VIDEO: Caglar Soyuncu mist grote kans na mislukte buitenspelval van Andorra


amilld
Turkije kwam zaterdag met de schrik vrij in het EK-kwalificatieduel met Andorra, maar het is een wonder dat er niet eerder werd gescoord. 

Kort na rust stapt de voetbaldwerg op buitenspel, maar dat ging helemaal verkeerd. Drie Turkse aanvallers mochten op de doelman van Andorra af, maar speelden het niet goed uit.

Uiteindelijk sloeg Turkije pas in de 89e minuut toe. Invaller Ozan Tufan kopte raak na een hoekschop: 1-0.


Artikel delen met vrienden:


Reacties (14) 


+: 5726
-: 0
R: 9059
Level 5

Cenk napiyor amk? Bu adam Premier League'e gitmedi mi? Een turkse topclub had hem gewoon moeten huren. Heeft maar 16 minuten gespeeld dit seizoen. Terwijl hij vorig seizoen 27 wedstrijden kreeg. Compleet gefaald helaas


+: 497
-: 0
R: 1812
Level 5

Cenk kan zich beter bezighouden met fotoshoots met zn vrouw en kind hij is niet eens met voetbal bezig daarom zeg ik volgende wedstrijd Cenk OUT Enes IN+: 11516
-: 0
R: 11710
Level 5

Gisteren zag ik Fener - Ts letterlijk opnieuw, zoveel kansen maar toch vind je maar 1 doelpunt. Die van Caglar leek op die positie van Tolga, je hoeft letterlijk aan je ploeggenoot te geven en daar heb heb je een doelpunt. Maar in zo'n situatie is het lastig voor een CV om zich heen te kijken, goed bedacht maar Cenk wacht tot dat die bal erin gaat i.p.v naar die bal toe te lopen en af te maken.


+: 18522
-: 0
R: 21304
Level 6

Mal Cenk, mal gibi bakiyor. Iki adim arkaya gecip ofsaytta kalmayim demiyorda mal gibi bakiyor. Evertonda skmzler bu adami


+: 16
-: 10
R: 54
Level 1

Off topic: jongens wat vinden ervan dat ferdi kadioglu misschien voor onze milli takim wilt spelen senol gunes probeerde hem al te bereiken. Ik zou hem wel willen zien in ons middenveld hoor als je het mij vraagt samen met cengiz en abdulkadir kunnen ze een hoop flair geven aan turkije jullie mening? :tr:


+: 497
-: 0
R: 1812
Level 5

Ga toch weg man met je Kadioglu die gozer is een dikke geldwolf we hebben al Kokcu voor de toekomst die ook 10x beter is dan die halve tatta+: 296
-: 0
R: 522
Level 4

Kadioglu is beter wat ze bij Galatasaray hebben.


+: 5726
-: 0
R: 9059
Level 5

@AtleticoGala malmisin olm kijk wat je zegt


+: 5039
-: 0
R: 9698
Level 5

Iedereen geeft zich af op Genk, maar niet alleen Cenk was waardeloos. Op het midden met dede Emre was het waardeloos. Het spel was super traag en de flanken plus Hakan C. was waardeloos.


+: 660
-: 10
R: 1081
Level 5

Hoe kan je het op de middenveld afleggen als we letterlijk 90 min lang tek kale hebben gespeelt? :o

Lag gewoon aan de voorhoede, Calhanoglu, Cenk, Kenan, Guven, Yusuf.+: 5039
-: 0
R: 9698
Level 5

Tek kale gespeeld tamam. Hoeveel kansen heb je gecreëerd? Alles was heel traag. Met Emre en Haken ga je echt niet het EK 2020 halen.


+: 296
-: 0
R: 522
Level 4
+2

Hoe is het Emre's schuld in de bovenstaande video? Onze voorhoede is bagger. Cenk is al helemaal bagger sinds hij naar Everton vertrok. Hij kan beter in de winter vertrekken. Misschien wordt hij beter. Enes moet zsm uit Spanje vertrekken. Misschien kan Feyenoord hem wel gebruiken. Lijkt mij een ideale spits voor Belgie of Nederland... of Duitsland.


+: 497
-: 0
R: 1812
Level 5

We moeten een hechte team bouwen We hebben al vers bloed alleen wordt die Emre keer op keer opgeroepen met zijn 39 jaar waarom nam hij na gisteren geen afscheid? 100ste interland is toch wel een mooie afscheid?


+: 48
-: 100
R: 304
Level 3

Moderator: Alle reacties van deze gebruiker zijn geblokkeerd, omdat hij 100 of meer strafpunten heeft!

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen