Belangrijke mededeling

 

Nederland haalt Turkije in en verovert negende plek coëfficiëntenlijst


acoef
Nederland heeft andermaal goede zaken gedaan op de coëfficiëntenlijst van de UEFA. Door de overwinningen van Ajax en PSV en het gelijkspel van AZ heeft Nederland een vol punt verdiend.

Dankzij dat punt stijgt Nederland van de elfde naar de negende plek: Turkije en Oekraïne zijn deze week ingehaald.

Daarmee komt het puntenaantal van Nederland dit seizoen al op 5 punten. Alleen Schotland (5,250 punten) doet het tot nu toe beter, mede dankzij de 1-0 overwinning van Rangers op Feyenoord.

Over de laatste vijf jaar staat Nederland op 31,350 punten. Nummer tien Oekraïne heeft nu 31,100 punten, Turkije (elfde) 30,600.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (5) 


+: 11454
-: 0
R: 11651
Level 5

Dik verdiend.. 4 Turkse teams die maar 1 punt hebben gepakt is lachwekkend.. 3 grote zijn gewoon EL waardig.


+: 10
-: 0
R: 15
Nieuw

Niet eens el waardig als een club als slovan van een turkse top club kan winnen heeft geen een turkse club iets te zoeken in europa na 2013 zakt het turks voetbal ik irriteer me al jaren dat er nooit een jeugd speler doorbreekt iedere club speelt met oudjes we zijn te laf om met jeugd te spelen als ik baskan was van een club zou ik stap terug nemen gor bakalim kac sene sonra nasil bi takim olurdu+: 5
-: 0
R: 25
Level 1
TFF

Doordat turkse teams elk jaar 5-6 transfers maken voor de basis en elk jaar het team opnieuw moet wennen aan elkaar laten ze telkens zulke dure punten liggen.


+: 1
-: 0
R: 15
Nieuw
Ama

Niet meedoen is het beste we krijgen alleen maar schande elk jaar opnieuw. Dat gs in CL nota bene het enige punt haalt laat ook zien hoe goed GS is in vergelijking met de anderen


+: 493
-: 0
R: 1783
Level 5

Wat verwacht je van 11 buitenlanders in je basis elf om te schamen gewoon! We zijn een Turkse club geef de jeugd is een keer de kans, talentvolle spelels zat alleen krijgen ze niet de kans maar ondertussen wel een 33 jarige versleten Rotzooi speler genaamd Nagatomo en kip zonder kop mariano elke week basis laten spelen

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen