Belangrijke mededeling

 

Orkun Kökcü kiest Turkije boven Nederland


akokis
Orkun Kökcü zal niet voor het Nederlands elftal uitkomen, zo melden diverse Turkse kranten vandaag.

De 18-Jarige middenvelder kiest voor Turkije. Kökcü speelde eerder voor Oranje onder 17, 18 en 19, maar kiest uiteindelijk toch om zijn interlands in het vervolg voor Turkije te spelen.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (7) 


+: 26
-: 0
R: 104
Level 3

Mooi zo! Nu nog gunes die een uitnodiging moet sturen.


+: 3260
-: 0
R: 5195
Level 5

Laten we ook hopen dat die het bij Feyenoord goed doet en een leuke transfer krijgt.

Eindelijk na een lange tijd krijgen we ook goede spelers uit Nederland. Tot voor kort hadden we alleen Baki Mercimek en Oguzhan Ozyakup, Deniz Turuc uit Nederland qua grotere namen.

Nu komen Kokcu, Dervisoglu en Unuvar er ook bij. Maakt niet uit welk elftal ze kiezen.+: 32
-: 0
R: 96
Level 2

Naci Unuvar kiest hoogswaarschijn lijk voor Nederland man. Dat heeft die zelf ook gezegd


+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

Mooi dat hij voor Turkije kiest, maar als hij net als Halil Dervisoglu behandelt wordt als een tweederangs-voe tballer, kan hij er wel eens spijt van krijgen. Overigens ben ik bang dat hij onder Jaap Stam niet veel zal spelen, Stam heeft het niet zo op jonge voetballers dus misschien is een verhuur beter voor hem.

Volgens de Turkse media heeft centrale verdediger Eray Cömert van Basel ook voor Turkije gekozen. Er is veel interesse voor hem, o.a. van Arsenal. Weer een talentvolle stopper erbij, qua verdedigers zit het echt goed de komende 10-15 jaar.


+: 66
-: 0
R: 298
Level 3

Ik hoop dat er aanvallend wat bijkomt. Buiten Burak en Cenk komt er niet iemand in mij op. Ook op de flank is het wat krap. Naast Cengiz en Ömür hebben we niet echt iemand die 1 op 1 acties maakt en voor diepgang zorgt. Misschien kan Kenan zich doorontwikkelen .


+: 3185
-: 10
R: 8780
Level 5

Güven Yalcin gaat een grote worden

En Oguzhan Akgun ook een groot talent+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

Daar heb je wel een punt. Op de vleugels hebben we niet echt veel keus op Cengiz, Abdülkadir en Kenan na. Cenk en Güven kunnen ook op links spelen en daarmee houdt het op. Voor in de spits hebben we wel een talentvolle lichting. Ahmed Kutucu van Schalke, Halil Dervisoglu, en Enes Ünal is ook nog steeds maar 22 jaar oud. De posities waar we problemen mee gaan krijgen zijn linksback en linksbuiten.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen