Nipte overwinning Turkije tegen Andorra


ozaane
Turkije heeft in de strijd om een EK-ticket zijn vierde zege in vijf duels geboekt. De ploeg van coach Senol Gunes won met moeite met 1-0 in Istanbul tegen Andorra.

Turkije dacht even langs Andorra te walsen, maar op het Vodafone Park in Istanbul was het een ander verhaal. Vlot combineren ging goed, maar talloze kansen werden er gemist voorin. Turkije domineerde de wedstrijd en de uitploeg slaagde er op alle mogelijke manieren met elf man te verdedigen. Maar invaller Ozan Tufan maakte alsnog in de 89e minuut de winnende treffer via een kopbal, aangegeven van Yusuf Yazici(hoekschop).

Turkije blijft na de zege Frankrijk volgen met 12 punten op de tweede plaats. Frankrijk gaat aan de leiding met 12 punten en IJSLAND volgt Turkije met 12 punten op de derde plaats. Turkije speelt 10 september uit tegen Moldavie, een cruciale wedstrijd voor Turkije.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (18) 


+: 5
-: 0
R: 18
Level 1

Niet allemaal gaan huilen. Turkije heeft gewonnen punt.


+: 8766
-: 0
R: 7806
Level 5
+1

Heykelini diksek tassagina beton yetmez Ozannn+: 497
-: 0
R: 1812
Level 5

Cenk fking lompe spits zoveel kansen gehad en niet eens kunnen scoren tegen Andorra, Burak is 10x beter volgende wedstrijd wil ik Enes of Kenan in de spits zien Cenk per direct op de bank


+: 8766
-: 0
R: 7806
Level 5

En Calhanoglu ook, die wannabe speelt alleen bij AC Milan door zijn vrijentrappen, anders zou hij gewoon in een middenmotorclub spelen van de Süperlig.


+: 13
-: 0
R: 58
Level 2

laten we eerlijk wezen. ondanks dat niets goed ging, vond ik de inzet toch wel om aan te zien. maar slechtste van het veld was toch zeki. Ik weet niet of mensen gezien hebben hoeveel fouten hij heeft gemaakt vandaag.

Maar goede inzet, hier en daar redelijk voetbal, weinig geluk en gelukkig een goed resultaat.

Ik snap alleen niet waarom hij met cenk begint. Hij heeft helemaal geen wedstrijdritme. Of heb ik het mis?

Caglar en Emre toch beste van het veld. Laten we gewoon hopen op iets beter voetbal.


+: 724
-: 0
R: 1351
Level 5

We moeten ons doodschamen!


Hakan wil ik nooit meer zien! Yusuf shit, Cenk poep.


83 miljoen inwoners en in de laatste minuut winnen tegen een land met 76 duizend inwoners. Ook nog in een thuiswedstrijd.


We hebben gewonnen. Daar gaat het om. Lekker. Maar het moet 20 klassen beter tegen Moldavië anders ga je eraf 100%!+: 26
-: 0
R: 117
Level 3

Voortaan beter turkmenistan volgen of zo. Daar zit ook turk in en is ook shit voetbal.

Allemaal door die kut corruptie. Yuru be oezbekistan!


+: 18522
-: 0
R: 21304
Level 6

Ik heb 90 minuten lang nogmaals de shitvoetbal van BJK gezien, van vorig jaar. Gelukkig zijn wij af van Senol. 90 minuten lang over de fckng flanken. Blijven vasthouden aan de poeperd Hakan. Geen extra spits erbij niks. Güven eruit Kenan erin, alsof we in de laatste 10 minuten zitten en 1-0 voorstaan tegen Spanje of zo.

We hebben 1-0 gewonnen, maar dit kan echt niet. Cenk is ook echt doodgemaakt door Everton, yazik olmus. Kral sadece Besiktas’ta eksik degilmis.


+: 15
-: 100
R: 52
Klein kind

Moderator: Alle reacties van deze gebruiker zijn geblokkeerd, omdat hij 100 of meer strafpunten heeft!


+: 5039
-: 0
R: 9698
Level 5

Ja dat kan ik wel uitleggen. Tegen Frankrijk was het gewoon geluk. Ja dat heb je wel eens in het leven. We stellen geen reet voor. Turkije gaat ook niet naar het EK. Ik schaam me gewoon voor het nat. elftal.+: 273
-: 0
R: 450
Level 3

Frankrijk niet 1x laten schieten is geen geluk. Niet gelijk overdrijven. Dat potje hadden we Burak, Cengiz, Mahmut, Hasan Ali en Dorukhan. Bijna een ander elftal.

We moeten selecteren op vorm, niet op naam. Cenk speelt niet, Yusuf begon bagger bij Lille en ik vergat dat Hakan nog leefde. Verkeerde keuzes.


+: 15
-: 10
R: 27
Level 1

Iedereen zaagt hier weeral. Wat zijn jullie toch voor succesupporters . Mensen denk even na.

Andorra wou gewoon zn doelpuntsaldo niet verergeren en 1 puntje nemen. Als ze de bal kregen schieten ze die gewoon naar buiten of naar Mert. Ze hebben 90 min met 11 man verdedigd en nog eens heel vies ook.

Senol wist dit en heeft een 11 opgesteld met meerdere technische spelers. Dit om deze verdediging open te breken. Tegen Frankrijk kon bv Cengiz op de vleugel lekker aanvallen met Zeki enz. Frankrijk wil voetballen en daar kan je ook tegen voetballen. Tegen Andorra gaat dat gewoon niet.

Onze spelers deden te voorzichtig want elke bal dat over de lijn gaat is weer 2 min wachten door die keeper van hun.

Ik wil Kenan Karaman niet meer zien. Die gast heeft 0 techniek en heel rotte passes. Guven snap ik al helemaal niet. Deniz moest echt invallen


+: 3321
-: 10
R: 9040
Level 5

Pff 1 mindere wedstrijd tegen een busparkeerder en elke speler wordt weer afgeschreven

Wat kortzichtig zijn de meeste Turken toch

Valt die goal in de 1e helft dan wordt dit 5-0

Gelukkig pakken we de belangrijke 3 punten..


+: 18522
-: 0
R: 21304
Level 6

Busparkeerder? Zelfs daar was Andorra niet goed in, maar onze lompe spits, Hakan en nog een paar nietsnutten hebben het alleen maar moeilijker gemaakt voor ons.

Je hoeft geen voetbalwonder te zijn om te zien dat vooral Cenk en Hakan gisteren een soort tumor waren op het veld.


+: 15
-: 100
R: 52
Klein kind
+1

Moderator: Alle reacties van deze gebruiker zijn geblokkeerd, omdat hij 100 of meer strafpunten heeft!+: 1943
-: 0
R: 4609
Level 5

Ja met Senol de amateur bereik je ook niets! Cakma filizof.

Wat ziet hij in Cenk, wat verwacht je van een speler wat moet hij inbrengen terwijl hij nooit speelt alleen nationaal?! We hebben Enes, waarom speelt die man nooit?

Güven Yalçın wie de fuck is hij? Mislukte flop van Beşiktaş die alleen gehyped wordt door de supporters van Beşiktaş en çakma filozof Şenol Güneş.

Şenol Güneş heeft niets bereikt in zijn carrière. De 3de prijs op de wk van 2002 en dat door middel van een team dat al goed in elkaar was gespeeld. De glorie tijden van Galatasaray liep over naar ons nationale team.

Galatasaray:
Emre Belözoğlu
Bülent Korkmaz
Arif Erdem
Ergün Penbe
Hasan Şaş
Emre Aşık
Fatih Akyel
Hakan Şükür
Hakan Ünsal
Tugay Kerimoğlu
Okan Buruk
Ümit Davala

Fenerbahçe:
Rüştü Reçber
Ümit Özat
Abdullah Ercan
Alpay Özalan

Beşiktaş:
Tayfur Havutçu
Ilhan Mansız
Zafer Özgültekin
Nihat Kahveci

Gaziantepspor:
Ömer Çatkıç

Bayer 04 Leverkusen:
Yıldıray Baştürk

Leicester City:
Mustafa Izzet


+: 5039
-: 0
R: 9698
Level 5

Tegen Andorra valt niks goed te praten. Zo'n dwerg moet je zelfs met Turkije onder 17 oprollen. Oke we missen spelers als Burak en Cengo, maar dan nog moet je thuis tegen Andorra dik winnen. Andorra heeft nog nooit een punt gepakt. De eerse punt hadden ze bijna. Tegen Ijsland was het ook al niet goed.


+: 48
-: 100
R: 304
Level 3

Moderator: Alle reacties van deze gebruiker zijn geblokkeerd, omdat hij 100 of meer strafpunten heeft!

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen