Turkse voetbalbond: “Wij gaan dit planmatig verlagen”


tfflogo
Nihat Özdemir, de voorzitter van de Turkse voetbalbond heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan.
“Er spelen bij sommige club 11 buitenlanders spelers in de basis. Wij gaan dit planmatig verlagen. Dit gaan wij niet binnen 1 dag doen, maar na goed overleg met de clubvereniging systematisch uitvoeren. Club geven niet voldoende geld uit aan hun jeugdafdeling. Altınordu heeft een toegevoegde waarde voor het Turks voetbal. Overal waar ik naar toe ga, geven ze hun als voorbeeld. Karşıyaka bevindt zich op dit moment op een positie waar ze niet thuis horen. Ik hoop dat ze zo spoedig mogelijk weer de oude worden. Wij willen ook dat het Turks elftal een wedstrijd in Izmir gaat spelen. Van de 18 Süper Lig clubs hadden er 8 een herstructurering nodig van hun financiën. Vijf hebben dit al gedaan en gaan nu verder, met drie club zijn we nog in gesprek. Wij willen dit ook zo spoedig mogelijk afronden.”
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen