“Ik ben tegen het VAR (Video assistant referee) systeem”

demiroren3
Yıldırım Demirören, de voorzitter van de TFF heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan.
“Ik ben tegen het VAR (Video assistant referee) systeem. Het maakt het mooie aan voetbal dood. De clubs willen het heel graag. Wij proberen het in januari in gebruik te nemen. UEFA geeft na een aantal testen goedkeuring voor het systeem. Mijn persoonlijke mening is dat je het systeem niet hoort aan te passen van iets wat al loopt. Ik heb liever dat het na de zomer in gebruik wordt genomen.”
Artikel delen met vrienden:
Reacties (15) 


+: 4036
-: 0
R: 5676
Level 5
+2

Doe maar zo vroeg mogelijk!


+: 8014
-: 0
R: 10921
Level 5

Dat zeg je wel, maar de tempo in onze competitie ligt al laag. In Duitsland klagen ze nu al dat het het spel vertraagt, straks zijn onze wedstrijden niet meer om aan te zien.

Als je het mij vraagt moeten ze eerst doellijn technologie invoeren, de VAR zou ik in eerste instantie alleen gebruiken bij buitenspelsitua ties.


+: 4036
-: 0
R: 5676
Level 5

VAR, wil ik alleen voor rode kaarten, buitenspel en penalty's. Niet voor alles wat er in de wedstrijd gebeurd indd.+: 8014
-: 0
R: 10921
Level 5

Zelfs als je het gebruikt bij rode kaarten en penalty's, zal het niet vlekkeloos gaan. We worden het er nu al niet over eens wat wel een rode kaart/penalty is en wat niet, waarom zou dat met de VAR wel het geval zijn? Wie gaat er straks bepalen of die penalty van Janssen er wel een was? En of Talisca geel of rood moest krijgen in de wedstrijd tegen Trabzonspor? Dat gaat weer problemen opleveren.

Daarom zou het beter zijn als het stap voor stap zou gaan. Eerst bepalen of er wel buitenspel is of niet, of de bal wel over de lijn is of niet. Of de overtreding binnen of buiten de zestienmetergeb ied wordt begaan. Dus eerst de situaties die je 100% kunt waarnemen. Dat zou al voor meer tevredenheid moeten zorgen.


+: 4036
-: 0
R: 5676
Level 5

Ik denk dat de chaos zal verminderen. Misschien niet veel, maar hopelijk werkt het goed. Als de mensen ook niet tegen de VAR kunnen, dan word het probleem alleen maar groter.

Ook een probleem waar ik nu aan denk is derby's. Als je straks cruciale punten van Fenerbahce, Besiktas of Galatasaray afpakt, hoop ik dat ze de VAR busje niet in brand steken..


+: 8014
-: 0
R: 10921
Level 5

VAR fetöcüdür derler 2 ay sonra.
:P


+: 4036
-: 0
R: 5676
Level 5

Hahahaha ik zie het zo gebeuren!
:lol:


+: 2694
-: 0
R: 2099
Level 5

Nogmaals, VAR gaat nooit werken in een land als Turkije..

Kom eerder met oplossingen zoals scheidsrechters van verschillende competities de wedstrijden in Turkije laten fluiten..


+: 394
-: 0
R: 728
Level 4

Ben het met Bona eens. In derby's gaat dit systeem totaal niet werken want als er bij elk overtreding of iets het systeem erbij gehaald gaat worden dan zal het geen leuk wedstrijd meer zijn.. In kleine wedstrijden zeg ik nog oke maar als je het bij kleine wedstrijden doet moet je het bij elk wedstrijd doen.
Kortom: Liever heb ik de VAR systeem niet.


+: 8014
-: 0
R: 10921
Level 5
+2

Grote wedstrijden kunnen we buitenlandse scheidsrechters laten fluiten, zoals DutchTurk al voorstelt.


+: 1785
-: 0
R: 3762
Level 5

Want dan maakt BJK kans? Ruyalar gerçek olsa


+: 8014
-: 0
R: 10921
Level 5
+2

Yandex'le rüyalar gercek olabilir.


+: 2694
-: 0
R: 2099
Level 5
+1

Dan kan Aziz niet meer de kleedkamers binnenstormen en ook kunnen de amateuristische taferelen als dat een bestuurslid van fener de kleedkamer deur probeert in te trappen van scheidsrechters omdat ze huilen na een nederlaag (tegen akhisar, meest recente voorbeeld nog) niet meer plaatsvinden..

Dit laat de kanka (Yildirim Demiroren) van Aziz Yildirim echt niet toe..
:lol:


+: 731
-: 0
R: 1487
Level 5
+1

TFF blijft corrupt.. een 'VAR-systeem' zou daarom niet werken.. houd het maar bij fbjk-arbitrage, dat maakt het namelijk (nog) leuker als GS wint..


+: 2694
-: 0
R: 2099
Level 5
+1

Al zouden ze zelfs met een gs-arbitrage aankomen en de boel sussen in jullie voordeel, is de kans groot dat jullie 6e eindigen. Zie seizoen 2015-2016 maar bay cok bilmis..

Kemik attigin yerde o kemigi alir kafana geri atarlar..

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen