Turkije stijgt weer op FIFA-ranglijst


amilld
Turkije is gestegen op de ranglijst van wereldvoetbalbond FIFA.
Op dit moment staat Turkije op de 39ste plaats. België blijft koploper.  Na elke interlandperiode krijgt de ranking van de FIFA een update. Het Turks elftal kwam eerder deze maand in actie tegen Albanië en Moldavië. Beide kwalificatieduels voor het EK 2020 werden gewonnen door de formatie van bondscoach Senol Günes. België is zoals gezegd de nummer één, regerend wereldkampioen Frankrijk heeft Brazilië ingehaald als nummer twee. De Goddelijke Kanaries maken het erepodium compleet. 

In oktober komt het Turks elftal weer in actie. Eerst komt Albanië op bezoek, op 11 oktober, drie dagen later volgt het uitduel met Frankrijk.  
Artikel delen met vrienden:


Reacties (3) 


+: 70
-: 0
R: 249
Level 3

Van Albanië gaan we en moeten we hoe dan ook winnen maar niet onderschatten natuurlijk. En Frankrijk uit word 'fatality'. Laten we daarna gaan kijken wat er moet gebeuren, heb de schema even niet voor me.. top:


+: 1446
-: 0
R: 2178
Level 5

TR - ALB (3)

FR - TR (0)

TR - IZ (3)

AN - TR (3)

Dit is het schema, ik denk dat wij nog 9 punten gaan pakken en dat is meer dan voldoende.+: 224
-: 0
R: 1027
Level 5

Als je kijkt hoe Turken voetbal beleven, zou Turkije in de top 10 moeten staan.
Birbirimize dalaşmayı bırakıp futbolu ilerletsek hep bilikte belki bişeyler olabilir, ama nerdeee...

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen