Arda Turan: “Ik wil terug naar het Turks elftal”

aarde
Arda Turan had enkele weken terug een punt gezet achter zijn interland carriere.
Dit vanwege een ruzie met een journalist. Vandaag heeft Arda Turan via Twitter bekendgemaakt dat hij weer voor het Turks voetbal wil uitkomen. Het vertrek van Fatih Terim en de komst van Mircea Lucescu is een van de redenen dat Arda Turan weer terug wil komen.
Artikel delen met vrienden:
Reacties (24) 


+: 179
-: 0
R: 317
Level 3
+4

Hoewel velen hem niet meer willen zien nadat hij zei dat hij niet meer wou spelen voor Turkije, is hij nog steeds kwalitatief gezien de beste speler van Turkije. Hij is ook een van de enige met veel ervaring en hij is ook de leidersfiguur die we nodig hebben


+: 649
-: 0
R: 1357
Level 5

IMO, hij moet terug naar Milli takim.
Insanoglu hata yapar, niemand is feilloos.
Hij ziet zijn fout en wil terug. ASAP.


+: 234
-: 0
R: 580
Level 4
+1

Het is officeel dat Arda weer voor Turkije gaat spelen onder Lucescu zal hij veel belangrijker worden dan onder Terim, ik hoop dat we eindelijk is een keer zonder stress plaatsen voor een ek of wk want met deze generatie horen wij gewon boven landen als Oekraine en Ijsland te staan met alle respect, wat ben ik blij dat Terim is opgerot endat Lucescu het wilt overnemen deze man liet Shaktar gruwlijk spelen ik hoop dat Turkiye ook zo zal spelen.+: 1944
-: 0
R: 4248
Level 5
+2

OPDONDEREN, onu onceden dusunecektin burasi dingonun agri degil.


+: 727
-: 0
R: 908
Level 4
+4

Heust lan sen kim oluyon da Arda'ya "opdonderen" diyon. Amk ne tineriymis bu kardesim. Utanmasa Oguzhan Arda'dan daha iyi diyecek. Arda Türkiye'nin gururu. Insan hata yapabilir. Bizi avrupa'da temsil eden futbolculardan biri. Bu Ozzie (50 milyon len mq) degil.


+: 179
-: 0
R: 317
Level 3
+1

Ik begrijp dat hij na zijn keuze om te stoppen niet meer geliefd is bij jou en andere supporters, maar er moet wel meer respect getoond worden voor Arda en wat hij heeft betekend voor ons. Als Lucescu hem oproept dan ben ik er zeker van dat hij weer de belangrijkste en beste speler gaat zijn van Milli Takim.


+: 2407
-: 0
R: 1898
Level 5
+4

Ahiri en geen agri. Waarom opdonderen? Omdat Turkse voetbalbond inclusief oc Fatih Terim, naast alle andere niet gs liler, niet achter Arda stonden?

Arda heeft zijn bewezen diensten onder Turkse nationale elftal. Milli takim Arda'nin hakkini odemeli door hem uit te nodigen. Gonlunu alsa, biseymi kaybeder Turk milli takimi? Unutma, her zaman medya Arda'ya karsi olmadimi omdat hij Bayrampasali is? Arda'nin zor zamaninda destek olmaliyiz, köstek degil. Iedereen komt op voor die gazeteci, Arda mi tamamen haksiz olan?

Bir Besiktasli olarak Arda'yi zaman zaman agir elestirsem bile, Ardasiz milli takimi istemem suan..


+: 727
-: 0
R: 908
Level 4
+1

Aynen
:tr:


+: 3358
-: 0
R: 1946
Level 5
+1

Het boeit mij geen ene moer wat Arda buiten de lijnen allemaal uitspookt. Als hij prima presteert met Turkije is hij zeker welkom. Het enige waar ik zwaar op tegen ben is om hem aanvoerder te maken. Dat is hij namelijk niet. Moet ie ook niet willen. Al slaat hij 30 journalisten of andere personen buiten het veld. Boeiend. Als we daarmee ons kunnen plaatsen voor een Ek en Wk gaat dat voor. We hebben goede voetballers nodig en geen heiligen.

:exactly:


+: 2709
-: 20
R: 3899
Level 5

Zolang hij geen aanvoerder gaat worden mag hij komen.


+: 1944
-: 0
R: 4248
Level 5
+2

90% van jullie was blij toen hij stopte nu komen jullie anders praten, eentje zegt heeft veel voor ons betekent ? Ja prim almakla heeft die veel betekent voor andere en van die stoere praatjes. Een andere mafkees komt opeens met Oguzhan blabla bence siz tiner iciyorsunuz her bokta Oguzhani yada Besiktasi icine katiyorsunuz. Ik vond Arda vanaf begin al irritant en sinds hij bij Barcelona speelt al helemaal, doet niet zijn best en loopt erbij van ik speel bij Barcelona ne istersem yaparim, once gitsin adam gibi takiminda oynasin sonra gelsin maakt mij geen reet uit of die bij Barcelona is voor mij moet een speler gewoon spelen en niet verrote op de bank met blijschap van kijk ben Barcelonada oynuyorum.
Ardasiz milli takim istemem diyorsunuz adam gittikten beri daha iyi oynuyoruz.


+: 727
-: 0
R: 908
Level 4
+2

Dat heeft hij nooit gedaan. Hij doet er alles aan om in de basis te staan bij Barca. Maar jah het was niet echt makkelijk om met spelers als Neymar, Rakitic te concurreren. Arda heeft maar één fout gemaakt in z'n carriere en dat is naar Barca gaan. Als hij bij Atletico was zat je nu wat heel anders te schrijven. Ook al is hij een GSli , sonuçta bizi orda temsil eden bir TÜRK futbolcusu. Diger renktaslarin gibi olamiyon mu sen ? Als het gaat om Turkije dan zijn we met z'n allen 1 en staan we allemaal achter onze spelers..


+: 7876
-: 0
R: 10485
Level 5
+1

Wij bekritiseren hem niet omdat hij Galatasarayli is. Maar jij verdedigt hem waarschijnlijk wel omdat hij Galatasarayli is. Dat is het verschil. Zoals je zegt, het gaat om Turkije en dan moet je niet kijken naar waar hij speelt of welke club hij support.


+: 727
-: 0
R: 908
Level 4

Misschien jij niet maar SenolGunes wel.


+: 30
-: 0
R: 161
Level 3

olmazsa olmaz. we hebben hem gwn nodig. en hij zal ook beter spelen als die gelukkiger is. arda come to besiktas ehie


+: 7876
-: 0
R: 10485
Level 5
+1

Was al te verwachten dit. Al dat gelul over 'eer' en vervolgens sta je niet achter je beslissing. Arda en Terim mogen elkaar niet, maar dat komt ook omdat ze op elkaar lijken. Terim had het ook altijd over eer en nationalisme en weet ik veel wat, maar ondertussen strijkt hij miljoenen op en pakt hij nog een dikke oprotpremie mee. Ik wil ze allebei niet meer zien bij het nationale elftal, maar Lucescu denkt daar dus anders over. Ik heb veel liever dat Emre Belozoglu zijn comeback maakt dan deze volgevreten vedette. Je moet opgeroepen worden op basis van je prestaties, niet op basis van je naam of club.


+: 727
-: 0
R: 908
Level 4
+1

Arda kon helaas geen minuten maken door de dikke concurrentie bij Barca. Anders had hij zeker wel goed gepresteerd.


+: 7876
-: 0
R: 10485
Level 5
+1

Hij speelde niet en hij was helemaal niet fit. Op het EK liep hij gewoon over het veld. Als hij nou iedere wedstrijd de ploeg op sleeptouw nam ok, maar dat doet die ook niet. Van Arda wordt er meer verwacht dan af en toe een doelpuntje tegen Kazachstan.


+: 2709
-: 20
R: 3899
Level 5
+1

Leg mij zijn dikke buik uit dan... Arda is een dikzak geworden.


+: 11
-: 0
R: 49
Level 1

:tr: yuru gel dön yuvana arda turan lidersin sahda lidersin insanlikta. Herkeze selamlar ankaradan , hopelijk zijn we eindelijk eens klaar met deze onzin het vertrek van individuele spelers die turkije aan de top kunnen brengen.hopelyk wordt het geen fiasco met lucescu heb vol vertrouwe erin dat alles goed zal komen. herkeze hayirli cumalar.


+: 6067
-: 50
R: 9470
Level 5

We kunnen niet alleen arda de schuld geven. Spelers tot de turkse bond is gewoon drama. Alles was een chaos en de sfeer was gewoon slecht.

Als de media niet zoveel mee bemoeit was het niet zo erg geweest. Maarja dit is turkije. Ze verneuken alles. De media houd gewoon niet op.


+: 1974
-: 0
R: 5866
Level 5

Ik hoop dat lucescu wat orde kan brengen aan deze nationale efltal. Ik vind dat arda een belangrijke speler kan zijn met zijn ervaring. Maar zo gemakkelijk is het niet arda ook al is de media assholes, jij hebt een journalist aangevallen die na het ek iets over je en je familie had geschreven zogezegd omwille van de prim olaylar waar we nog steeds niet weten wat er fatsoenlijk is gebeurt. Na 1-2 jaar confronteer je deze gast na een wk kwalificatie wedstrijd ipv hem na zijn artikel aan te klagen! Dan zeg je dat je stopt met het nationale elftal en zeg je niks tot terim wordt ontslagen. Ik geef hem nog 1 kans, want ik wil dat het nationale elftal naar het WK gaat, maar arda moet eens in de spiegel kijken. Ik heb hem liever in zijn atletico tijden sinds zijn vertrek naar barca heeft hij zijn weg verloren. Bij elke interview die ik van hem heb gezien lijkt hij als een slimme gozer dus aub verman je.


+: 3805
-: 0
R: 6400
Level 5

Opdonderen met Arda. We hebben niks aan mensen die geen karakter tonen. Zonder enige reden stopt hij vervolgens komt hij zonder enige reden weer terug. Kerel wie ben jij?


+: 1852
-: 100
R: 1656
Level 5
+1

Moderator: Alle reacties van deze gebruiker zijn geblokkeerd, omdat hij 100 of meer strafpunten heeft!

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen