Turkije treft Albanië in de slotfase in EK-kwalificatieduel


cenktosunmilli
Turkije heeft vrijdag een zwaarbevochten zege geboekt op Albanië in de EK-kwalificatiecyclus.
De ploeg van bondscoach Senol Günes won in Turkije dankzij een late treffer van Everton aanvaller Cenk Tosun. Hij kopte in blessuretijd de winnende treffer. 

Door de overwinning blijft Turkije met 18 punten uit 7 wedstrijden aan kop in groep H. Frankrijk won van IJsland en treft Turkije maandag in Frankrijk. Beide landen hebben 18 punten. 

IJsland staat derde en heeft 12 punten, gevolgd door Albanië (9), Andorra (3) en Moldavië (3).
Artikel delen met vrienden:


Reacties (8) 


+: 3322
-: 10
R: 9047
Level 5
+1

Wat was het slecht, wat klopte er weinig van en wat waren er veel spelers dramatisch... maar we staan na 7 wedstrijden met 18 pt bovenaan en hebben in 6 wedstrijden de 0 gehouden.. Dat zijn ongelooflijke cijfers..

Cenk red ons in de laatste minuut en geeft ons een hele goede uitgangspositie , die jongen blijft een strijder en scoort weer ondanks dat hij ritme mist.. Helal sana Tosun pasa..

Het spel was slecht, logisch met zo’n kapot middenveld en zonder vleugels. 0,0 creativiteit en bejaarde Emre en kapotte Ozan Tufan die er niks van bakten. Samen met Hakan slechtste van het veld.

We kwamen ook nog eens goed weg want Albanië had op het einde een paar grote kansen waarvan 1 voor een leeg doel..

Cijfers:

Mert 7
Zeki 7
Merih 7
Kaan 6
(Caglar 7)
Umut 5
Mahmut 5
Ozan 3
(Yusuf 5)
Emre 4
(Irfan Can 5)
Hakan 3
Burak 4
Cenk 6


+: 724
-: 0
R: 1358
Level 5
+1

Heb vrijwel dezelfde cijfers als BJK1903Kartal, dus die ga ik niet maken.

Umut, Hakan en Ozan wil ik nooit meer zien. De einige reden dat we wonnen is Merih Demiral. Hij was een rots in de branding. Die tackle op Manaj in minuut 81 was wereldklasse. Kaan en Caglar moeten strijden voor hun plek naast Merih.

Als Umut zo doorgaat heb ik liever Caner op linksback tijdens het EK. Hopelijk haalt Dorukhan het EK. Anders zitten we nog langer opgescheept met die dikke Ozan.

Het was weer ouderwets bileenknijpen. Ik trilde helemaal van de spanning. Kippenvel na het doelpunt van Cenk. Insallah halen we het EK.+: 3322
-: 10
R: 9047
Level 5

Tuurlijk haalt Dorukhan het EK

Ozan en Emre horen gewoon niet te spelen


+: 2765
-: 0
R: 10599
Level 5

Een must win wedstrijd met een last minute goal. Ik heb in een lange tijd niet zoveel geschreeuwd. Een grote blunder van een zeer stugge Albanië zorgt voor de 3 punten. We waren eigenlijk niet zo goed vandaag, maar de drie punten zijn gelukkig binnen.

Merih Demiral was nogmaals zeer goed. Het is een genot om zo een verdediger te zien spelen voor Turkije. Nog 3 wedstrijden te gaan! Hakan en Burak moeten zich echt herpakken, want vandaag waren ze de slechtsten op het veld.


+: 18522
-: 0
R: 21312
Level 6

Burak kan zich nog herpakken, want die is beter dan dit. Maar dit is Hakan gewoon, hij is niet beter dan dit. Soms een afstandsschot die erin gaat of een vrije trap, maar meer moet je niet verwachten van hem.

Het is echt balen dat Cengiz geblesseerd is, anders wist ik wel hoe we moesten spelen.


+: 662
-: 10
R: 1084
Level 5

Ik snap niet waarom iedereen over Ozan zeurde, was toch wel de meest gevaarlijke aan de kant van Turkije kwa spel maken, van Calhanoglu heb ik letterlijk 1 actie gezien en dat was rond min. 70. Wat is die gozer toch allemachtig slecht en toch nog iedere wedstrijd basis.

Cenk en Burak komen wedstrijden tekort, we speelden zonder flanken.
Typisch Turkse trainers dit, uit heel Turkije kunnen ze geen 2 flank spelers vinden in tijden van nood.
Waarom gewoon die Efecan geen kans geven ipv die dooie Calhanoglu te gebruiken. Echt scheitziek wordt je ervan, er moet perse een Lucescu of een ander buitenlander ofso komen die dat soort spelers de kans geeft voordat de Turken zulke spelers opstellen.+: 499
-: 0
R: 1828
Level 5

Vandaag hadden we een type Abdulkadir parmak nodig waarom zat hij niet op de bank? Enigste vergelijkbare speler als Dorukhan zit niet eens op de bank maar een bejaarde Emre blijft maar spelen


+: 55
-: 10
R: 187
Level 3

Wat is caglar sterk zeg
Ik zou hem liever hebben dan rami

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen