Erdogan: "Heeft de UEFA de beelden van Griezmann en Macron wel gezien?"


agreze
De Turkse president Recep Tayyip Erdogan vindt het “heel natuurlijk” en “vanzelfsprekend” dat internationals van de nationale ploeg een militair groet brengen om een doelpunt te vieren.

Erdogan gelooft niet in zware straffen van de Europese voetbalbond UEFA voor de Turkse spelers. 

,,Ze kunnen hooguit een waarschuwing geven”, aldus Erdogan tegen het Turkse persbureau DHA. 

,,Ik begrijp wel iets van het voetbal. Dit hebben ze nog niet eerder gezien toch? Of vergeten ze de beelden van Franse international Griezmann die een saluut uitbracht tegenover Franse president Macron in 2018? Ons nationale team heeft een nationale visie en deze visie gedeeld met de toeschouwers”, zei de president. ,,Over ons team, dat het al zover heeft gebracht, valt niets negatiefs te zeggen.”

Na het winnen van het WK maakte Antoine Griezmann namelijk hetzelfde gebaar tegen de Franse politicus Emmanuel Macron. De Turken maakten dit gebaar gisteren nadat zij scoorden tegen Frankrijk.
 agreze
Artikel delen met vrienden:


Reacties (2) 


+: 163
-: 0
R: 420
Level 3

Reis yargi dagitiyo


+: 136
-: 10
R: 529
Level 4

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen