Frankrijk en Turkije profiteren van dure misstap IJsland


ammm
De situatie in Groep H van de EK-kwalificatiecyclus blijft bijzonder spannend. 
Frankrijk deed het dinsdagavond in eigen huis rustig aan tegen het nietige Andorra, terwijl Turkije simpel won bij Moldavië.Beide landen gaan nu aan kop, omdat Albanië ten koste van mede-koploper IJsland de laatste strohalm greep.

Frankrijk 3-0 Andorra
Albanie 4-2 IJsland
Moldavie 0-4 Turkije
STAND IN GROEP(klik op de afbeelding)
 astand
Artikel delen met vrienden:


Reacties (2) 


+: 1446
-: 0
R: 2178
Level 5

Als je van IJsland had gewonnen dan hadden we ons na de wedstrijd tegen de Albanezen al gekwalificeerd voor het EK, want ik zie IJsland niet winnen van Frankrijk, maar niet getreurd, we hebben alles alsnog in eigen hand. Ik denk dat wij 9 punten gaan pakken in de resterende 4 duels (Albanië thuis, IJsland thuis en Andorra uit) en dat is meer dan voldoende.


+:
-:
R:
Nieuw

yesssssssssssssssssssssssss
winnen tegen albanie ijsland en dan ben je ZEKER DOOR
:klp: :klp: :klp:

:tr: :tr: :tr: :tr: :tr: :tr: :tr: :tr:

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen