spelers en talenten laten spelen tot het volgend WK & EK. Steeds coach veranderen slaat nergens op, verander het systeem. Ja zijn eerste elf sloeg nergens op, maar heel veel kan hij er niet aan doen.+: 7937
-: 0
R: 10731
Level 5
+1

Welk project? Lucescu is niet gekomen om serieus aan de slag te gaan, zoveel is wel duidelijk. Zet een streep door de vorige generatie spelers en dan geloof ik echt dat je een nieuwe start wil.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen