Lucescu: “Ik ga een aangifte doen”

lucescutr1
Mircea Lucescu, de bondscoach van Turkije heeft na het oefenduel tegen Albanië de onderstaande uitspraken gedaan.
“Iedereen wist dat dit een oefenwedstrijd was. Wij waren van plan om nieuwe spelers te zien. Daarom was het een mooie wedstrijd. Wij hebben tegen een fysiek sterke en goed georganiseerde ploeg gespeeld. In de eerste helft hadden wij alle controle. Wij hebben gedomineerd. Ze zijn maar drie keer naar ons doel gekomen. Hierdoor hebben wij 3 tegendoelpunten ontvangen. Aanvallend waren wij goed. Ik heb een verleden en een goede naam. Als jullie bewijzen hebben voor de geruchten over Erol Erdal Alkan moeten jullie dit tonen. Ik heb 2 weken terug gezegd dat ik spelers die 2-3 jaar terug voor het U21 elftal hebben gespeeld wou zien. Ik heb Erol Erdal Alkan bij Dordrecht gezien en ik vond hem toen goed in de verdediging. Ik heb hem geroepen en wou hem bij het Turks elftal zien. Of is het een probleem dat ik hem wou zien? De geruchten over managers zijn niet waar. Ik weet niet of de persoon die dit heeft geschreven problemen heeft met anderen. Ik ken zijn manager niet. Ik laat dit niet zo maar zitten en ik ga een aangifte doen.”
Artikel delen met vrienden:
Reacties (7) 


+: 620
-: 0
R: 1656
Level 5

Bu adam kafayi yemis rot lekker op naar Roemenië mafkees


+: 2014
-: 0
R: 6261
Level 5

Lucescu wil je fucking slaag krijgen! Wat nieuwe spelers lan!

Smoesjes smoesjes smoesjes! Je gaat mij wijsmaken dat je deze jongen hebt bekeken? Get the fuck outta here!


+: 993
-: 0
R: 1145
Level 5
38

Meneer Lucescu is een pion van de TFF om zo de buitenlandersli miet aan te passen. Een en al is het Turkse voetbal ver[****]d, er zit een virus in. En het beste manier om deze virus op te lossen is door het groffe vuil vanaf het wortel te verwijderen. Een wond geneest wel met de tijd, maar deze bestuur zal dieper en dieper gaan.+: 7929
-: 0
R: 10709
Level 5
+3

Waarom laat je hem dan niet spelen? Alles wat deze man roept is tegenstrijdig. Roept Oguzhan niet op toen hij iedere week in de basis stond omdat hij 'niet in zijn systeem past'. Paar dagen terug zegt hij opeens dat Turkse internationals te weinig spelen en dat dat ook geldt voor Oguzhan.


+: 6
-: 0
R: 9
Nieuw

Bro, Turkije heeft een grote schoonmaak nodig. Dat moet beginnen bij de bond. Daarnaast moeten spelers zoals arda, inan, Sener etc nooit opgeroepen worden. En jullie moeten een Turkse trainer opstellen, het liefst S. Gunes. Iemand met visie voor voetbal en tegelijkertijd iemand die weet hoe hij zijn spelers moet motiveren. Ook is het tijd om jonge jongens te selecteren en ervaring op te laten doen. Alleen zo kan het proces richting ek 2020 en wk 2022 starten. Inshallah zal het Turkse elftal zich snel herstellen.


+: 7929
-: 0
R: 10709
Level 5

We roepen al sinds 2004 om een schoonmaak, maar die komt er niet. Waarom per se een Turkse trainer, ik begrijp dat niet. Marokko doet het nu toch ook heel goed met Herve Renard? Je moet kijken naar je selectie en op basis daarvan een trainer aanstellen, dit is geen clubvoetbal. Albanie heeft dat bijvoorbeeld gedaan, die hebben veel spelers die in Italie voetballen, dus stellen ze Panucci aan als bondscoach. Er zit op zijn minst een idee achter.


+: 691
-: 0
R: 1373
Level 5

"Ik heb een verleden en een goede naam.." s*ktir git aq.. maak het dan ook waar, waardeloze bloemkool..

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen