Wanneer gaat de transferperiode 2019/2020 van start?


tfflogo
De zomerse transferperiode van de Süper Lig 2019/2020 wordt geopend op maandag 17 juni 2019 en zal sluiten op 2 september 2019.
Dat staat in het reglement van de Turkse voetbalbond. Zoals de FIFA dit ook aangeeft, zal het in totaal 2 maanden en 16 dagen gaan duren. Verwacht wordt dat Galatasaray en Trabzonspor dit keer niet zoveel geld gaan uitgeven aan nieuwe spelers. Alle Turkse clubs verkeren in financiële problemen, maar hier en daar zullen er wel spelers worden verkocht en gekocht. Verwacht wordt dat Besiktas en Fenerbahçe wel veel nieuwe spelers gaan halen. De nieuwe spelers moeten dus voor 2 september 2019 gemeld worden bij de Turkse voetbalbond. Op 2 september 2019 zal de transfermarkt weer sluiten. 

De winterse transferperiode zal op 4 januari 2020 starten en op 31 januari 2020 eindigen.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (4) 


+: 26
-: 0
R: 104
Level 3

Nou dit artikel slaat weer nergens op, de club met het meeste inkomen gaat het minst kopen terwijl ze champions gaan spelen. Dit artikel=bullshi t


+: 3293
-: 0
R: 5237
Level 5

Is niet bullshit jullie hebben Financial Fair Play regels! Besiktas hoeft zich niet aan de Financial Fair Play regels te houden!

gese kan pas spelers kopen op het moment dat ze spelers hebben verkocht. Besiktas kan kopen hoe ze maar willen. Dus je mag miljoenen op je bank hebben, je mag er niks mee doen.

turksvoetbal.net/.../...
en
turksvoetbal.net/.../...+: 18530
-: 0
R: 21359
Level 6

Als je zogenaamd neutraal bent, moet je ook veel beter onderzoek doen. In ieder geval geen reacties typen met je rood-gele bril op.


+: 3293
-: 0
R: 5237
Level 5

Als Besiktas slim is kopen ze direct:
1. Nazim Sangare (Rechstback) 25 jaar
2. Umut Meras (Linksback) 23 jaar
Dan zijn we iig klaar met onze backs want als backup hebben we GG en Ridvan. Adriano gaat weg, Caner verkopen aan Fener.

3. Mert Muldur (Rechtsback/Cen traal verdediger) 20 jaar
4. Kaan Ozdemir (Centrale verdediger) 21 jaar
Enzo Roco en Necip verkopen. Vida houden, Mirin als back-up (we betalen hem niet veel en is een goede back-up). Alpay verhuren. Ege Atlam uit jeugd. Fatih Aksoy terughalen uit huur.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen