"Suat Serdar, Ahmed Kutucu, Orkun Kökcü en Ferdi Kadioglu ...."


senolgunes
Şenol Güneş, bondscoach van Turkije heeft voor de EK-Kwalificatiewedstrijden tegen Albanië en Frankrijk de onderstaande uitspraken gedaan.
"Ik ben speciaal voor Suat Serdar naar het kamp gegaan. Zijn vader was daar ook en ik heb met hun gesproken. Ik heb de wedstrijden van Schalke gezien. Ik heb geen negatieve gevoelens over Suat Serdar. Wij zaten te wachten op zijn documenten. Ze hebben dit nooit gestuurd. Deze week heb ik gehoord dat hij voor Duitsland is opgeroepen. Waarschijnlijk heeft hij eerder al met hun gesproken en voorbereid. Ik hoef dit niet te verbergen. Hij zei eerst dat hij niet voor Duitsland gekozen zou worden. Misschien zag hij Turkije als plan B. Eigenlijk moeten ze dit eerlijk zeggen. Ik heb Ahmed Kutucu eerder ook uitgenodigd voor Turkije, maar toen had hij school en kon dus niet komen. Hij kan op drie posities spelen en ben zeer tevreden over hem. Ik vind Orkun ook goed, hij is ook een goede voetballer. Ferdi Kadioglu ook." 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (8) 


+: 493
-: 0
R: 1214
Level 5

Hoe kan je als turk zijnde voor deze vieze nazi land uitkomen? Zowel demirbay en suat gaan echt niet meer dan 10 interlands spelen of ze moeten de sterren van de hemel spelen, maar ja wij hadden ze heel goed kunnen gebruiken terwijl duitsland dit express doet om er voor te zorgen dat ze niet voor turkije uitkomen.


+: 1
-: 0
R: 15
Nieuw
Ama

Mensen snappen nog steeds niet dat je in TR elftal speelt op basis van connecties, zaakwaarnemer. Daarom worden altijd liever spelers van Turkse clubs opgesteld ipv buitenlandse Turken. Met het meenemen van bejaarde Tumer naar EK 2008 ipv supertalent Nuri. Elk weldenkend voetballer wilt niet voor Turkije uitkomen+: 3179
-: 10
R: 8745
Level 5

Tumer was aanvallende middenvelder en had een grote rol in de kwalificatie voor dat EK, terwijl Nuri verdedigende middenvelder is en niks heeft laten zien in Milli takim.

Dit voorbeeld is dus onzin


+: 687
-: 0
R: 1291
Level 5
+2

Als je voor Turkije speelt moet je dat willen. Je moet met trots ons mooie shirt aantrekken en ons mooie land vertegenwoordig en. Als je Turkije als plan b ziet, mag je gelijk vertrekken. Ik wil alleen strijders die 1000% voor hun vaderland willen geven. Anders vertegenwoordig je die nazis maar.


+: 1
-: 0
R: 15
Nieuw
Ama

Kerel waar heb je het over. Jullie clubje staat bekend om Turken die Turkije als B keus zien. De ozyakups en tosuns hebben eerst voor NL en Duitsland gespeeld tot ze inzagen dat ze te dramatisch voor dat niveau zijn en voor TR kozen


+: 687
-: 0
R: 1291
Level 5

Dat jij BJK en het Turkse team niet kan onderscheiden is jouw probleem, kerel. Ik heb het toch niet over besiktas.+: 3179
-: 10
R: 8745
Level 5

Weer onzin

Ozyakup was zelfs captain onder 19 bij Oranje.

Verwacht jij dat die jongens op hun 14e al heen en weer gaan vliegen voor


+: 3179
-: 10
R: 8745
Level 5

Toen Terim er zat had ik het begrepen, maar nu met Senol hoca hebben gurbetci Turken geen reden om niet meer voor Turkije te kiezen..

Zeker niet een Duitse Turk..

Kijk hoe ze wereldkampioen Ozil hebben behandeld na alles wat hij gepresteerd heeft, alleen maar omdat hij op de foto is gegaan met RTE.

Nee, als je een Turk in hart en nieren bent zoals ik kan ik niet begrijpen dat je niet de droom hebt om voor onze milli takim te spelen en istiklal marsi te zingen.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen