Muriqi: Natuurlijk zei ik ‘ja’, ik kreeg een uitnodiging van Turkije U-21


afgpp
Vedat Muriqi was jaren terug voor het eerst in zijn carrière opgeroepen voor het nationale elftal van Turkije Onder-21. De aanvaller van Fenerbahce beschikt ook over een Turks paspoort. 

 “Er waren al een paar journalisten die me hier hadden ontdekt en ik werd jaren terug door de bondscoach Abdullah Ercan gebeld”, vertelt de aanavaller via de officiële kanalen van Fenerbahce.

“Natuurlijk zei ik direct ja op de uitnodiging. Ik heb ook niet hoeven twijfelen want ik kreeg geen uitnodiging van Kosovo. Maar het papierwerk duurde zolang waarbij ik opeens een uitnodiging van Kosovo kreeg. Zodoende heb ik voor Kosovo gekozen,”aldus Muriqi.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (3) 


+: 18522
-: 0
R: 21307
Level 6

Jammer, want zo’n spits missen we bij Turkije nu.

Burak is te oud, Cenk is niet altijd voldoende.


+: 297
-: 0
R: 529
Level 4

Heel jammer dat Vedat niet voor Turkije heeft gekozen. Maarja...

Cenk wordt beter zodra hij Everton verlaat. Desnoods gaat hij naar Anderlecht. Zolang hij maar speelt is het goed.+: 5041
-: 0
R: 9708
Level 5

Ach Turkije is altijd al te laat met dat soort dingen. We zijn al gewend.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen