'Geldboete of wedstrijden zonder publiek voor Turkije'


askud
De spelers van Turkije zijn niet bevreesd voor een UEFA-onderzoek. 

Na de 1-1 tegen Frankrijk van maandagavond maakten ze wederom een militair gebaar. Nadat Kaan Ayhan de gelijkmaker binnenkopte, hield Merih Demiral zijn hand al tegen zijn slaap. Na afloop van de wedstrijd volgden meer spelers zijn voorbeeld. Het militaire saluut is bedoeld als steunbetuiging aan het Turkse leger, dat deze week Noord-Syrië binnen is gevallen.

Een geldboete en/of wedstrijden zonder publiek lijken de meest voor de hand liggende maatregelen voor Turkije, dat komende zomer naar alle waarschijnlijkheid aanwezig zal zijn op het EK. Althans dat melden diverse Europese kranten vandaag.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (3) 


+: 5041
-: 0
R: 9708
Level 5

Hoezo zonder publiek? Wat heeft het publiek hiermee te maken? :facpal:


+: 724
-: 0
R: 1353
Level 5

Ik vind een wedstrijd zonder publiek de kinderachtigste boete die je kan geven.+: 499
-: 0
R: 1820
Level 5

Waar slaat dat op ? Wat heeft het publiek er mee te maken?! Uefa is zo corrupt als weet niet wat

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen