Belangrijke mededeling

 

"Als wij van Albanië winnen, dan ....."


senolgunes
Het Turks elftal degradeerde onder leiding van Mircea Lucescu in de UEFA Nations League, maar na de komst van Şenol Güneş heeft Turkije 7 van de 8 wedstrijden gewonnen. Tijdens deze periode heeft Turkije maar 2 tegendoelpunten ontvangen en wist 18 doelpunten te scoren. 

"De wedstrijd tegen Albanië is heel erg belangrijk. Ze hebben een sterke ploeg. Veel van hun spelers spelen in Italië. Ze spelen hard en kunnen goed counteren. Het wordt een moeilijke wedstrijd. Wij moeten geduldig spelen en de wedstrijd zeker winnen. Als wij van Albanië winnen, dan hebben wij de deur in ieder geval opengedaan. Als wij van Albanië en IJsland winnen, dan kunnen wij uit de groep komen. Albanië is heel erg gemotiveerd, ze hebben van Andorra, Moldavië en IJsland gewonnen."
Artikel delen met vrienden:


Reacties (1) 


+: 6
-: 0
R: 61
Level 2
+1

Als wij diye birsey yok we gaan winnen var. PUNT

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen