Schalke 04 wil met Ozan Kabak praten om militaire groet


obakse
Ozan Kabak moet wachten op zijn debuut voor het nationale team van Turkije.
In de meest recente internationale wedstrijd was de 19-jarige echter al een van de winnaars van de Turkse selectie - en groette hij daar zoals zoveel van zijn teamgenoten. Zijn club, FC Schalke 04, reageerde dinsdag op het controversiële gebaar van Kabak.

Club distantieert zich van "dergelijke symbolische gebaren"

"We zullen er intern over praten met Ozan Kabak en dan het onderwerp afhandelen," vertelde de Royal Blues tegen de kicker. Het is volkomen duidelijk "dat Schalke 04 afstand neemt van dergelijke symbolische gebaren om oorlog in Syrie".

Kabak had de militaire groet zowel na de 1-0 overwinning op Albanië als na de 1-1 in Frankrijk getoond, zoals foto's laten zien. In beide spellen werd de aankoop van 15 miljoen euro van Schalke niet gebruikt.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (4) 


+: 5041
-: 0
R: 9708
Level 5

+: 28
-: 0
R: 142
Level 3

Ontsla hem maar :D+: 248
-: 0
R: 938
Level 4

Ontsla hem laat hem terug komen naar gs aaauuuubbb


+: 499
-: 0
R: 1820
Level 5

Daarom heb ik een hekel aan club voetbal het draait alleen maar om geld en macht je mag niks meer tegenwoordig wat gaat Schalke nou aan wat Ozan doet bij Milli takim ? Hij mag toch zelf weten hoe hij juicht ?!

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen