Şenol Güneş drukt Abdullah Avçi de grond in tijdens persconferentie


avcisenol
Şenol Güneş, bondscoach van Turkije heeft voor de EK-Kwalificatiewedstrijden tegen Albanië en Frankrijk de onderstaande uitspraken gedaan.
"Grote clubs hebben grote trainers en grote voetballers in hun selectie. Als je op die positie komt kun je groeien of verkleinen. Wat Abdullah Avcı heeft gezegd, gaat volgens mij niet over mij. Hij was vroeger mijn student en ik denk niet dat hij zich oneerbiedig zal gedragen tegen mij. Misschien heeft de Turkse media zijn uitspraken een andere wending gegeven. Hij had het over 2 spelers van afgelopen jaar. Ik wil geen antwoord geven over Adriano en Caner. Vandaag verkeert hij in een andere toestand. Gisteren zag ik een glimlach op zijn gezicht. Misschien heeft hij het gezegd omdat hij aan mij dacht. Als hij hulp nodig heeft, kan ik hem wel 2-3 wedstrijden helpen. Ik kan hem ook emotioneel helpen. Ik wens hem veel succes."  
Artikel delen met vrienden:


Reacties (1) 


+: 237
-: 0
R: 1076
Level 5

Dat moet Senol zeker doen, vooral het motiveren van spelers en zeker ook dat hij moet stoppen met zijn domme tactiek. Nu we een wedstrijd hebben gewonnen moeten we niet gelijk denken dat Avci het eindelijk door heeft. Ik vind hem nog steeds niet goed genoeg.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen