Erdogan over buitenlander-limiet: ”Na 2019 …...”

erdogan
Recep Tayyip Erdogan, de President van Turkije heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan.
“Waarvoor bereiden onze Turkse clubs hun voetballers voor? Voor het Turks elftal natuurlijk. Als een speler veel kans krijgt bij zijn club, maakt hij ook meer kans om voor het Turks elftal te spelen. De clubs hebben met veel buitenlanders tot 2019 een contract afgesloten. Tot die tijd kun je dus niets doen. Na 2019 moet men wel actie ondernemen.”
Artikel delen met vrienden:
Reacties (37) 


+: 27
-: 0
R: 48
Level 1
+4

President van zo'n groot land, met grote problemen hoort zich absoluut niet uit te laten over voetbal. Dat wedstrijdje voor hem was genoeng em af en toe een wedstrijd meekijken.


+: 220
-: 0
R: 713
Level 4

Ben het helemaal met je eens, we hebben politiek gezien veel werk voor de boeg, hij heeft zijn handen daar vol aan laat dat voetbal maar aan ons over


+: 6177
-: 60
R: 9891
Level 5
+2

Ben het niet met hem eens. Turkse clubs bereiden helemaal niets voor het turks elftal. Turken waren lekker lui door die limiet. Nu moet selcuk genoegen nemen op de bank. Er zijn veel betere spelers. Turken mogen nu eens harder werken voor hun plek. Door die limiet kunnen ze lekker lui doen.+: 7937
-: 0
R: 10731
Level 5
+6

Erdogan op de vraag waarom we genaturaliseerd e atleten hebben: Zo gaat dat over in de wereld.
Erdogan over buitenlandse voetballers: Er moet een limiet komen.

Her boka karisin aq. Volgens mij denken ze dat nu er zoveel nieuwe stadions zijn, meer spelers gaan doorbreken. Investeren in de jeugd, hogere salarissen voor de jeugdtrainers, betere velden voor de jeugd, dat kan ze niks schelen, maar wel zeuren dat er weinig Turken op het veld staan.


+: 1852
-: 100
R: 1656
Level 5

Moderator: Alle reacties van deze gebruiker zijn geblokkeerd, omdat hij 100 of meer strafpunten heeft!


+: 2484
-: 0
R: 1960
Level 5
+1

Lachwekkend om gündemler in verband te brengen met icraat of andersom. Als we feiten boven water halen zien we dat er geen ander president net zo veel heeft betekent met icraat als Erdogan. Blijf ontopic of houd je smoel gewoon. ‘Bizim halk’, kijk hem generaliseren..


+: 1287
-: 0
R: 1525
Level 5

Wat heeft Nederland en Duitsland gedaan vroeger na slechte internationale resultaten? Investeren in jeugd. Betere jeugdtrainers, betere faciliteiten, voetbal betaalbaar of gratis voor jongeren. Meer initiatieven. Meer voetbal op school.. Meer velden die gratis toegankelijk zijn. En het belangrijkste : geen corrupte jeugdtrainers die alleen kinderen met geld aannemen.

Zolang je dit niet doet zullen turkse spelers vet betaald worden en er niets voor terug doen. Je zult dan enkelingen hebben zoals Cenk Tosun en Cengiz Under etc die wel trainen.

Kijk nu naar Oguzhan en Atiba. Terwijl Atiba dagelijks traint en zijn lichaam onderhoudt, zit Oguzhan rustig candy crush te spelen. Atiba heeft het lichaam van een 26 jarige. Oguzhan speelt al 5 seizoenen in Turkije en nog steeds heeft hij geen gram lichaamsontwikk eling. Turken nemen voetbal niet serieus.
Zij zien dit enkel als hobby terwijl de buitenlanders hard ervoor werken en het als werk zien. Dit is een mentaliteitsver schil en zal met een limiet niets aan veranderen.


+: 406
-: 10
R: 753
Level 4

Yaw bu politika futbola neden karisiyor hala anlamis degilim, isiniz gücünüz yokmu mk :facpal:


+: 268
-: 0
R: 674
Level 4

Turken zitten alleen maar te chillen paar dagen geleden plaatste een turkse speler een foto dat ze cay zaten te drinken biktim van deze spelers ze doen niks elke keer weer Olcay met zn rotkop die ff met zn trabzon kleding komt chillen luie mensen zijn het, Kroatie heeft zich geplaatst via play off helal olsun onlara 4-1 Griekenland afgemaakt


+: 3930
-: 0
R: 6683
Level 5

Heel goed van Erdogan. Dat ga je krijgen als tff niks goeds kan doen. Dit kan gewoon niet langer doorgaan. Ingrijpen met die handel. :yip:


+: 1109
-: 30
R: 835
Level 4
+2
MKA

Yazik sakat galiba..


+: 1852
-: 100
R: 1656
Level 5

Moderator: Alle reacties van deze gebruiker zijn geblokkeerd, omdat hij 100 of meer strafpunten heeft!


+: 1852
-: 100
R: 1656
Level 5
+6

Moderator: Alle reacties van deze gebruiker zijn geblokkeerd, omdat hij 100 of meer strafpunten heeft!


+: 958
-: 0
R: 1093
Level 5
+1

Agzina saglik abi


+: 1852
-: 100
R: 1656
Level 5
+1

Moderator: Alle reacties van deze gebruiker zijn geblokkeerd, omdat hij 100 of meer strafpunten heeft!


+: 2484
-: 0
R: 1960
Level 5
+1

Gast wat praat jij allemaal poep zeg? Telkens wanneer Turkije de meest positieve cijfers draait met een president, jaar erna militaire coup, zakken van de inwoners worden geroofd. Jij blaimt Erdogan voor de hoge prijzen, maar bent net zo ondankbaar als de overige Turken die geen dankbaarheid tonen. Koopkracht is in die tussentijd wel gestegen, maar kaart jij maar lekker benzin 5,5 tl aan. Maar denk al niet eraan dat een president als Evren, Özal heeft geblokkeerd met Musul operaties, anders hadden we 100% inkomen aan petrol uit Musul (ipv 10%). Erdogan die probeert Musul weer aan de Turkse grenzen de trekken (inclusief Kerkük), jij die zegt dat icraat 0 is?

Je bent een schreeuwlelijk figuur die vies egocentrisch speelt en vooral dom is heb ik gemerkt. Da
dikkat et, er zijn niet alleen maar domme personen die hem blindelings volgen, er zijn er genoeg die weten waar Erdogan in staat is voor Turkije..

Seningibiler nankör. Nankörlük fiskiriyor dört bir yanindan. Türklerde alisik bir durum bu..

70li,80li,90li, 2000’lerin basini bilmeyenler, görmek istemeyen veya göremeyenler, bir zahmet bugünün Türkiyesi hakkinda konusmasinlar. Vooral als je niet weet hoe je breed moet kijken op het complete plaatje, o agiza sicarlar cünkü..

Ps o sarayi kendisinemi yapti beynini zktimin mali. Sahsi tapulu mali degilki. Persoon die na hem president wordt, gaat daar in verblijven en wereldleiders daar verwelkomen. Ipv op de gangen bij gebouwen die niet om aan te zien waren. Lan eskiden havalimanindan [****]i boktan liderleri ophalen yapmaya giderdi millet. Ondankbaarheid hier weer gadverdamme zeg. Walgelijk hoe jullie alles bekijken vanuit een dar pencere..

Beyin error. Je draait overuren yanmis gitmis beyin resmen. Kac yasindasin cocugum sen yaw? Wie praat jij allemaal na? Wie volg jij allemaal? Waar haal jij gvd je info vandaan?


+: 1852
-: 100
R: 1656
Level 5
+3

Moderator: Alle reacties van deze gebruiker zijn geblokkeerd, omdat hij 100 of meer strafpunten heeft!


+: 2484
-: 0
R: 1960
Level 5

Lees eerst voordat je mijn zinnen half scheef verstaat, nergens heb ik Turkse economie draait beste jaren gezegd. Okumadan cevap yazma..

Wie praat wie na? Je klinkt wel net Can Dundar de schoothond..

Ze (jullie) tikken op de vingers van Erdogan omdat hij de schulden omhoog heeft gekrikt, maar willen niet zien dat er landen die economisch sterker staan 10 keer meer schuld hebben dan Turkije ze heeft, maar Turkije wiens economie steeds meer stabiliseert en omhoog krikt, anno 14e plek nu, zijn de schulden ervan te verwijten aan Erdogan, maar de bloei niet. Je moet trouwens nog veel brood eten om de verschillen in schulden te kunnen ontleden. Je praat die hondjes na die het niet kunnen nuanceren maar wel uitroepen dat Erdogan Turkije de k@anker inwerkt aan schulden..

Je vergelijkt bedragen, maar kaart niet aan dat minimum loon X aantal keren gestegen is. Je kaart prijs verhogingen aan, maar wilt niet beseffen dat dit 10 tallen jaren al zo is. Je moet eens begrijpen wat ik bedoel met de economie die telkens in de bloei zit met een X president en vlak daarna X president met militaire staatsgreep van zijn plek verplicht wordt afgetreden..

Turkije heeft met Erdogan een staatsgreep overleeft, kim nederse desin, economie schommelde door een enorme dreun, desondanks dat boeken ze positieve cijfers op vele gronden wegens snelle herstel, maar jullie verneuken de boel en zeggen dat Erdogan Turkije de k@nker inwerkt? Nankorlugun bukadarina pes..

Kom eerst complete plaatje inzien en dan over bepaalde dingen specifiek praten. Jullie zijn ondankbare wezens, hier sta ik 100% achter. Als we zouden moeten opsommen in welke zin Turkije verandert is waar het volk iets aan heeft, gaan jullie aankomen met 'goz boyama' terwijl jullie mierenneuker spelen en zelf selectief bedragen opsommen?

Wees dankbaar hoe Turkije er nu uitziet met zoveel faciliteiten en mogelijkheden voor de burgers. In de dorpjes zie ik men zelfs lopen met een Iphone als de koopkracht niet steeg, konden ze die niet kopen. Maar ik snap niet waarom men zonder dat hij primaire behoeftes als prioriteiten stelt, een luxe leve wilt met alle gadgets erop en eraan terwijl die na het kopen van een Iphone klaagt dat ze geen geld meer overhebben aan brood? Tja, dan verziek je het voor jezelf. Herkes yorganina gore ayagini uzatacak..

Ga eerst begrijpen waarom Maduro zelf in de billen van Erdogan gaat, misschien snap je dan de globale macht van Turkije die in opkomst is. Amk, adam yerli otomobil diyor, bizimkiler et diyor. Ithal ediliyor diyor. Lan gerizekali ahmaklar, vatandas kendisi etini stocklamiyormu daha yuksek fiyata satabilmek icin? Siz sakatmisiniz ozurlumusunuz dusunemiyormusu nuz neden ithal ediliyor diye? Fiyatlari asagi cekmek icin, vatandas sagolsun stockladigi icin. Ama Erdogan hirsiz, Erdoganin sucu. Sicayim beyninize. Sonra baskalarina comar deyin, bir kendinize bakin hele. Adam ossursa Erdogan sicti diye aglayacak tiplerdensiniz. .


+: 804
-: 0
R: 1483
Level 5

Welke koopkracht? Adamlar kredi cekerek aliyor herseyi idioot. 1 op de 4 is werkloos van de jongeren. Rond 45% van de vrouwen. Ne almasi? Blijf vooral pro erdohain kanalen volgen. Weet jij wat jij bent? Continu loop je hem wijs te maken wat die is, maar jij bent een amk laz comari. Jullie doen alsof Turkije ow zo is gegroeid. Ulkeyi, topragi , sirketleri sata sata bende yol yaptiririm idioot. Met zijn yol parasi. Kijk maar naar wegens in andere landen, zoals china en japan. Adamlar yol parasi bile sormiyor. Alles wordt verkocht, en gebouwd dankzij de hoge belastingen en leningen van de banken. Jaren 90 mis. Bijna de hele wereld is gegroeid man, sinds de jaren 90. Dat is toch logisch, er zijn enorme verandering geweest. Erg snelle ontwikkeling van de technologie. Zelfs landen als brazilie zijn vooruit geschoten.. wat verwacht je dat turkije net zimbabwe was ofzo? Laz comari.


+: 366
-: 0
R: 1247
Level 5
+4

Buitenlander regel heeft hier niks mee te maken. Hij kan beter het echte probleem aanpakken en dat is het infrastructuur en educatie.
Meer sportlessen op scholen zodat die dikke baklava Turken eindelijk gaan sporten ipv Playstationen. Verder veel meer sportfaciliteit en zodat ze ook dicht bij huis kunnen sporten.
China investeert voor een paar miljard in een voetbal school om de jeugd echt een kans te geven.
Dat zijn een paar voorbeelden om het probleem op te lossen. Hiervoor hadden we een buitenlander regel, waren we echt veel beter dan nu? Je zorgt alleen voor een Turkse voetballer inflatie zodat medium spelers bakken met geld gaan verdienen.

Daarnaast moeten de fans ook geduldiger worden. Ze vragen om vedette uit het buitenland en hebben 0,0 geduld met Turkse spelers. Spelen ze 3 wedstrijden niet goed en ze worden uitgekotst. Turkse spelers moeten juist als rolmodel worden gezien.
Dan zullen meer Turkse clubs hun ook opstellen.


+: 691
-: 0
R: 1374
Level 5
+2

Wie neemt deze clown nou serieus.. hij heeft in de gaten dat hij geen land kan runnen, dus probeert hij zich te bemoeien met andere zaken waaronder voetbal e.d. (waar hij overigens 0,0 kennis van heeft).. het grappige is dat er nog mensen zijn die over hem te spreken zijn.. ik ben benieuwd wanneer zij eindelijk inzien dat hij een nietsnut is..


+: 804
-: 0
R: 1483
Level 5

Helal olsun. Normaal gesproken zijn de FB en BJK fans vooral voorstander van Atatürk. Vooral de harde kern. Maar op dit site is het precies de tegenovergestel de. Helal olsun size! Yasasin Cumhuriyet!


+: 258
-: 0
R: 438
Level 3
+1

Olmas olsun mu ataturkculuk. Ataturk heeft goeie dingen gedaan voor turkije. Oke dat accepteer ik maat ook een hoop slecgte dingen. Het waren zij n minister die in een dronke bui musul, kerkul en bogazlar ici weggaven voor niks. Inonu (een van de mannen) zei zelfs tijdens de lozan conferensie in een dronke lacherige houding, "er zou toch niks gebeuren als we mosul en kerkuk aan de britten geven".

Vergeet niet in welk tijd de ezan werd verturkst en imams met een takke de doodsstraf kreeg.

Jullie kunnen wel zeggen dat hij de basis heeft gelegd voor de anayasa, maar vergeet niet dat al deze wetten en regels al in die tijd bestond, alleen had het een naam gekregen en een nieuw regel werd toegevoegd. Namelijk dat je de anayasa niet mag tegenspreken.


+: 1852
-: 100
R: 1656
Level 5

Moderator: Alle reacties van deze gebruiker zijn geblokkeerd, omdat hij 100 of meer strafpunten heeft!


+: 804
-: 0
R: 1483
Level 5

Atatürk had altijd de echte imam bij zich. Öbür haci hocalar ülkeyi ingilizlere satmaya kalktiklari icin onlar hep asildi. Dat zijn iste imams die nu pro erdogan acties uitvoeren, imams die positief praten namens erdogan. Adamlar dini bile oy icin kirletiyor. Logisch dat zulke types werden opgehangen. Hem dinini satiyorlar hemde vatani. Ayyasmis. Kardesim senin dedigin erdoganda bir kac yil once soyledi ‘ayyas’ dedi, ama bu gunlerde Atatürkcüymis gibi gosteriyor kendisini oy calmak icin. Ayyas olan kim, cok belli. Dönek partisi akp.


+: 2484
-: 0
R: 1960
Level 5

@metinoktay, je praat mensen na die ‘his story’ gevormd hebben. Maar, ‘history’ zegt, met bewijzen, dat Atatürk zelf kefil was voor Inönü om verdrag van Lausanne te laten ondertekenen waarbij wij onder andere naast eilanden van Trakya (griekse eilanden) Musul en co hebben gegeven. Met andere woorden, je praat poep..

En ga niet verder politiek in hier, je moet meer leven en laten leven. Dit is niet de juiste plek ervoor. Biri sana küfür etse, heb jij er zelf voor gezorgd met je provocaties aan eenzijdige informatie vertoning (zie oa bedragen die jij opsomde). Als je Erdogan niet mag, prima, maar kots je innerlijke zwartheid niet uit hier want er zijn mensen die tegenovergestel de denken. Rekening houden kan geen kwaad..


+: 804
-: 0
R: 1483
Level 5

Sen git bak wat er over zou blijven van Turkije, als Atatürk er niet was. Hain.


+: 2484
-: 0
R: 1960
Level 5
+1

Ik maakte nergens plaats direct voor Ataturk, dus wat kom je lullen over hem gap? Wil je dat ik plek maak?

Ik heb gezien met wat er overgebleven is van Turkije met aanwezigheid van Ataturk. Die eilanden aan Griekenland en Musul en co heeft mijn vader niet weggegeven..

Toen jouw Ataturk aan de macht kwam, verdwenen de Engelsen uit Turkije zonder 1 kogel te schiten, rara waarom?


+: 3930
-: 0
R: 6683
Level 5

Anlaşıldı bütün boş konuşan chp'li toplanmış buraya.


+: 1852
-: 100
R: 1656
Level 5
+2

Moderator: Alle reacties van deze gebruiker zijn geblokkeerd, omdat hij 100 of meer strafpunten heeft!


+: 804
-: 0
R: 1483
Level 5

Sözde Besiktasli. Besiktas taraftari stadda Izmir marsinin tezahürat yaptigi anda, aralarinda ne bok yicen acaba. Atatürkun portreti stadda asili oldugu icin düsüncen nedir acaba. Olmaz olsun senin gibi Besiktasli. Grote troll dat je bent. Besiktas staat bekend om haar sympathie voor Atatürk. Bosuna mi Atatürke en büyük Besiktasli diyoriz.


+: 3930
-: 0
R: 6683
Level 5

Odun Totti sen kimsin be. Senin gibileri toplasan bir gerçek bir Beşiktaşlı olmaz. Beşiktaş staat ook bekend om haar sympathie voor Geert Wilders. Moet ik nu ook voor Wilders zijn dan? Jongen wat kan jij toch domlullen zeg.


+: 804
-: 0
R: 1483
Level 5

Heb nergens aangegeven dat je Atatürkcü moet zijn om een Besiktasli te zijn. Dat is een. Ten tweede zijn Wilders en Atatürk totaal anders. De ene is een held en de andere is een extreem rechtse persoon. Die 2 kan je toch niet vergelijken. Idioot. Wat ik wil aangeven is dat je respect moet tonen, ongeacht je pro Atatürk bent of niet. Meerendeels van de fans, clubleden en bestuursleden zijn ook Atatürkcü. Je hoort vaak de Izmir marsi in de stadion, tijdens wedstrijden. Hoe zou jij daarmee omgaan als jij Atatürk haat. Dat is toch logisch om zo te denken. Daarom gaf ik aan om op zijn minst respect te tonen voor de beste man. Sen tabi yobaz oldugun icin bunlari anlamazsin. Gelmis Allahin dagindan burda babalik yapmaya calisiyor. Internet trolletje met je 3-0 winst voorspelling iedere wedstrijd.


+: 4559
-: 0
R: 5573
Level 5

Bjk heeft de meeste fans vanuit kanten als tunceli enz voorbij kayseri allemaal chpli en "pkkli" is gwn een feit...


+: 7937
-: 0
R: 10731
Level 5
+1

GS_Muslera, je vergeet even dat Apo Öcalan een GS-supporter was.


+: 3930
-: 0
R: 6683
Level 5

@Francesco Totti

Heb ik ergens geschreven dat ik geen respect heb voor Atatürk? Lafı götünden anlama. Tabi senin gibi göt adam lafı götünden anlar.

Ha bu arada yobaz ne olduğu biliyormusunda o lafı kullanıyorsen. Benden sana abi nasihatı boynundan büyük işlere kalkışma süt çocuğu.


+: 3897
-: 0
R: 5403
Level 5

Dit is niet precies wat hij gezegd heeft hoor?

Transfer yapmak suretiyle, o kulüpler çok ciddi rakamları harcıyorlar. Benzer şey bizde de var. Fakat birçok yabancı futbolcuyla diyelim ki; 2019'a kadar anlaşmalar yapılmış. O tarihe kadar anlaşmalar yapıldığına göre; bunun üzerine herhangi bir spekülasyon yapmaya gerek yok. Çünkü bu yürüyen bir süreç. 2019'dan sonrasına yönelik Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tüm kulüplerle oturup masaya yatırmalı ve bundan sonraki süreci nasıl sürdürelim, yürütelim konusunda durmalarında fayda var.

Hij zegt nergens 2019, moet er een limiet komen. Hij zegt dat ze in bij elkaar komen en erover gaan praten hoe en wat. ( de TFF en de clubs, niet hij zelf! )Dit is echt fucking slecht vertaald.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen