Live meepraten in de oefenwedstrijd: Turkije - Albanië 18:30 uur

turkiye
Het Turks elftal speelt maandag 13 november 2017 een oefenwedstrijd tegen Albanië. De wedstrijd wordt gespeeld in Turkije en zal om 18:30 uur beginnen. Het duel wordt live uitgezonden door TV8.
Oefenwedstrijd
Datum: 13-11-2017
Tijd: 18:30 uur
Op Welke zender?
LIVE/LIVESTREAM: TV8
Artikel delen met vrienden:
Reacties (87) 


+: 376
-: 0
R: 1660
Level 5

Lucescu gitsin Vural gelsin,o zaman belki bakarim maca.


+: 691
-: 0
R: 1374
Level 5

Spannende wedstrijd.. ik ben benieuwd wie dit 90 minuten kan aanzien..


+: 6177
-: 60
R: 9891
Level 5

Deze interland periode slaat nergens op. Heel de tijd een onderbreking in de competitie. Word er niet goed van man.+: 15543
-: 0
R: 15471
Level 6

Turkije 1-2 Albanie


+: 2019
-: 0
R: 6292
Level 5

LUCESCU sigtir olup git!


+: 105
-: 0
R: 83
Level 2
+2

Ik ga geen namen noemen, maar de mensen die voor deze situatie verantwoordelij k zijn door hun eigen egoïstische belangen mogen deze wedstrijd diep, diep in hun reet steken.

Het pijnlijkste is hoe overduidelijk er wat achter de schermen gebeurd, maar ja probeer er maar iets aan te doen...


+: 3930
-: 0
R: 6683
Level 5

Turkije-Albanie 1-3


+: 406
-: 10
R: 753
Level 4

Militakimin mk bi bok beceremiyorlar, bizde anca mal gibi acuna para kazandiralim :facpal:


+: 220
-: 0
R: 713
Level 4
+1

Off-topic : morocco is geplaatst voor het wk , helal olsun aslanlara , ik ben voor morocco deze wk gun het ze van harte en verdiend ook geen 1 tegendoelpunt , wat ik daar heb gezien dat is pas eenheid en strijd , gefeliciteerd broeders


+: 406
-: 10
R: 753
Level 4

Schilderswijk yine duman alti, simdiden boyleler burda kimbilir her maci kazanirlarsa neolacak :D


+: 15543
-: 0
R: 15471
Level 6
+1

Vay be. Faslilar gecti bilene, biz AMINAKOYUM BU ÖLÜ MILLI TAKIMA BAKIYORUZ! Amk TFF, Amk Tupcu, Amk Lucescu. Icim yaniyor vallaha billaha. Bu nebicim bir takim, nebicim bir ruh. Sikmisim böyle takimi, hic oynamasinlar daha iyi. Faslilara bakiyorum amk, oyunculari zaten kaliteli,
ama ondan ziyade vallaha billaha Aslanlar gibi oynuyorlar, Atlas Leeuwen. Fatih Terim’inde aminakoyum ben.

Bu Milli Takimi ancak Senol Günes toparlar, ama onuda biz vermek istemiyoruz. Bu sende sampiyon olalim gitsin amk Milli Takima.

Okadar mi zor aminakoduklarim adam gibi 11 cikartmak. Aminakodmun zakkenrollerini getirdiler ancak Türkiye’nin takimlarina ve alt yapilarina hakaret ediyor. [****] be.

ICIM YANAR ICIM KANARRRRRR...

ISYAAAANNNNNNNNN!


+: 1351
-: 0
R: 2965
Level 5
+3

Echt een nep Turken hierboven git ga de marokkanen zuigen, voor zulke Turken schaam ik me echt niet normaal size Turk demeye bile utaniyorum Iran en Egypte zijn ook door bu arada ama nee altijd die maroklar zuigen tam picsiniz noem je zelf marok beter. Wat een schaamte man shit.


+: 15543
-: 0
R: 15471
Level 6
+1

[****] bi ya serefsiz. Wie zuigt wie? Het gaat er om dat de Turken en Marokkanen in Nederland gewoon de minderheid zijn, maar wel als bijna 1 gezien worden. Dat kan jij niet ontkennen, dat kan ik niet ontkennen. Als het geen Marokkanen en Turken waren met grote aantallen in NL, maar Turken en Egyptenaren, dan zou ik hetzelfde zeggen met Egypte als voorbeeld. Het is sowieso alleen een voorbeeld dat we Marokko gebruiken hier, om onze pijn voor Turkije te laten zien. Ama ben niye yaziyorum ki, senin gibi konusanlar cogumlulukla vatan haini cikiyor.


+: 6
-: 0
R: 9
Nieuw
+1

Ik heb speciaal voor haters zoals jij een account aangemaakt. Man man man wat ben jij een zielig geval zeg. Ik ben een Marokkaan en ik volg al sinds 10 jaar Turkse voetbal en ben sindsdien ook een trouwe supporter van fener. Ik volg elke wedstrijd en fener zit diep in mijn hart. Ik heb ook altijd Turkse teams gesteund in Europa met uitzondering van Trabzonspor, want die kan ik echt niet uitstaan. Jaren later en nog steeds huilen ze om een beker die ze zelfs in hun natte dromen niet zullen krijgen. Waarom zou ik het mijn Turkse broeders niet gunnen om succes te behalen? Tuurlijk zijn er Marokkanen die de tegenstanders van Turkse teams steunen en Turkije geen succes wensen, maar betekent dit dat alle Marokkanen zo zijn? Ik kan mij de laatste wedstrijd van Turkije vs Nederland herinneren en deze heb ik in een Marokkaanse lounge bekeken en iedereen ging uit z'n dak toen Turkije van Nederland won. Maakt dit mij en alle andere Marokkanen die Turkije steunden nu minder Marokkaan. Toen de coup plaatsvond in Turkije waren er zoveel Marokkanen die de straten op gingen hier in Nederland. Al met al ben ik eigenlijk heel nieuwsgierig wat de reden is waarom jij zo'n haat hebt richting Marokkanen? Je weet dat er in Nederland genoeg hulpinstellinge n zijn die jou kunnen helpen om over jouw gevoelens te praten en het mooie is dat ze in je zorgpakket zitten dus je hoeft er niet eens voor te betalen :P . Ahahhaha nee nu loop ik je een beetje te plagen. Wat ik je duidelijk wil maken is het volgende, je moet leren verder kijken dan je neus lang is. Dat er Marokkanen zijn die het Turkije of Turkse teams niet gunnen wil niet zeggen dat alle Marokkanen zo zijn. Ik heb en zal altijd mijn Turkse broeders met alles steunen of het nou voetbal, politiek of theater is.

@ Albatros bro respect voor jou reactie. Je hoeft Marokko niet te steunen, maar alleen al jouw reactie is top. Inshallah zal BJK dit jaar zo ver mogelijk komen in de CL en als dat zo ver is dan gaan we een feestje bouwen in Nederland :yeah: :yeah:


+: 2484
-: 0
R: 1960
Level 5
+1

@Kiessling, je snapte zijn reactie blijkbaar niet eens wat een clown ben jij. Hij vergeleek strijdlust die Marokko wel toonde met die van ons die ontbreekt..

Maar in ieder geval, ik walg van types als jij Kiessling. Er zijn zat Marokkaanse broeders die Turkije steunen en andersom dus waarom doet het je pijn? Ik zie geen Egypte en Iran in de headlines hier op nieuws artikeltjes in Nederland, dus snap niet eens waarom je per se die landen ook moet aankaarten, zit het zo diep bij je? Dat je onderontwikkeld bent wilt niet zeggen dat je de rest pic mag noemen serefsiz toon respect..

Jij bent een nep Turk die niet eens voor zijn belangen kan opkomen. Turken en Marokkanen worden het meest onderdrukt in Nederland, normaal dat ze elkaar back up geven. Dar pencereden bakmaya devam et kani bozuk sey. Ik ben zelf met Turkse vlag naar Hofplein Rotterdam gegaan om te feesten voor mijn Marokkaanse broeders. Want weet je waarom? In kromme tijden hebben ze ons back up gegeven zelfs met de staatsgreep protesten heb ik ze zien meelopen in Rotterdam en nu feesten we lekker gezamenlijk. Ze praten Turkije goed tegenover de racistische uitspraken van Nederlanders op de social media, iets wat onze Turken niet eens doen omdat het bange schijterds zijn. Mocht je niet proeven of mocht je het niet merken dat ze ons altijd bijstaan, adviseer ik jou om op social media rond te zwerven op specifieke platforms waar je genoeg broederschap tussen Marokko en Turkije kan herleiden waar nationaliteiten van beiden in overvloed zijn in een land als Nederland..

Met je zwarte innerlijk, walgelijk mens..


+: 1351
-: 0
R: 2965
Level 5
+3

Diyene bak, wannabe marokkaan. Ik schaam me rot size.


+: 15543
-: 0
R: 15471
Level 6
+2

Ik ben meer Turk dan jij vriend. Reken daar maar op.


+: 1351
-: 0
R: 2965
Level 5
+2

Neehoor, daar reken ik liever niet op. Je woorden komen niet overeen met je daden, casanova.


+: 15543
-: 0
R: 15471
Level 6
+2

Je kent me niet, dus hoe weet jij dat mijn woorden niet overeenkomen? Vriend, in plaats van afstand te nemen, kan je ook verbroederen. Ik heb het meeste steun van de Marokkanen gezien, op de dag van de coup hier in Rotterdam op TV en Facebook, want zelf was ik op de straten in Turkije, Ankara. Maar mijn daden komen niet overeen met mijn woorden, want jij kent mij natuurlijk. Grapjas.

Waarschijnlijk ben je in het verleden in een ruzie met een Marokkaan hard op je bek gegaan of is er iets anders door een Marokkaan bij je geflikt, wil je zo’n visie hebben.


+: 1351
-: 0
R: 2965
Level 5
+2

Ik heb nergens gezegd dat ik jou ken dus dat vind ik al een aparte bewering. Ik oordeel over wat ik op de site zie en daar uit concludeer ik dat jou woorden niet met je daden overeen komen. En ja.. zelf zeg je wel dat ik "erop zou moeten rekenen" dat jij meer Turks dan mij bent. Terwijl je daar voor afgaand aangaf dat ik jou niet ken. Maar de vraag is hoe ken jij mij dan wel? En hoe weet je dat ik minder Turk ben dan jij?


+: 15543
-: 0
R: 15471
Level 6

Je zegt dat mijn woorden niet overeenkomen met mijn daden, maar ik doe alles op TV.net, dus daar kunnen die “daden” niet overgaan. Gaat over het echte leven dus. Je kent me niet en ik vraag hoe je dat kan weten? Over dat wat jij zegt, met dat ik meer Turk ben dan jij, ik vertrouw op mezelf en ik ben gewoon super nationalistisch . Ik hoef een ander niet te zien of te kennen om te weten dat ik meer Turks ben. Intuïtie ;-)


+: 1351
-: 0
R: 2965
Level 5
+2

Een heel apart geval jij. Ik denk dat jij momenteel lijd onder een mentale stoornis. Maar het is geen schande, het enige wat je doet is je andere berichten tegenspreken maar ik snap de eventuele verwarringen.


+: 15543
-: 0
R: 15471
Level 6

Natuurlijk jongen. Ik spreek mezelf niet tegen. Nogmaals, ik heb gewoon zelfvetrouwen waar ik op reken, zou ik ook doen als ik jou was.

Mentale stoornis, yeah right. Ik zou toch een betere reactie verwachten na 5 jaar aanwezigheid hiero.

Ik wil het bijna niet vragen, maar wat heeft een Marokkaan bij je geflikt? :lol:

Söyle olm, cekinme. Doe het anders via PM. Ik sta open voor je gehuil.


+: 804
-: 0
R: 1483
Level 5
+2

Een aantal jaren terug, toen Turkije tegen Nederland moest waren er zo veel Marokkanen die NL steunden. Zelfs toen feye tegen fb moest. Mocros die nooit gaven om feyenoord, waren opeens feyenoord supporters. Dat terwijl ze dondersgoed wisten, dat fener een Turkse club is. Marokkanen moeten ook niet op het zelfde lijntje gezet worden als de Turken. Wij zijn niet hetzelfde als hen. Turken hebben ten eerste meer eer en trots. Daarbuiten hoorde je marokkanen ook niet juichen bij de eerste paar wedstrijden. Ze scholden hun trainer uit en lieten hun team in de steek en nu ze naar het WK mogen juichen ze allemaal een voor een. Eerloos, kendi vatanini para icin satan, gotlerini satan millet bunlar.


+: 15543
-: 0
R: 15471
Level 6

Niemand in ieder geval ik zeg niet dat ik Marokko zal steunen? Ik gunde ze het ook niet echt, maar als je kijkt hoe ze speelde gisteren en bijna alles goed ging, besef je pas hoe slecht Turkije op dit moment is. Dat wou ik ook in mijn eerste reactie aankaarten. We zijn niet 1, want als alles bleef zoals het was, in onze eerdere generaties, zouden we elkaar nooit kruisen. Maar we zitten hier in Nederland, met tig culturen en we worden gezien als 1, vooral door de buitenwereld. Of het nou de Turken of Marokkanen zijn, allemaal moeten ze weg, volgens bijvoorbeeld dhr Wilders.


+: 804
-: 0
R: 1483
Level 5

Ik snap nu hoe je denkt. Mijn excuses. Trouwens marokkanen vieren het puur om chaos te veroorzaken op de straten en niet ‘echt’ voor de vreugte die zij hebben , met de reden dat marokko zich heeft geplaatst voor het WK.


+: 15543
-: 0
R: 15471
Level 6

Hun viering boeit me geen reet. Ze weten niet eens wat voetbal is, de fans. Alleen gaat het puur om het spel van Marokko zelf.


+: 1351
-: 0
R: 2965
Level 5

Wat hebben ze geflikt mis haha vraag maar andersom.. neyse ik begin me op deze manier alleenmaar te verlagen tot op jou niveau. Baba van Tv.net.


+: 335
-: 0
R: 574
Level 4

@Albatros, seni sikmis resmen, bence tv.net birak.


+: 2484
-: 0
R: 1960
Level 5
+1

Hij begreep de eerste reactie van Albatros niet eens. Wat heeft dat wat Albatros zei, te maken met zuigen? Hij zegt alleen dat zelfs Marokko WK gaat en wij niet..
:facpal:

Over strijdlust heeft hij 100% gelijk ook..

Da, özürlüsünüz galiba, olur böyle seyler. Üstünüze cok gitmicem, söz..


+: 377
-: 100
R: 277
Level 3

Moderator: Alle reacties van deze gebruiker zijn geblokkeerd, omdat hij 100 of meer strafpunten heeft!


+: 15543
-: 0
R: 15471
Level 6

Bedankt....!!!! !


+: 804
-: 0
R: 1483
Level 5
+1

Oke, maar Turkije speelt tegen Europese landen. Marokko integendeel voebalt tegen matige Afrikaanse landen. Elk Afrikaans land speelt slecht voetbal. Nigeria en Egypte zijn wel redelijk, maar nog lang niet zo goed om verder te bekeren in het WK. Dat zagen we ook ik het meest recente WK. Alle Afrikaanse landen stonden op het laatste plaats. Ze spelen slordig, tactiekloos voetbal. Dat zie je ook terug bij Afrikaanse voetballers in de Süper Lig. Ze maken hele vreemde keuzes bij het uitspelen van de kansen. Natuurlijk neemt dit niet weg dat Turkije slecht voetbalt, maar bij ons ligt het aan de voetbalbond en de staff. Talent en kwaliteit zat, maar het wordt niet benut. Spelers worden op verkeerde posities opgesteld etc. Marokko speelt ook slecht voetbal. 2 doelpunten vielen uit dodespelgevalle n , het eerste totaal met geluk. Wilde een voorzet geven, maar de bal viel in het net. Voetballend hebben zij niks in te brengen. Voor het WK plaatsen is het eerste stap, maar nu moeten zij ook de vervolg stappen kunnen zetten. Ze zijn gekwalificeerd, en erg blij. Maar er wordt altijd al gezegd: niet te vroeg juichen.


+: 15543
-: 0
R: 15471
Level 6

Maakt niks uit, wij zouden met een normale opstelling van Oekraine en Ijsland twee keer kunnen winnen. Beide wedstrijden. Het enige wat nodig was, was een normale selectie en opstelling. Meer niet.


+: 7937
-: 0
R: 10731
Level 5

Totti, je zegt voetballend hebben ze niks in te brengen, maar heb je die Afrikaanse velden gezien? Daar kun je niet op voetballen, dus is het 9 van de 10 keer de lange bal spelen naar voren. Voor technische spelers als Ziyech en Boussoufa is dat niet prettig.

Die matige Afrikaanse landen blijven rennen en strijden, daar hebben de mooi weer voetballers uit Europa ook moeite mee. Het lag nooit aan een gebrek aan talent bij Marokko.

Overigens deed Algerije het heel goed op het laatste WK, ze bezorgden Duitsland problemen. En over je laatste zin, wat moet je doen als je je na 20 jaar plaatst voor een kampioenschap? Natuurlijk ga je dan juichen, ook al verliest Marokko straks alle wedstrijden.


+: 220
-: 0
R: 713
Level 4
+1

Het verbaasd mij , hoe negatief mensen zijn over Marokko , dat er probleem gevallen zijn dat klopt maar dat wil niet zeggen dat alle Marokkanen Zo zijn. Wij turken hebben ook rotte appels tussen zitte kijk maar naar de reacties erboven, dat zijn mensen die niks begrijpen van de samenleving , desondanks is het ook onze broeders dus ik zal op het wk achter ze staan, zoals veel Marokkanen iedergeval die ik ken ook deden toen Turkije aktief was op eindtoernooien , sommige mensen mogen welles wat breder bekijken ipv tunnelvisie hebben en een beeld schetsen over iedereen , ik zou zeggen begin bij je zelf en kijk eerst naar de spiegel voordat je naar andere gaat kijken.


+: 804
-: 0
R: 1483
Level 5

Zoals ik al zei; ze vieren het niet om de succes van hun land , maar puur om chaos te veroorzaken. Dat terzijde, Besiktas , basak en gala spelen in Turkije ook op rotte velden , maar voetballend doen ze het toch ook redelijk tot goed. Als MArokko zo goed is dan hoort hen dat ook te lukken toch? Jullie geven zelf aan dat ze voetbaltechnisc h een goede ploeg hebben. Heb meerdere wedstrijden van hen gezien en ze komen gewoon te kort. Strijden doen ze zeker, maar je hebt zeker ook kwaliteit nodig om ver te kunnen komen. Als het alleen lag aan strijden, dan waren Afrikaanse ploegen zo vaak kampioen geworden.


+: 6
-: 0
R: 9
Nieuw
+1

AHhahahahahhaah ahah jij laat mij echt lachen. Ik wist niet dat Francesco Totti zo'n lage IQ had :facpal: Je geeft aan dat Marokkanen niet het succes van hun land vieren, maar alleen om chaos te veroorzaken. Wel toevallig dat wij het precies op dezelfde dag doen als de kwalificatie naar het wk. Wat heeft ons de afgelopen jaren dan bezig gehouden om de straten op te gaan en chaos te veroorzaken? Aangezien jij alles schijnt te weten zal jij hier vast ook een antwoord op hebben. Verder wist ik niet dat de Turkse competitie alleen bestond uit BJK, Basak en GS. Je zegt dat zij ook op rotte velden voetballen in Turkije, waar zijn de overige teams dan? BTW als je de smoes grootste clubs van Turkije gaat gebruiken, vergeet dan niet dat Fener nog steeds groter is dat BJK en Basak :tok: Ook ga je hier de mist in door de vergelijking te maken tussen Turkse- en Afrikaanse velden. Turkse velden zijn vergeleken met de Afrikaanse allemaal Camp Nou. Afrikaanse velden lijken meer op een mislukte achtertuin met weinig gras. Ook ben ik benieuwd naar welke wedstrijden jij van Marokko hebt gezien, aangezien je als kip zonder kop durft te zeggen dat Marokko voetbaltechnisc h tekort komt. Als er iets is waar Marokko nooit op tekort is gekomen is dat wel techniek. Kijk had je gezegd Marokko komt fysiek tekort of het is geen team dan was ik met je eens, maar dingen roepen die er niet zijn is wel heel bijzonder. Om het helemaal af te maken geef je aan dat Marokkaanse spelers strijden. Ik zal je wakker maken, want dat klopt voor geen meter. Marokko is pas sinds dit jaar met de nieuwe trainer een team aan het worden. Het strijdlust is pas de laatste maanden echt in het team gekomen, daarvoor waren het gewoon 11 individuen. Al met al wil ik je vriendelijk attenderen om voortaan eerst de juiste info in te zamelen voordat je uberhaupt een reactie plaatst. Als laatste wil ik aan alle haters inclusief jij het het volgende meegeven They see us going to Russia, They HATING. Voor alle andere Turkse broeders ongeacht of ze Marokko steunen of niet inshallah zal het Turkse voetbalelftal zich herstellen en weer terugkomen harder en beter als ooit van te voren.


+: 804
-: 0
R: 1483
Level 5

Donder op joh , amk faslisi. Als jullie zo veel om het WK gaven, keken jullie elke wedstrijd die hard. Ik weet zeker dat 75% van al die feest vierende marokkanen, de wedstrijden niet eens keken. Je praat over iq , maar kan amper begrijpend lezen zie ik. BESIKTAS GALA EN BASAK VOETBALLEN TEGEN TEAMS MET SLECHTE VELDEN, MAAR WETEN ALSNOG GOED VERZORGD VOETBAL TE VERTONEN ONGEACHT DE VELDEN. Dat de rest het slecht doet komt door de bestuur en of de team kwaliteit. Fener is niet veel groter dan Besiktas, vooral niet de laatste jaren. Sinds de komst van Fikret Orman is BJK erg gegroeid. Je praat over volgen dit dat , maar blijkbaar volg jij de Turkse competitie ook niet anders wist je heus wel dat Basak en BJK beter voetballen dan FB.. idioot of jij bent ali of een of andere successupporter marokkaantje .. yallah naar de straat om te vieren. Met jullie Allez Allez.. zelfs jullie vieringen doen jullie het op zijn frans. Jullie zijn niet beter gewend.


+: 804
-: 0
R: 1483
Level 5

Btw de spelers hebben misschien goede voetbaltechniek , MAAR ze hebben totaal geen inzicht of het idee wat ze moeten doen. Enige wat ze hebben is techniek en snelheid, meer niet. Totaal geen idee van het spel en het complete plaatje loopt zwaar mis bij ze. Zelfde geld voor de marokkanen die Turkije gunnen die gun ik van harte , maar de rest niet hoor.


+: 804
-: 0
R: 1483
Level 5

Marokkanen gebruiken het smoes om ‘door naar de wk’ te gebruiken, om chaos te veroorzaken op de straten. Als jij dat niet begrijpt , zegt dat wel genoeg over jou als persoon. :D


+: 1025
-: 0
R: 2126
Level 5
+1

Wat is dit toch een walgelijk debat, wat een waanzin. Nationalisme erbij betrekken tegen mensen van andere culturen waarmee je in een land leeft waarbij WE (iedereen buiten de pure Nederlander/Bel g) zwaar worden benadeeld op elk vlak. Alsof dat niet genoeg is zitten men met elkaar te ruziën, kom tot de orde :tok:

Het kan me niks schelen of je Turk/Marokkaan/ Algerijn/Arabie r bent, je hebt een menselijke plicht om elkaar te respecteren aangezien je op 1 en dezelfde lijn staat tegenover de rest. Ze behandelen alle buitenlanders als één en ondeelbaar (=externe probleem), daarnaast gaan we nog eens intern alles uitvechten (=interne probleem).

Het is hoog de tijd om de vete binnen de gemeenschappen op te lossen, want anders lossen we het op elkaar af. Vraag jullie jezelf maar eens af waarom de Nederlandse en Belgische overheid niks meer hoeft te doen. Ik zal het zeggen: want wij doen al genoeg voor hun plaats om elkaar af te breken en te verdelen dus blijft er voor hen niks meer dan op hun gemak te kijken.


+: 6
-: 0
R: 9
Nieuw
+1

Wollah jij hebt gesproken broeder. Dat is ook de reden waarom wij altijd achter zullen blijven op de westerse landen. Ik ben opgegroeid tussen diverse nationaliteiten , maar heb mij altijd thuis gevoeld in de Turkse samenleving. Ik heb veel Turkse vrienden. Ik ga naar Turkse koffiehuis voor wedstrijden. Ik ben diverse keren op vakantie geweest naar Turkije. Echt mashallah prachtige land en mensen. Ik zal ook nooit de Turken iets misgunnen. Ik steun ook altijd het Turkse voetbalteam en de clubs in Europa m.u.v Trabzon, maar dat komt door 2010/2011. Tuurlijk zijn er ook Marokkanen die bijvoorbeeld voor NL zijn ipv Turkije, maargoed het is een voetbal en een vrije keuze. Ik heb ook totaal geen moeite met mensen die tegen Marokko zijn of Marokko misgunnen, maar waar ik niet tegen kan zijn zielige gastjes zoals Francesco Totti die niet eens zijn nickname goed kan spellen. Dit zijn gastjes zonder enige aanleiding Marokkanen over 1 kam gaan scheren. Ik hou van mijn Turkse broeders en ik zal ze altijd steunen waar ik kan. Maargoed zoals je het zelf al aangeeft de Nederlanders hoeven niks tegen ons te doen, want wij zullen nooit een eenheid vormen helaas


+: 804
-: 0
R: 1483
Level 5

Nickname goed spellen. Had eerder een account Francesco, maar die is gebanned. Praat niet , zonder dat je iets weet. Je zegt het zelf , maar hierbij pak je jezelf alleen maar mee. Göt oglani


+: 804
-: 0
R: 1483
Level 5
+1

Islamitische landen groeien niet , omdat de bevolking dom is. Brengen dictators aan het hoofd en zitten met hun gedachtes continu in het verleden. Owee owee, vooral de stomme arabieren. Landverraders zijn het. We zijn hun verraad nog steeds niet vergeten. Verkopen hun eigen land en grond aan de joden en blijven maar klagen en zeuren. Vliegen elkaar in de haren voor geld. Totaal geen eer.


+: 6
-: 0
R: 9
Nieuw
+1

HAhahhahahaa kleine jongen wil je nou serieus de strijd met mij aangaan. Het zit je vast heel diep dat Marokko door is gegaan. Ik kan hier echt van genieten. Ten eerste wie ben jij om tegen mij te zeggen dat ik moet opdonderen zielig persoontje. Voor zover ik weet leven wij in een vrije land en is deze site toegankelijk voor iedereen. Dus ik zie geen aanleiding om op te donderen. Ten tweede spreek je jezelf tegen. Je zegt in je vorige reactie dat Marokkanen( dus het geheel) de winst van gisteravond als reden gebruikten om chaos te veroorzaken. Nu is het opeens 75% :facpal: Wat wordt het de volgende keer 50% en daarna 25% :klp: Ook gaf je in je vorige reactie aan dat GS, Basak en BJK redelijk tot goed voetbal laten zien ondanks slechte velden. Nu zeg je opeens goed en verzorgd voetbal ongeacht slechte velden. Ik weet niet wat jij gebruikt of inneemt voor de wedstrijden, maar ik zou je aanraden om daarmee te kappen want die shit stijgt letterlijk naar je hersens. Ik denk dat jij het woord goed en verzorgd effe opnieuw moet gaan opzoeken op internet, want volgens mij begrijp jij het niet helemaal. GS is pas dit jaar na 3 jaar weer op niveau en zelfs nu is het in uitwedstrijden meer strijdvoetbal dan verzorgd en goed. BJK is thuis en in europa heel goed, maar uit tegen Alanya en Karabuk is het echt niet zo denderend. Basak die volg ik niet, dus daarover kan ik niet oordelen. Ten derde zeg je fener is echt niet groter dan bjk, want sinds fikret orman bla bla. Ik ben het met je eens dat BJK zeker gegroeid is sinds de komst van Fikret en op dit moment is het zeker de best presterende Turkse team, maar bjk is niet groter dan GS en Fener. Het woord groter betekent namelijk de club die meer prijzen binnen heeft en voor zover ik weet en corrigeer mij als ik mis heb staat fener voor met vier kampioenschappe n. Dus nogmaals bekers winnen op fifa 17 tellen niet mee :tok: Uhmmm en wat ik al niet begrijp is dat je eerst zegt dat Marokkanen misschien goede voetbaltechniek hebben en vervolgens twee zinnen daarna geef je aan dat het enige wat zij hebben is snelheid en techniek. Wat is het nou, hebben zij wel of geen goede techniek? Ik vind het overigens wel knap dat Marokko "zonder tactiek" als enige land ooit dat na een wk gaat zonder tegendoelpunt. OOH maar wacht effe dat komt natuurlijk volgens jou door
............ Ik gun je de ruimte en tijd om het in te vullen. Ooh ja ik was het bijna vergeten. Nog twee opmerkingen en dan ga ik lekker slapen met mijn Marokkaanse shirtje en dromen over Russische dames en het wk :P Je geeft aan dat Turkije over genoeg talent en kwaliteit beschikt. Mijn vraag aan jou welk kwaliteit en talent? Turkije had kwaliteit en talent met spelers zoals emre B, Arda, Tuncay, Topal, Semih etc en de generaties daarvoor van wk 2002. Maar nu aub zeg, als er geen buitenlandse spelers in de Super Lig zaten dan stelden Turkse teams geen pepernoot voor. Talenten die er zijn kiezen steeds voor andere landen. Dit is overigens geen aanval op mijn andere Turkse broeders, maar het is wel de waarheid. Turkije mist in deze generatie de juiste spelers. Sorry hoor maar Sener, Ismail, Arda(van nu), Ozan, Burak, Topal en Inan gaan je echt niet omhoog tillen. Ik als Marokkaan heb ook twintig jaar moeten wachten op eindelijk een generatie die er weer toedoet. Inshallah zal het bij jullie niet zolang duren. In je vorige reactie gaf je aan dat Marokko uit twee dode spelmomenten heeft gescoord. Sinds wanneer en aub ik ben echt benieuwd is het eerste doelpunt van Marokko een dode spelmoment? :enough: :enough:


+: 804
-: 0
R: 1483
Level 5

Marokko boeit mij niks. En ten tweede , wanneer er verzorgd wordt gevoetbald, wordt er toch GOED gevoetbald of niet soms? Volgensmij begrijp jij dat niet. Ten derde Turkije heeft genoeg kwaliteiten en talenten, alleen breken die niet door. De jeugdopleiding in Turkije is een en al drama. Dit wilt niet zeggen dat de spelers slecht zijn. Zij hebben goede kwaliteiten , alleen breken zij niet door en kunnen de hun kwaliteiten niet vertonen op het veld. Ze krijgen de kans er niet voor. Buiten dat speelt Turkije jaren lang zonder tactiek , maar toch wisten wij de halve finale te halen in ek 2018 en derde in wk 2002. Zelfs Cruyff had ooit gezegd, dat Turken voetballen zonder tactiek. Dus hieruit blijkt wel , dat je door strijdend te voetballen degelijk ver kunt komen. Zie Algerije vorig jaar. Alleen houdt dat op den duur op. Strijdent voetballen is meestal inconsistent. De ene keer wordt er goed gevoetbald , de andere keer minder. Dit komt door de motivatie van de spelers. Daarom is tactisch voetballen het beste methode. Geniet maar van de Russische dames, die hebben en krijgen al genoeg D van de Turken. Daarnaast wie ben jij dan? Waarom zou ik me zorgen moeten maken om de strijd met jou aan te gaan. Club grootte zegt niks. Aston Villa won destijds ook de CL. Steau bukarest ook. Zijn zij dan nu groter dan een fb of een gs? Europeanen hebben een richtwijze waarbij zij kijken naar het heden en de toekomst , niet naar verleden. Tam comar akilli amk. Gerikafali. Verleden biedt geen garantie tot succes voor de heden.


+: 6
-: 0
R: 9
Nieuw
+1

Luister eerloze hond, tot dit moment heb ik je met respect behandeld maar nu kan je erop zitten. Wie ga jij uitschelden amk. Durf je wel achter je pc internetgangste r. Dan nog schelden in eigen taal, scheld mij uit in het Nederlands dan.


+: 804
-: 0
R: 1483
Level 5

LEES , eerloze vuile franse stront. Wat gaat er veranderen als ik in het Nederlands scheld? Bovendien was dit een vrije land en site toch? Dus ik mag doen wat ik wil ja? [****] ol git amk arabi!


+: 6
-: 0
R: 9
Nieuw
+1

Luister eerloze [****]. Wij hebben ons vrij gevochten van de Fransen en Spanjaarden. Luister als je een man bent zou je in het Nederlands uitschelden zodat ik zou begrijpen wat je zegt, maar je loopt de gangster uit te hangen achter je pc. Als je een man stuur mij privé bericht waar je bent dan kom ik voor je neus effe kijken of je dan nog steeds zo’n stoere jongen bent. Voor mensen die op mij gaan reageren en zeggen dat dit niet kan, ik ben lang genoeg respectvol geweest tegen deze [****], maar het enige wat hij verdient is behandeld worden als een eerloze vieze hond.


+: 804
-: 0
R: 1483
Level 5

Vrij gevochten? Jullie zijn jaren geplunderd door de fransen. In de oorlogen zijn jullie zelfs gedwongen om voor de fransen te vechten, gebruikt als slaven. De arabieren hebben samen gewerkt met de engelsen, omdat hen onafhankelijkhe id werd beloofd. Integendeel tot dat. Engelsen en fransen regeerden jaren over de arabische landen. De vlaggen zijn zelfs gecreeërd door de engelsen. Hedendaags zie je nog steeds dat de arabische leiders kunt kont weg geven aan de westerse landen. Onafhankelijkhe id my ass. Diep in de reet genaaid.


+: 804
-: 0
R: 1483
Level 5

Grap is dat mocros nog steeds zo in love zijn met de franse taal, het land en de cultuur. Voelde lekker volgensmij, zo jaren lang gebruikt worden door de fransen.


+: 268
-: 0
R: 674
Level 4

Niet te hoog praten met je Burak dit dat brengen je niet omhoog wie is Boutaib dan ? Denk je dat hij potten kan brengen op het wk ? Hij speelt nota bene bij Malatya, en Amrabat? Die al 2 jaar droogstaat geen 1 goal gemaakt leuk en aardig Ivoorkust Gabon Mali ivoorkust was ooit goed maar daar is niks van over en Mali en Gabon spreken voorzich, jullie selectie de helft daarvan is 30+ Kom niet met Ziyech aan want die is op dit moment ook troep en niet gaan zeggen dat ik jarloers ben en dat Turkije niet door is gelukkig ben ik ook half Kroatisch en hoop zo erg dat wij jullie gaan loten zodat wij jullie laten zien wat echt voetbal is ipv mali gabon en ivoorkust :D


+: 804
-: 0
R: 1483
Level 5

75% is een grote meerderheid. Dat is ook een schatting. Tis niet zo dat ik alle marokkanen in de rij zet om te checken welke de toernooi hebben gevolgd en welke niet . :facpal: en ik blijf bij mijn mening. Eerst geef je aan dat Turkije geen talenten heeft vervolgens kaart je aan dat Turkse talenten voor andere landen kiezen. Er zit dus wel kwaliteit en talent erin. Alleen wordt het allemaal verkeerd bestuurt .


+: 6
-: 0
R: 9
Nieuw

Eerloze sukkeltje ben je weer high? Engeland die ons zou hebben geholpen? Ik weet niet wie jou geschiedenisles heeft gegeven maar dat is echt een mongool. Eigenlijk wel normaal aangezien zij/hij jou als leerling hadden. Marokkanen hebben zich vrijgevochten ezel en zonder hulp van niemand. Ga eerst de juiste informatie opzoeken voordat je uit je kont lult. Er hebben indd Marokkanen gevochten voor de Franse leger, maar dat was als slaven en niet als vrije mannen. Je zegt dat wij nog steeds in Love zijn met Frankrijk, omdat wij hun taal spreken in Marokko. Ezel wij zijn een kolonie geweest, kijk maar naar Brazilianen die spreken Portugees, Amerikanen die spreken Engels, Surinamers die spreken Nederlands. Overigens levens de meeste Marokkanen die in Europa actief zijn in Frankrijk dus indd er zijn er veel die met het land te maken hebben. Verder moet je leren om onderscheid te maken tussen Marokko en andere Arabische landen. Dat zij ervoor kiezen om te knielen voor Trump en derest dat is hun probleem, niet de onze. Hierbij ga ik het afsluiten want heb geen zin meer om jou verder te discussiëren over onderwerpen waar jij niks van afweet. Zoals ik eerder al aangaf als je een man bent zou je mij privé een bericht sturen, maar je hebt jezelf bewezen. No brains and No balls.


+: 804
-: 0
R: 1483
Level 5

Idioot. Mocros zijn altijd afhankelijk geweest van de Fransen. Ongeacht jullie in de reet zijn genaaid blijven jullie van hun houden. Hiermee wil ik zeggen dat jullie geen trots en eer hebben. Kijk maar naar de balkan landen. Die vochten jarenlang tegen elkaar en toch houden zij tot op de dag van vandaag totaal niet van elkaar. Waarom? Omdat zij trots en eer hebben. Daarnaast gaf ik aan dat ARABISCHE LANDEN samen werkten met de engelsen. Niet de marokkanen. Noord afrika gedeelte was die tijd ook afhankelijk van de fransen en bezet. Zij vochten voor de fransen als slaven inderdaad, geen enkel van jullie vocht voor hun eigen land. Jullie arabische pannenkoeken vochten zelfs tegen Turken. Zelfs de palastijnse leider gaf aan dat palestina nu zo poep in staat is, omdat zij destijds de Turken hebben genaaid. Dat dit een straf van Allah is. Kom niet de wijsneus hangen , marokkanen hebben of konden amper strijden tegen de fransen. De oorlog werd misschien stil gezet, maar jullie en de arabische landen bleven altijd afhankelijk (vooral economisch) aan fransen en engelsen. Geen trots en eer. Neem voorbeeld van de balkan landen. Kijk maar naar onze Albaneze broeders. Zij strijden nog steeds tegen de serven, die geven hun kont niet weg aan de fransen zoals jullie marokkaantjes


+: 2019
-: 0
R: 6292
Level 5
+1

Onze Turkse nationale elftal is zo slecht en shit dat we spreken over andere landen in een topic over Turkije-Albanië ! Omdat deze selectie, trainer, etc. het niet waard zijn om over te spreken! Deze nationale elftal doet pijn in mijn ogen. Utaniyorum bu takimdan!!!

Getirin mustafa resit akcayi ve su lucescu yu romanya da birakin!!!!


+: 1571
-: 0
R: 3071
Level 5

Ff tijdelijk terug. UEFA, Allah aşkina beyinsiz irkçi p*çleri ban et.

Ik ga deze zomer Marokko steunen. Bununla sorunu olan y*rr*ğimi yesin. Albatrosa laf atanda ibnedir. Wie de fck zijn jullie die bepalen wie wij moeten steunen?

P.S. onze nationale elftal zuigt zwaar. Hep Arda Turani gorunce veya duyunca beynime kan siçriyor.


+: 335
-: 0
R: 574
Level 4
+1

Araplari pek sevmem. Maar dat is personal opinion. Ik steun Japan en Zuid Korea dit jaar.

Onze nationale elftal gaat nog jarenlang zuigen. Dit komt mede door onze voetbalbond. Deels door de mentaliteit van onze spelers, als wij een coach halen met discipline en die tactisch goed is dan moet onze bestuur achter hem staan.

Niet alleen FB moet een hele schoonmaak krijgen maar ook TFF. Beide 1 potnat.Ik nomineer Bona Fide als TFF baskan.

Neymar nomineer ik als FB baskani, Volkii als teknik direktor en Feridun assistent.


+: 376
-: 0
R: 1660
Level 5
+1

Bende HAK yerine oynarim.


+: 1571
-: 0
R: 3071
Level 5
+1

Sen Hasan Ali kadar takimi sabote edemezsin. Hasan Ali wilt het niet eens en dat is erger.


+: 3897
-: 0
R: 5403
Level 5
+1

Victoria Justice > Miley Cyrus


+: 335
-: 0
R: 574
Level 4

kk bronzeboi

Miley cyrus heeft betere lippen.


+: 268
-: 0
R: 674
Level 4

Ze overleven de groep toch niet, meer dan de helft is 30+ hun beste spits is Boutaib en die speelt bij Malatyaspor :D


+: 6
-: 0
R: 9
Nieuw

Hahahahhahahahh ahahahahahahaha hahahahahahahah ahahhaha grappig dat je onze beste spits Boutaib noemt, Maargoed pik blijf vooral dromen. IJsland is als eerste doorgegaan met allemaal spelers die laag voetballen ;-) Ik wil niet veel zeggen, maar heb jij het serieus dat dit Turkije ons gaat verslaan. Sorry hoor maar ga eerst een team opzetten die uit normale voetballers bestaat en kom dan pas praten over andere landen verslaan. Zoals albatros hierbeneden al vermeld heeft met welke voetbal? Turkije onder Terim met ek of die van wk 2002 oké, maar Turkije van nu stelt niks voor. Ooh ja en speciaal voor jou They see us going to Russia, they hatin. Ga maar lekker kapot van binnen :bz:


+: 268
-: 0
R: 674
Level 4

Ik praat over mijn andere afkomst (kroatie) ja Ijsland is boven ons geeindigd dat komt mede door die late gelijkmaker van Finland, we zijn weer terug en hebben griekenland verkracht met 4-1 en ja jullie beste spits is die houthakker Boutaib onze spelers spelen bij real en barca ac milan terwijl die van jullie bij Malatya Fenerbahce Feyenoord ajax en ergens dubai Benatia bankzitter bij Juve Wacht maar tot jullie Modric Rakitic en Perisic gaan ontmoeten dan ga je zien wat pas voetbal is met jullie overdatum spelers allemaal 30+ plussers vieze dieven jullie stelen en maken Nederland ten schande jebemti majku


+: 268
-: 0
R: 674
Level 4

Ik hoop zo erg dat wij Marokko loten zodat wij ze laten zien wat pas echt voetbal is ( ik ben 50% kroatisch) voor de mensen die het niet wisten


+: 15543
-: 0
R: 15471
Level 6

Met welk voetbal, wil jij Marokko echt voetbal laten zien?

Luister broer, Turkije kan niet voetballen. Niet onder dit systeem, met zulke opstellingen en tactieken in ieder geval. De tijdperk voor spelers als Arda en Selcuk Inan moet afgelopen zijn. Spelers moeten op hun eigen posities spelen, dus geen CAM op RM misbruiken en ook geen CVM op RA.

Zaten als we het sinds de eerste wedstrijd goed deden met de opstellingen, waren we door als eerste plaats. Zowel Terim als Lucescu hebben daar zwaar in gefaald. Sen onu birak, laatste 3 wedstrijden, als die werden gewonnen, waren we ook gewoon eerste. Maarja.


+: 75
-: 0
R: 154
Level 3

Yilmaz vural : basaksehir deki s.ikilaci yok hahahahahahahah ahahhaahhahahah ahahahhahahahah ahahah ulan ne adam ya


+: 14
-: 100
R: 114
Nieuw

Moderator: Alle reacties van deze gebruiker zijn geblokkeerd, omdat hij 100 of meer strafpunten heeft!


+: 7937
-: 0
R: 10731
Level 5

Her iki macta da Oguzhan Cenk le basliyor aq cocugu ya. We hebben vrijdag een belangrijke wedstrijd, sokucam milli macina.

Waarom roep je Enes Ünal, Emre Akbaba, Deniz Türüc enz op? Dit zijn de wedstrijden dat je hun aan het werk kunt zien, sanki Cenk ve Oguzhani ilk defa izliyor.


+: 15543
-: 0
R: 15471
Level 6

Fl1kkertje iste. Maar waarschijnlijk is dit de laatste wedstrijd van Lucescu.


+: 14
-: 100
R: 114
Nieuw

Moderator: Alle reacties van deze gebruiker zijn geblokkeerd, omdat hij 100 of meer strafpunten heeft!


+: 15543
-: 0
R: 15471
Level 6

Geen CL, gewoon competitie wedstrijd tegen Akhisar.


+: 14
-: 100
R: 114
Nieuw

Moderator: Alle reacties van deze gebruiker zijn geblokkeerd, omdat hij 100 of meer strafpunten heeft!


+: 15543
-: 0
R: 15471
Level 6

La zaten kaybedilecek oyuncunuz yok aq hahahaha de beste Turk bij jullie is Tolga Cigerci :P


+: 14
-: 100
R: 114
Nieuw

Moderator: Alle reacties van deze gebruiker zijn geblokkeerd, omdat hij 100 of meer strafpunten heeft!


+: 15543
-: 0
R: 15471
Level 6
+1

Söz en Çukur zullen straks meer vieuws hebben dan deze neppe interlandwedstr ijd


+: 14
-: 100
R: 114
Nieuw

Moderator: Alle reacties van deze gebruiker zijn geblokkeerd, omdat hij 100 of meer strafpunten heeft!


+: 445
-: 0
R: 796
Level 4
+1

Fack deze wedstrijd ik ga lekker Cukur kijken


+: 14
-: 100
R: 114
Nieuw

Moderator: Alle reacties van deze gebruiker zijn geblokkeerd, omdat hij 100 of meer strafpunten heeft!


+: 14
-: 100
R: 114
Nieuw
+1

Moderator: Alle reacties van deze gebruiker zijn geblokkeerd, omdat hij 100 of meer strafpunten heeft!


+: 14
-: 100
R: 114
Nieuw

Moderator: Alle reacties van deze gebruiker zijn geblokkeerd, omdat hij 100 of meer strafpunten heeft!


+: 3930
-: 0
R: 6683
Level 5

Hahahaha 0-2


+: 22
-: 0
R: 43
Level 1

2-3!! :tr:
Albanië is de nieuwe Brazilië! Dus zo slecht doen ze het niet :yeah:


+: 2019
-: 0
R: 6292
Level 5

Ayni takimla cikan OC lucescu sigtir olup git lan serefsiz!!!! Insan 3 gun once oynayan takimdan 6-7 degisklik yapar!!! Deniz turuc, emre akbabya niye cagirdan lan it!!!

Ondan sonra turk oyuncu yok demi SEREFSIZ! Ik heb het gehad met deze oude [****]!


+: 2019
-: 0
R: 6292
Level 5

2-0 kaybediyoruz bu OC stoper, sol back ve sag back degistiriyo ikinci yari icin!!! Lucescu SIGTIR OLUP GIT. Bu mactan sonra bunu yollamazlarsa ONLARIN BEHLANI VERSIN!

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen