'Chelsea samen met Arsenal en Manchester United op de tribune bij Turkije'


acaf
Scouts van Chelsea, Arsenal en Manchester United zijn vanavond aanwezig bij het duel tussen Turkije en IJsland, zo weet Turkse media te melden. 

Doel van het bezoek is naar verluidt Merih Demiral en Caglar Soyuncu. Ook onder meer andere Atletico Madrid, Bayern Munchen en AC Milan zijn aanwezig.

Beide Turkse verdedigers maken indruk laatste weken. Hun clubs Leicester en Juventus vragen ruim 45 miljoen euro transfersom.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (2) 


+: 5057
-: 0
R: 9781
Level 5

Allebei goede verdedigers. Maar vooral die Merih. Wat een beest is hij.


+: 288
-: 0
R: 1185
Level 5

Bunlar yazin kesin giderler. Vooral die Merih. Juve zal zoiezo de hoofd prijs vragen. Persoonlijk denk ik dat hij veel beter kan groeien als hij daar gewoon blijft. Aan de andere kant weet ik dat hij niet snel speel minuten zal krijgen. De Italianen geven ook vaker de voor keur aan hun eigen soort dan aan buitenlanders. Die Bonnuci zal spelen tot dat hij dood gaat.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen