Erdogan: "Als het nodig is gaan we de bufferzone uitbreiden"


erdio
De terroristische YPG en PKK hebben zich niet volledig teruggetrokken uit het gebied in het noorden van Syrië langs de grens van Turkije.
Dat zegt de Turkse president Recep Tayyip Erdogan woensdagochtend tegenover de Turkse pers.

Turkije behoudt zich het recht voor om een nieuwe operatie te beginnen tegen de YPG en PKK, aldus Erdogan. “Als het nodig is gaan we de bufferzone uitbreiden,” aldus Erdogan.

Volgens het Turkse staatshoofd beginnen Russische en Turkse troepen vrijdag met gemeenschappelijke patrouilles in Syrië.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (1) 


+: 297
-: 0
R: 529
Level 4
+1

Naar mijn mening mag de pkk uitgeroeid worden in Syrië. Maar niet als het betekent om Assad te redden. Ik weiger te accepteren om onze soldaten te laten sterven ergens in het woestijn waar alleen maar Arabieren wonen, ver van onze grens. De grens is genoeg. Laat Bashar maar zijn eigen land weer heroveren.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen