“Cristiano Ronaldo houdt veel van het Turkse volk”


merihdemiral
Merih Demiral, de centrale verdediger van Juventus en Turkije heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan.
“Als wij van Albanië winnen, dan wordt het allemaal wel heel spannend. Beide wedstrijden zijn voor ons heel kritisch. Ik had dat wij veel punten zullen pakken. Albanië heeft in zijn laatste wedstrijd 4 doelpunten gescoord. Zij zijn in vorm. Wij zullen voor de drie punten gaan. Ik praat vele met Ronaldo. Nadat wij 2 keer hadden gewonnen heeft hij mij gefeliciteerd. Hij zei dat hij ons volgde. Hij houdt veel van het Turkse volk. Wij kunnen goed opschieten met elkaar. Hij is echt een goede jongen.”
Artikel delen met vrienden:


Reacties (4) 


+: 274
-: 0
R: 462
Level 3

Jaja hij zit elke dag over Turkije te dromen. Waarom vinden mensen überhaupt leuk om zulke dingen te horen? Alsof we validatie van Ronaldo nodig hebben.


+: 5041
-: 0
R: 9712
Level 5

Tamam artık bu adam seneye Türkiye'ye gelir ve futbol oynar. :facpal:+: 1385
-: 10
R: 3033
Level 5

Ik heb zelfs gehoord dat hij Karius gaat vervangen


+: 662
-: 10
R: 1086
Level 5

Turkse teknik direktors be like; onze basis verdedigers zijn geblesseerd, dan maar Ronaldo in de verdediging doen.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen