“Waarom zijn jullie bang voor Turkije?”


deschamps
Didier Deschamps, bondscoach van het Frans elftal heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan.

Journalist:
“Waarom zijn jullie bang voor Turkije?”

Didier Deschamps:
“Het Turks elftal heeft spelers met karakter, ze zijn sterk en ze hebben potentie. Zij verdienen zeker de 18 punten. Ze hebben ervaren spelers zoals Burak Yılmaz, Cenk Tosun en Hakan Çalhanoğlu. Ze hebben maar 2 tegendoelpunten ontvangen. Ok, ze hebbe politieke problemen, maar het heeft niets met de wedstrijd tegen Frankrijk te maken. Wij willen bij voetbal blijven. Wij zien dit niet als een returnwedstrijd. Wij hadden in Turkije verloren, dit is een andere wedstrijd. Wij spelen thuis en het is voor ons een belangrijke wedstrijd. In de eerste wedstrijd waren de Turken beter. Ik weet niet hoeveel Turkse supporters er zullen komen. Turken zijn heel erg gehecht aan het Turks elftal. Er zal een mooie sfeer worden in het stadion. Voor mijn spelers en mij maakt het niet uit hoeveel Turken er in het stadion zullen zijn.”




Artikel delen met vrienden:


Reacties (7) 


+: 1863
-: 0
R: 2456
Level 5
+5

Ze zijn bang dat Turkije zijn grootste probleem van de afgelopen 40 jaar aan het oplossen is. Het geld wat Turkije al die jaren aan bommen etc heeft gebruikt en in de zakken van de blanken verdween, is er straks niet meer. Turkije kan dat het geld in andere dingen investeren. Omliggende landen buurlanden van Turkije zal dan bestaan uit gezonde veilige landen waarmeer Turkije zaken mee kan doen en geld kan verdienen. Het westen leeft in een bubbel-democrat ie waarbij mensen denken dat er democratie is, terwijl alle media organen en inclusief de regering een marionet is van een externe groep die bepaald wat er gezegd, gedenkt en gedaan moet worden.


+: 756
-: 20
R: 1618
Level 5

Ellerine saglik drogbaba.



+: 136
-: 10
R: 531
Level 4

Gezonde veilige buurlanden ?
Dus jij steunt kapotte landen als Griekenland en bulgarije. Terwijl hun vijanden van Turkije zijn.


+: 5041
-: 0
R: 9709
Level 5

Aynen drogba, mooie geschreven.


+: 5726
-: 0
R: 9067
Level 5

''Dit gaat om voetbal''

Maar wel de tickets van fans cancellen


+: 499
-: 0
R: 1828
Level 5

Helaas gaan we zonder flankspelers spelen en wordt die drol van een Calhanoglu elke keer weer opgesteld gelukkig speelt Emre niet



+: 3322
-: 10
R: 9047
Level 5

Reken maar op een paar tjaps die het veld op gaan rennen

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen