Belangrijke mededeling

 

Stand UEFA-coëfficiënten ranglijst, Turkije in gevaar


uefalogo
Het verlies van Medipol Basaksehir, Besiktas en Trabzonspor zorgde er dinsdag voor dat Turkije naar de elfde plek zakte, terwijl  Ajax, PSV en AZ verantwoordelijk zijn dat Nederland naar plek negen steeg. 

Wanneer Turkije na dit seizoen op plek 7, 8 of 9 staat, doet het goede zaken. Het verschil tussen Nederland en Turkije is momenteel 650 punten. Want nummer tien moet voorrondes spelen en gaat niet rechtstreeks naar de groepsfase van de Champions League.

De kampioen mag dan in het seizoen 2021-2022 rechtstreeks naar de groepsfase van de Champions League en de nummer 2 naar de derde voorronde.

De bekerwinnaar mag dan rechtstreeks naar de groepsfase van de Europa League, en de nummers 3 en 4 naar de voorrondes van het tweede toernooi in Europa.
STAND
 atuuy
Artikel delen met vrienden:


Reacties (3) 


+: 11454
-: 0
R: 11651
Level 5
+1

Daha better olsun, deze lig boeit me geen ree*. Omgekochte corrupte compeititie.


+: 57
-: 0
R: 119
Level 3

Dit is dus wat er gebeurd als de Turkse Voetbalbond geen maatregelen neemt, al hoewel het hun eigen schuld is. We hebben op dit moment zeer getalenteerde voetballers rondlopen in de nationale elftal, en dat kunnen we zeker niet ontkennen.
Het trieste is gewoon dat het kapot gemaakt wordt door de Turkse voetbalclubs en de Turkse competitie.+: 10
-: 0
R: 15
Nieuw

3yildiz heeft gelijk ik vind het ookniet meer leuk als ik de andere competities zie waaronder nederland icim yaniyor denk ik van we hebben meer geld veel talent maar bunlar gibi olamiyorus

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen