Hoeveel dagen hebben de Turkse clubs nog om nieuwe spelers te halen?


tfflogo
De zomerse transferperiode 2019/2020 is bijna afgelopen.
Besiktas, Fenerbahçe, Galatasaray, Trabzonspor en de overige clubs hebben zich flink versterkt en azen allemaal op het kampioenschap. De transferperiode begon op 17 juni 2019 en zal officieel op 2 september 2019 gaan sluiten. Dat betekent dat de spelerslijst op 2 september 2019 ingeleverd zal moeten worden bij de Turkse voetbalbond. De Turkse clubs hebben nog 7 dagen om nieuwe spelers vast te leggen.

Besiktas:
Aanvaller en een defensieve middenvelder

Fenerbahçe:
Luis Gustavo, aanvaller en een linksback

Galatasaray:
Ramadel Falcao

Trabzonspor:
Transfers afgerond
Artikel delen met vrienden:


Reacties (3) 


+: 716
-: 0
R: 2402
Level 5
+1

Falcao :sos:

Voor Besiktas vind ik een aanvaller overbodig. Burak is onze eerste spits en Guven scoort momenteel elke 136 minuten, dat terwijl hij 1: vaak pas later inkomt 2: 40 % van de keren als buitenspeler heeft gespeeld. Hij heeft een goal contributie (goal plus assist) van elk 94 min.

Burak Yilmaz 2018/2019
Doelpunt per 113 min
Goal contributie 106 min


+: 3321
-: 10
R: 9040
Level 5

Van mij hoeft er ook geen spits te komen, tenzij het een klasbak is..

Elke goal die Güven maakt stijgt zijn marktwaarde, die jongen is 19 en heeft een grote toekomst. Hij moet speeltijd blijven krijgen..+: 29
-: 0
R: 96
Level 2

Besiktas: Defensieve middenvelder

Fenerbahce: Centrale verdediger, linksachter, middenvelder

Galatasaray: Spits, Middenvelder, Centrale verdediger.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen