Duel tegen Frankrijk cruciaal voor Turkije


amiloze
Turkije gaat aan de leiding in groep H en Frankrijk(18) volgt. 

Het puntenverschil tussen Turkije(18) en concurrent IJsland(12) is momenteel zes. Als Turkije minimaal 1 punt pakt tegen Frankrijk dan zitten we met een half been in de EK van 2020. 

Bij verlies tegen Fransen komt IJsland op 15 punten. Op 14 november spelen Turkije en IJsland een finale wedstrijd want de IJslanders moeten winnen om op gelijke hoogte te komen met Turkije, maar een gelijkspel is al genoeg voor Turkije. Het wordt dus heel erg spannend en de wedstrijd tegen de Fransen is cruciaal.

Speelschema Turkije en IJsland:
14 oktober 2019
IJsland vs Andorra
Frankrijk vs Turkije

14 november 2019
Turkije vs IJsland

17 november 
Moldova vs IJsland
Andorra vs Turkije
Artikel delen met vrienden:


Reacties (3) 


+: 5041
-: 0
R: 9708
Level 5
+2

Bovenstaande foto is echt mooi. :tr: :tr: :tr:


+: 1446
-: 0
R: 2176
Level 5

Als Turkije van Frankrijk wint dan zijn ze voor 98% gekwalificeerd. Dit is de wedstrijd die je moet winnen om het karwei af te maken, ik zie het Turkije dan niet meer weggeven al verliezen ze van IJsland. Daar ga ik trouwens ook niet van uit.+: 5
-: 0
R: 82
Level 2

Als Turkije deze gelijk speelt zijn ze eigenlijk al door.. ok al verlies je van IJsland want van Andora winnen ze wel

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen