Erdogan tegen Trump: "Turkije zal nooit een staakt-het-vuren uitroepen in Noord-Syrië"


afbelde
De Turkse president Tayyip Erdogan heeft de Amerikaanse president Donald Trump laten weten dat Turkije nooit een staakt-het-vuren zal uitroepen in Noord-Syrië. 

Hij voegde eraan toe dat hij zich geen zorgen maakte over de Amerikaanse sancties in reactie op het Turkse offensief, meldde televisiezender AHABER.

Erdogan zei ook dat hij Trump heeft gezegd dat Turkije "niet zou onderhandelen met een terroristische organisatie", doelend op de PKK en YPG terroristen in het gebied.

Vanuit uit Bakoe, zei Erdogan dat gesprekken met Washington en Moskou over de belangrijke steden Kobani en Manbij in Syrië worden voortgezet. Hij noemde het "niet negatief" dat het Syrische leger Manbij is binnengetrokken, zolang de terroristen in het gebied zijn verdreven is er geen probleem.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (1) 


+: 136
-: 10
R: 529
Level 4

Als erdogan ballen heeft , stuur je gewoon duizenden isis terroristen naar Europa. .

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen