Şenol Güneş: "We willen winnen van IJsland en als koploper eindigen"


ammil
Het Turkse elftal staat er met nog twee EK-kwalificatieduels te spelen uitstekend voor in Groep H. 

Donderdagavond kan de ploeg van Senol Gunes met een punt in Istanbul zich plaatsen voor EURO 2020, maar met een winst maakt het land kans om koploper te eindigen boven Frankrijk.

Met een gelijkspel is Turkije zeer dicht bij het EK. “We willen met z'n allen naar het EK. Heel Turkije snakt daar naar, de spelers ook. Hopelijk gaan we donderdagavond winnen van IJsland en eindigen we als koploper in groep H'
Artikel delen met vrienden:


Reacties (4) 


+: 5053
-: 0
R: 9768
Level 5

Zo is dat en niet anders. :tr:


+: 1446
-: 0
R: 2178
Level 5

Wie goed heeft opgelet tijdens onze wedstrijden tegen IJsland, niet enkel in deze kwalficiatieree ks maar ook in de voorgaande reeksen ziet dat we vrijwel altijd een doelpunt tegen hebben gekregen tijdens een dood spelmoment, onze spelers weten geen positie in te nemen en dat is ons grootste probleem. Als we niet oppassen dan verliezen we van IJsland, ik zie het zo gebeuren. IJsland heeft de kwaliteit niet om ons 90 minuten lang zoek te spelen, wij hebben veel meer technisch begaafde voetballers, maar het punt is dat je gewoon moet weten hoe je moet staan en dekken bij een dood spelmoment.+: 5053
-: 0
R: 9768
Level 5

Dat gaat niet meer gebeuren. We zijn achterin nu ijzersterk.


+: 683
-: 0
R: 2056
Level 5

InsAllah gaan we hun slopen echt waar heb een stront hekel aan die IJslanders

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen