Deschamps erg onder de indruk van Turkse doelman: "Wat keepte hij geweldig!"


ades
Deschamps is teleurgesteld dat Frankrijk er maandagavond nog niet in slaagde om zich te kwalificeren voor het EK van volgend jaar.
De Fransen hadden hun EK-tickets kunnen boeken als ze hadden gewonnen van Turkije, maar bleven in het Stade de France steken op een 1-1 gelijkspel.

"We moesten winnen, maar we konden niet langs de Turkse keeper. Wat keepte hij geweldig zeg", is Deschamps van mening in gesprek met Franse media. "We speelden goed, creëerden een aantal grote kansen in de eerste helft en gaven weinig weg, maar we moeten het accepteren. Na rust was Turkije wat offensiever,”

"We zijn nog steeds op weg naar ons doel. In november zullen we het moeten afmaken. We hadden ons vanavond kunnen plaatsen, maar we hadden alleen effectiever moeten zijn, al verdient Turkije deze plek in de groep ook."
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen