Belangrijke mededeling

 

Bondscoach Turkije: "Er is nu een oorlog, omdat anderen ons aanvallen"


senolgunespers
Şenol Güneş, bondscoach van Turkije heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan.
"Turkije maakt de laatste tijd een zware periode mee. Vroeger was dit ook het geval. Mustafa Kemal Atatürk en zijn wapen vrienden hebben destijds ervoor gezorgd dat Turkije weer op eigen benen kon staan. Toen zagen zijn ons ook als indringers. Niemand wil een oorlog, zou jij dat willen? Ik niet, mijn land ook niet. Er is nu een oorlog, omdat anderen ons aanvallen. Wij willen geen geweld. Ze moeten ons met rust laten, zodat wij ons eigen ding kunnen doen. Landen die in hun eigen land geen oorlog willen, steunen elders andere oorlogen. Ze laten ons met onszelf strijden. Turkse volk is voor vrede. Wij willen geen terroristen. Zij willen dit ook niet, maar ze vallen onze economie aan. Wij steunen als land onze soldaten. Wij willen geen oorlog, maar onszelf beschermen. Wij willen een halt roepen op de personen die onze ontwikkelingen tegenhouden."
Artikel delen met vrienden:


Reacties (1) 


+: 66
-: 0
R: 300
Level 3

Agzina saglik hocam, heeft heel mooi en duidelijk gepraat bij de persconferentie .

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen