Şenol Güneş: "Het uitvoeren van het militaire saluut betekent niet dat…


assop
De Turkse bondscoach Şenol Güneş heeft verklaard dat de militaire groet van zijn spelers niet betekent dat de selectie achter het offensief tegen de Koerden staan, maar tegen de terroristen PKK/YPG.

„Het uitvoeren van het militaire saluut betekent niet dat onze spelers het eens zijn met de militaire operaties, maar het betekent dat we achter de Turkse soldaten staan. We respecteren hen voor wat ze doen tegen terrorisme en hopen dat ze veilig terugkeren. Het is niet kwaadaardig bedoeld.”
Artikel delen met vrienden:


Reacties (3) 


+: 8766
-: 0
R: 7806
Level 5

“Achter het offensief tegen de Koerden”?

Is tv.net ook westerse media geworden?


+: 7
-: 0
R: 6
Nieuw

@Diego1907 Begrijpend lezen is niet bepaald je beste vak. Hij legt het uit zoals de westerse media het publiceert. Leer eerst lezen voor je een reactie plaatst.+: 8766
-: 0
R: 7806
Level 5

@Fenerli_010

Ik weet wel wat ik lees, die komma achter Koerden stond er niet, er stond een punt. Het is later bewerkt..

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen