Mijn doel is duidelijk: "ik wil voor Real Madrid spelen"


anuse
Enes Ünal heeft eindelijk zijn eerste interlanddoelpunt te pakken.

De oud-spits van NAC Breda scoorde zondag twee keer in de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Andorra, waarin ook Ömer Bayram een basisplek had.

Zondag was het wel raak voor de spits van Real Valladolid, die tegen Andorra voor beide treffers tekende.

"Ik heb hier zeer lang op gewacht", tekent BeinSports op uit de mond van Ünal. "Ik ben zeer blij te hebben gescoord voor de nationale ploeg. Ik zal dit nooit vergeten. Ik stond altijd klaar en het is uiteindelijk goed gekomen."

Mijn doel is voor Real Madrid spelen
"Je moet bescheiden zijn en je doel voor ogen houden. Hoeveel jongens van 22 spelen er in het eerste elftal van Madrid? De weg is lang en ik ben overtuigd van mezelf. Werk hard, leer iedere wedstrijd weer meer en maak massa’s minuten. Mijn doel is duidelijk: ik wil voor Real Madrid spelen. Daar doe ik alles voor,” aldus Unal tegenover Milliyet.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (3) 


+: 5057
-: 0
R: 9784
Level 5

Mijn doel is ook duidelijk: "ík wil vier vrouwen" :facpal:


+: 683
-: 0
R: 2057
Level 5

Mijn doel ook rijkste man van het universum,
Gelukkigste gezondste
Avrat dolu olsun :yip:
En voor Besiktas spelen+: 379
-: 0
R: 648
Level 4

Deze jongen heeft dromen en ambities. Mooi om te zien dat zijn lat hoog ligt.

Met zijn werklust en gedrevenheid moet het wel goed zien te komen.

Wens deze jongen veel succes in zijn carriere. Het word tijd dat onze Turkse voetballers ook wereld sterren moeten worden.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen