Suat Serdar verbaast Gunes met keuze voor Duitsland


asuat
Suat Serdar doorliep een flink aantal jeugdelftallen van het Duitse elftal, maar volgens de Duitse media heeft hij alsnog echt bedankt voor Turkije en gekozen voor het nationale team van Duitsland. Dat zou hij officieel gisteren kenbaar hebben gemaakt.

De beslissing van de Schalke speler is best verrassend te noemen, want een paar maanden geleden vertelde hij nog dat hij zo snel mogelijk wilde debuteren onder bondscoach Senol Gunes: “Ik heb begin van het seizoen zowel met Suat en zijn vader een gesprek gehad. Heb zelfs wedstrijden van Schalke gevolgd om Suat met blote ogen te bekijken.

"We hadden alles rond en wachten de papieren af. Maar echter hebben ze nooit de papieren naar ons gestuurd. En gisteren hebben we vernomen dat hij voor Duitsland heeft gekozen. Ik wens hem veel succes,” aldus Bondscoach Senol Gunes.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (3) 


+: 514
-: 0
R: 1309
Level 5

+: 5041
-: 0
R: 9708
Level 5

Ik snap gewoon niet dat mensen voor Duitsland of Nederland kiezen. Ik heb een neefje die heel goed kan voetballen. Mijn oom en Ik zitten hem te pushen mocht hij doorbreken, dat hij alleen in Turkije voor Beşiktaş en voor het Turkse elftal gaat spelen.+: 129
-: 0
R: 260
Level 3

Hij is daar geboren getogen

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen