'PKK en YPG aanhangers willen in Parijs Turkse supporters aanvallen'


amillde
Verwacht wordt dat in Parijs naar schatting duizenden PKK en YPG aanhangers maandagavond gaan demonstreren tegen de Turkse aanval in Noordoost-Syrië. 

De demonstratie zal rondom het stadion Stade de France plaatsvinden vlak voor het EK-kwalificatieduel tussen Frankrijk en Turkije. Er kunnen rellen ontstaan tussen Turkse supporters en de PKK-demonstranten.

Diverse Turkse media melden dat er duizenden PKK-demonstranten face to face komen met Turkse supporters.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (11) 


+: 5726
-: 0
R: 9066
Level 5
+6

Ik snap niet hoe er gedomonstreerd kan worden met erkende terreur vlaggen lol, wat een wereld leven we in


+: 18522
-: 0
R: 21309
Level 6
+6

Zolang het tegen Turkije is, mag dat allemaal Feridun.

Gelukkig zijn alle Turken bewust van wat er aan de hand is, Chpliler, Mhpliler en Akpliler hebben de armen in 1 geslagen en staan allemaal achter #BarisPinarHare kati.

Als wij elkaar niet steunen, gaat niemand het doen.+: 5041
-: 0
R: 9708
Level 5
+3

Helal be Alba, helal be Feridun1907 :yip:

Ik wil meer reacties zien van echte Turken hier.


+: 724
-: 0
R: 1355
Level 5
+3

I.p.v. in Frankrijk stoer doen tegen onschuldige supporters kunnen deze terr0risten ook meevechten, maar dat durven ze niet. Als dit gebeurt is dit is het buitengewoon triest. Ik val toch ook geen onschuldige Koerden aan.


+: 514
-: 0
R: 1309
Level 5
+3

De wereld is gehersenspoeld door de westerse propaganda.... iemand moet een keer deze vieze mensen exposen, destijds met die zogenaamde 9/11 aanslag de terroristen claimden de aanslag niet en hoe in hemelsnaam ontploft het gebouw nadat de vliegtuig al neergestort is?? En hier kan ik talloze voorbeelden geven, amerika die ervoor gezorgd heeft dat libie geen machtig land kan worden, amerika die irak binnenvalt en hiermee duizenden onschuldige mensen dood, maar geen een van die vieze media zegt er iets over.


+: 26
-: 0
R: 104
Level 3
+1

Eff serieus iedereen die turkije steunt, zie eindelijk in dat we elkaar moeten steunen en niet tegenmoeten werken. Je ziet het bijna iedereen in de wereld is tegen turkije. Het is eens tijd dat we met alle turken en alle moslims eens gaan opstaan en elkaar steunen!+: 5361
-: 0
R: 6582
Level 5

Biz tek oluruz, siz hepiniz gelin sogtum [****].


+: 3322
-: 10
R: 9046
Level 5
+2

Ze willen Turkije gewoon destabiliseren. Ipv dat ze Trump de schuld geven is het weer vinger wijzen naar Erdogan. Maar toen er 2 Syriers deze kant op kwamen moisten de grenzen dicht.

Hypocrieter en grotere moraalridders als Nederlanders bestaat er niet..


+: 26
-: 0
R: 104
Level 3

Heel mooi gezegd, kijk alleen al hoeveel vluchtelingen turkije heeft en nederland zijn er 20 al teveel.


+: 220
-: 0
R: 1016
Level 5

Turkije heeft alle recht om haar onderdanen te beschermen tegen elke vorm van bedreiging. Niemand heeft het over de veiligheid van Turkije, maar enkel over de sancties. Hoe hypocriet kan het westen toch zijn?

Türkün halinden Türk anlar, Türkün dostu Türktür!!! Hepinizi çok seviyorum vatandaşlarım!! !+: 136
-: 10
R: 529
Level 4

Maar Turkije heeft wel veel vijanden vooral Europa is grote vijand van Turkije. En enigste grote vriend is Azerbeidzjan en Pakistan.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen