Dit zijn de 10 grootverdieners van de Turkse competitie


falcaogsoff91b
Dit zijn de 7 grootverdieners van de Turkse competitie

1 Radamel Falcao (Galatasaray)
5 miljoen euro
2 Sofiane Feghouli (Galatasaray)
3.8 miljoen euro
3 Fernando Muslera (Galatasaray)
3.5 miljoen euro
4 Younes Belhanda (Galatasaray)
3.3 miljoen euro
5 Steven Nzonzi (Galatasaray)
3.2 miljoen euro
6 Victor Moses (Fenerbahçe)
3.2 miljoen euro
7 Jose Sosa (Trabzonspor)
3.2 miljoen euro
8 Nabil Dirar (Fenerbahçe)
3 miljoen euro
9 Domagoj Vida (Besiktas)
3 miljoen euro
10 Luiz Gustavo (Fenerbahçe)
2.7 miljoen euro
Artikel delen met vrienden:


Reacties (20) 


+: 5039
-: 0
R: 9698
Level 5
+2

Falcao 5 miljoen. Bu adam içinden gülüyordur. Buldum gs gibi enayi takımı yoluyorum işte. :facpal:


+: 16
-: 10
R: 54
Level 1

Heeft max kruse zo een laag salaris? Of valt hij net buiten de top 10 en ik vind het schandalig hoe gs met hun geld omgaat als :fb: :bjk: :gs: nou allemaal een keer volledig jeugd focussen dan zouden we een keer ruimte krijgen om te ademen vinden jullie niet?+: 724
-: 0
R: 1351
Level 5
+3

Galatasaray??

Wat is dat?

Bedoelt de admin misschien hakemsaray?


+: 1365
-: 0
R: 1722
Level 5
+4
38

Galatasaray ? wat is dat ? antwoord : je vader. babaniz cimbom kodumun kuslari


+: 48
-: 100
R: 304
Level 3

Moderator: Alle reacties van deze gebruiker zijn geblokkeerd, omdat hij 100 of meer strafpunten heeft!


+: 15
-: 10
R: 27
Level 1

Wanneer gaan onze clubs het toch leren?

Honderden miljoenen euros aan schulden maar nog steeds verder doen. Je verpest het voor je club en ook nog eens voor alle jongeren met potentieel.

Clubs zoals Ajax en Benfica steken al dat geld in de jeugd en verkopen spelers zoals Joao Felix voor abnormale bedragen. Wij hebben enkel Elmas in al die jaren kunnen verkopen.

Spelers die na hun toppunt naar Turkije komen, komen niet om ‘clubliefde en supporters’, ze komen voor chillife in Istanbul en de tonnen cash. We moeten spelers halen die hongerig zijn en willen blinken. Ookal zal Falcao veel scoren, Gustavo heel goed spelen enzovoort, ze verdienen nog steeds te veel.

Onze competitie is niet zo moeilijk als degenen waarvan deze spelers komen en ze presteren nooit in Europa. We moeten echt aankomende jaren aan grote bezuiniging doen.

Koskocaman Fenerbahcenin gencler icin 1 tane mac sahasi var. Dit is zo schamtelijk. In België hebben amateurclubs meerdere velden.

Millet adam olmadan yukaridakilerde adam olmiyacak. Velen trappen er zoals altijd in.+: 296
-: 0
R: 522
Level 4

Je doet alsof het makkelijk is en in 1 keer kan veranderen. Ali Koc probeerde een verandering in 1 keer en het ging bijna mis. In Turkije moet je geleidelijk veranderen anders ga je op je bakkes. Ik zie wel een groot verschil tussen Fenerbahce 2017-2018 en 2019-2020. Onze hoogste salaris van twee jaar terug was 4 miljoen euro voor Giuliano. Dit jaar is dat Gustavo met 2,8 miljoen euro. Verschil is dat Gustavo meer voor Brazilie heeft gespeeld dan Giuliano.

Besiktas doet er ook niet veel onder. Ik vind ze zelfs goed bezig. Als ze zo doorgaan zal alleen Ljajic nog boven de 2 miljoen Euro verdienen (2,2 miljoen jaarsalaris). Vanuitgaande dat Lens vertrekt in januari, Vida in de zomer wordt verkocht voor 12+ miljoen euro en Oguzhan voor 5 miljoen euro ook verkocht wordt. Wat ook een progressie is naar mijn mening...

Galatasaray gaat totaal niet in de juiste richting. Maar Falcao voor 5+2,5 miljoen, Feghouli 3,9 miljoen Euro, Muslera 3,6 miljoen Euro, Belhanda 3,4 miljoen euro, Nzonzi 3,2 miljoen euro, Seri 2,8 miljoen euro. Spelers waar je niet zoveel hoort te betalen. Echt niet. Dan heb je nog salarissen minder dan 2,8 miljoen euro maar meer dan 2 miljoen euro zoals Mariano, Nagatomo, Lemina, Babel. Sowieso 9 spelers die meer dan 2 miljoen euro verdienen waarvan de helft meer dan 3 miljoen euro.

Bunu anlamayanlar seneye anlayacak gibi.


+: 1209
-: 10
R: 2299
Level 5
+2

Wat is dit man, Belhanda 3,3 miljoen. Je hebt wijven die zeggen dat het schandalig is dat iemand zoveel verdient ‘om tegen een balletje te trappen’, maar bij hem is het werkelijk zo. Yaptigi bi b*k yok


+: 296
-: 0
R: 522
Level 4

Punten:

- Kruse verdient 2,5 miljoen per jaar, hij valt dus net buiten de top 10 ongeveer

- Twee van de drie spelers van Fenerbahce (Moses en Dirar) verdienen 3 en 3,2 miljoen euro. Ze hebben tevens een aflopende contract in 2020. Onze hoogste salaris wordt dan van Gustavo met 2,8 miljoen Euro. Voordat de nieuwe transfers komen natuurlijk. Maar zolang de nieuwe transfers onder de 2,5 miljoen euro verdienen doen we het goed genoeg. Gelieve een salarisplafond instellen van 2,5 miljoen euro. Gustavo is dan een uitzondering maar dat houden we minimaal twee jaar wel uit.

- Galatasaray zonder CL kan zijn salarissen niet uitkeren. Indien ze dit jaar geen CL voetbal behalen voor de volgende seizoen zal Galatasaray een ergere vorm van Besiktas ervaren. Dat terwijl Besiktas zowat 50 miljoen euro aan CL inkomen heeft binnengeharkt. De hoogste twee salarissen waren 4,3 en 4,8 miljoen euro. Minder dan Falcao, net iets meer dan Feghouli. Hou er rekening mee dat Galatasaray in 2018-2019 winst draaide met 30 miljoen TL. Dat is 4,8 miljoen euro

- Besiktas zie ik Vida verkopen aankomend zomer als ze een bedrag van 13 miljoen euro of hoger aangeboden krijgen. Hij wordt 31 dus het is nu of nooit. Zijn salaris van 3 miljoen euro ben je dan kwijt. Lens verdient 2,1 miljoen euro en Oguzhan verdient 2 miljoen euro. Als Lens ook vertrekt blijven alleen Ljajic en Oguzhan over die 2 miljoen of meer verdienen. Dit vind ik zeer indrukwekkend. Zolang ze dit niet over de 2,5 miljoen euro overschrijden zal Besiktas economisch wel langzamerhand herstellen. Natuurlijk sneller als ze ook CL halen.

- Trabzonspor kan beter niet met Sosa verlengen. Een van hun beste spelers maar wel 34. Als hij een 1+1 jaarsalaris accepteert met een salaris lager dan 1,5 miljoen euro dan zou hij kunnen blijven. Ervaring is een must. Maar het moet niet gek worden

Galatasaray heeft op papier het beste selectie in bezit, het zou beter moeten presteren maar of dat zal gebeuren zien we nog wel. Momenteel presteert Feners selectie bijna optimaal, hoe lang zullen we nog zien. Besiktas presteert ondermaats maar dat zal wel rond oktober veranderen. Trabzonspor zal geen kampioen worden. Ze zullen wel de 3e plaats innemen sowieso.

tl'dr: GS duur, BJK sleg, Fener gud, TS pech, Ali Koc oley!


+: 15
-: 100
R: 52
Klein kind

Moderator: Alle reacties van deze gebruiker zijn geblokkeerd, omdat hij 100 of meer strafpunten heeft!+: 296
-: 0
R: 522
Level 4

Wat beweer ik? Wees specifiek anders kan ik je vraag niet beantwoorden. Salarissen zijn zeker veranderd. Selcuk Inan verdiende 3 miljoen euro tot vorige jaar, nu is dat ongeveer 1 miljoen euro. Daarentegen heeft Gala wel spelers gehaald met een overdreven salaris. In plaats van Seri had je voor 200 duizend minder Ndiaye kunnen huren, en hij was al bekend met de competitie. Nzonzi... Nou ja, hij was wel nodig om eerlijk te zijn. Maar Lemina? Wat heb je aan Lemina als je al een verdedigende middenvelder hebt? Donk is al reserve. Voor je rechts back positie heb je Linnes die je nu niet kan laten spelen omdat je 1 buitenlander meer hebt. Hij doet het niet slechter. Mariano moest weg maar daar hebben ze niks mee gedaan. Dan geef je iets meer dan 2 miljoen euro aan Lemina terwijl niet eens zo nodig is.

Babel verdient 2,5 miljoen euro en hij heeft een contract van 2,5 miljoen euro per jaar. Geen slechte speler maar wel overdreven lang contract. Falcao dan nog... Hij is een ster, sterren verdienen veel. Maar de hele transfersoap ging zo slecht dat Gala extra hard is genaaid door hem meer salaris aan te moeten bieden en wie weet wat ze hebben aangeboden aan Monaco. Dat puur omdat Albayrak een foto maakte en 'onbewust' (lol) lekte aan de media. Yemezler.

Het bestuur van Gala is echt amateuristisch bezig. Ik moet het nog zien of de nieuwe transfers Gala verder gaan helpen. Ik verwacht geen grote veranderingen. Maar ze zullen echt niet overdreven goed doen. Loopt Gala de CL mis dan gaan ze zeer zware tijden tegemoet komen.


+: 18
-: 100
R: 21
Klein kind

Moderator: Alle reacties van deze gebruiker zijn geblokkeerd, omdat hij 100 of meer strafpunten heeft!


+: 296
-: 0
R: 522
Level 4

7,5 miljoen euro en 3 jarige contract. Hij zou nog 10 miljoen euro verdienen voor 1 seizoen. Bij Galatasaray gaat hij minimaal 18 miljoen euro, maximaal 22,5 miljoen euro verdienen in 3 seizoenen. Klinkt beter. Als zijn contract zou eindigen zou niemand behalve Arabische en onze Turkse d3b13l3n 5 miljoen minimaal bieden. Dat is trouwens 117-149 miljoen TL aan salaris voor 3 seizoenen. Dus per seizoen 40-49 miljoen TL. Ehem...

Omo koslor cok koskonoyor yooooooooo X,,,,(


+: 244
-: 0
R: 1104
Level 5

Ik zie alleen maar GS spelers staan heeft GS serieus zoveel geld die ze kunnen uitgeven aan salarissen? Ik zag laatst dat Basak op nummer 1 stond daarna GS en FB met salaris budget.

Dit gaat op lange termijn GS flink hard raken.


+: 660
-: 10
R: 1081
Level 5

Na de wedstrijd tegen Kayseri weten ze dat TFF ze weer kampioen maakt.
Vandaar ook 5 transfers direct na die Kayseri wedstrijd.+: 724
-: 0
R: 1351
Level 5
+2

Wat zou Bülent Yildirim verdienen?


+: 48
-: 100
R: 304
Level 3

Moderator: Alle reacties van deze gebruiker zijn geblokkeerd, omdat hij 100 of meer strafpunten heeft!


+: 48
-: 100
R: 304
Level 3

Moderator: Alle reacties van deze gebruiker zijn geblokkeerd, omdat hij 100 of meer strafpunten heeft!


+: 3
-: 0
R: 20
Level 1

1: Radamel Falcao moet het nog waar maken, echter ben ik wel van mening dat 5mil echt teveel is. :gs:

2: Onbegrijpelijk dat een Feghouli op 2 staat, tot op heden nooit echt een wauw speler geweest, niet in de Turkse competitie even als de andere competities waar deze koekkebakker heeft gespeeld. :gs:

3: Fernando Muslera altijd 1 van de beste doelmannen geweest in de Superlig, verdiend dan ook zeker de huidige salaris. :gs:

4: Younes Belhanda, nog zo’n overschatte koekkebakker die dan ook veels te veel verdiend zonder het echt waar gemaakt te hebben tot nu toe in de Superlig. :gs:

5: Nzonzi, geen oordeel, moet het nog waar maken. :gs:

6: Moses niet de slechtste maar ook zeker niet de beste, tot nu toe niet echt overtuigend geweest bij Fb, hoort minder te verdienen momenteel. :fb:

7: Jose Sosa 1 van de sterk houders vorig seizoen en tevens een echte aanvoerder bij Ts, belangrijke speler met goede kwaliteiten, verdiend dan ook zekers de huidige salaris, wel verwacht ik dat hij volgend seizoen moet gaan inleveren. :trab:

8: Dirar momenteel 1 van de betere backs/vleugel aanvaller van de Superlig, huidige salaris is dan ook passend voor iemand van zijn kaliber. :fb:

9: Vida te wisselvallig, verdiend naar mijn mening teveel. :bjk:

10: Over Gustavo ook geen oordeel, moet het nog waar maken. :fb:+: 3321
-: 10
R: 9040
Level 5
+2

Als je al naar dit kijkt weet je genoeg..

Gs selectie kost zoals gewoonlijk veel meer dan die van Besiktas en nog hebben ze scheidsrechters nodig want met Terim zul je geen goed voetbal zien.. Die Terim verdient ook veel meer dan de andere coaches..

En we hebben het hier alleen nog over de bedragen op papier. Al de bedragen onder Tafel voor managers, bonusen etc staan hier niet bij.. Falcao die opeens zonder transferbedrag komt terwijl hij nog contract heeft en er 2 maanden achter hem aan wordt gelopen.. Nu de affaire Taylan Antalyali..

Imza parasi voor Babel etc.

Een grote criminele organisatie

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen