"Als wij van Albanië winnen, dan spelen wij een finalewedstrijd tegen Frankrijk"


senolgunesok
Şenol Güneş, bondscoach van Turkije heeft voor de EK-Kwalificatiewedstrijden tegen Albanië en Frankrijk de onderstaande uitspraken gedaan.
"Beide tegenstanders zijn belangrijk. Wij hebben 6 wedstrijden gespeeld en hebben nog 4 te gaan. Wij hebben nu minder tijd en spelen minder wedstrijden. Elke wedstrijd wordt steeds belangrijker. Wij spelen tegen twee verschillende ploegen. Als wij van Albanië winnen, dan spelen wij een finalewedstrijd tegen Frankrijk. Als wij de wedstrijden tegen Albanië en IJsland winnen, dan gaan wij rechtstreeks naar het eindtoernooi. Veel spelers van Albanië spelen in Italië en kunnen 3-5-2 en 5-3-2 goed spelen. Wij hebben 27 spelers geselecteerd, maar zoals jullie weten is Dorukhan geblesseerd geraakt. Abdülkadir, Cengiz, Hasan Ali en Emre Kılınç spelen ook niet mee vanwege hun blessures. Bij Frankrijk is Lloris geblesseerd geraakt. Wij wensen al deze spelers spoedig herstel en veel sterkte. Wij willen een ploeg creëren waar heel Turkije trots op zal zijn. 
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen